Hur var artikeln?

1595605cookie-checkCrowsworn kommer till Kickstarter
Blogg
12 juli 2021

Crowsworn kommer till Kickstarter

Det finns ett spel live på Kickstarter som jag tror att många av dig kanske är intresserade av. Är ni fans av Hollow Knight? Tja, så är utvecklarna av Crowsworn också.

In Fearanndal, en mörk och förtryckande värld, där även luften verkar bära tyngd, vaknar du från en djup sömn. Du befinner dig i en kista, begravd i en omärkt grav, omgiven av okänt territorium. Uppenbarligen meningslös, vågar du dig framåt och försöker spåra dina steg och återfå dina förlorade minnen.

7c169dc503534f50c476a6aaaafb902b original.png?ixlib=rb 4.0

När du lämnar din grav bakom dig upptäcker du den lilla förfallna byn Angsthel. Byn är bebodd av märkliga karaktärer med okända avsikter. Invånarna talar om en värld förbannad av en mörk gud. De talar om en värld som tvingas till evig bot för sina fäders synder. 

Försöker ta reda på mysterierna kring Angsthel skickar dig ner på en farlig väg. När du slösar bort monster som står i din väg fortsätter du att utforska grannländerna i ett försök att avslöja sanningen bakom din begravning och hemligheterna kring denna konstiga förbannelse.

----------------

Så det är historien. Spelet liknar mycket Hollow Knight. Kampanjen finansierades fullt ut på mindre än tre timmar efter att ha gått live, och strax efter att den träffade sitt första stretchmål. Den här saken kommer att bli stor. Jag har backat många spel på Kickstarter, men bortsett från GHOSTS känns den här verkligen som att den är den mest avsedda att vara nästa stora sak. Jag är faktiskt mer intresserad av denna värld än Hollow Knight, eftersom det är människor och varelser snarare än bara insekter. Men det är bara min personliga åsikt, Hollow Knight är jättebra.

Länk till Kickstarter.

Övriga nyheter