Hur var artikeln?

1596086cookie-checkTesla INVENTORIUM är en Steampunk Environmentalist Epic Platformer
Blogg
13 juli 2021

Tesla INVENTORIUM är en Steampunk Environmentalist Epic Platformer

Om du hoppar över till Kickstarter, hittar du bredvid Crowsworn (som vi täckte igår) ytterligare ett lovande spel som redan har uppnått sitt finansieringsmål, men att du kan hjälpa det att nå sina stretchmål. Det spelet är Tesla INVENTORIUM

 

Det är en ny tid, hybrid äventyrsspel som kombinerar plattformsspel och filmspel. Det finns två huvudpersoner - Uppfinnaren Nikola Tesla som kommer att lösa pussel i den verkliga världen och lite Automat som kommer att söka efter de förlorade uppfinningarna i en värld av uppfinnarens dröm som heter INVENTORIUM. 

3b2403ae7afe62753f1967c8184742cd original.gif?ixlib=rb 4.0

Tesla INVENTORIUM-spelet är inspirerat av några av klassiska pek- och klickspel, men du kommer att ha full kontroll över karaktärer i vårt spel, och det blir mer dynamiskt, särskilt när du spelar med Automaton. Du hittar element från Machinarium, Ori och blindskogen, Broken Age och många andra spel som vi älskar. 

f6b8d26f39d60ced0ca9e48d007a5dc2 original.jpg?ixlib=rb 4.0

Det är ett spel om Teslas uppfinningar men också om hans ”naturvårdande” filosofi, och även om den har många fantasielement är historien baserad på historiska fakta. För att stödja historien är spelets konststil en kombination av traditionella handmålningar och ny 3d-teknik.

Övriga nyheter