Hur var artikeln?

1612713cookie-checkTopp 5 kommande spel för överlevnad och sportälskare
PC
3 augusti 2021

Topp 5 kommande spel för överlevnad och sportälskare

Spelindustrin har utvecklats från kickstarten med arkadspel och har ökat sitt värde exponentiellt genom att övergå till hög grafik -PC och konsolspel. Nu satsar spelsektorn på mobilt spel eftersom det är värt mer än 64 miljarder dollar. Vi kommer att diskutera fem kommande spel som kan utlösa konsolernas spelindustri senare.

De flesta spelare älskar höga grafikspel. Enligt en undersökning finns det 2.7 miljarder spelare 2021, och de föredrar hög grafik, verklighetsspel. Fler spelare förlitar sig på spelappar på grund av huvuddelen av smartphones i sina händer. Smarttelefontrenden har skapat mångfald i branschen. Samtidigt är höga grafikspel för PC och konsoler på en annan nivå av galenskap för proffs.

Följande kommande spel har distinkta egenskaper som kommer att påverka spelindustrin.

IKARUS:

ICARUS min

Utgivningsdatum: I somras, 12th Augusti 2021.

Vi har sett olika överlevnadsnischspel; ICARUS är också ett överlevnadsspel men annorlunda än de typiska överlevnadsspelen. Traditionella överlevnadsspel inkluderar zombiernas attack medan du kommer att möta fientliga djur, äventyrligt väder och livskamp i realtid i ICARUS. Du måste hitta verktyg för att göra vapen och skydd för din överlevnad. Grafiken är extremt verklig i livet.

MÄNSKLIGHETEN:

Kommande Matcher

Utgivningsdatum: I sommar, 17 augusti 2021.

MÄNSKLIGHETEN är en annan typ av taktiskt och överlevnadsspel. Du kommer att behöva passera hårda och snabba kulturkatastrofer. HUMANKIND innehåller 60+ historiska kulturer; historiestudenter kommer att få en enorm bonus. HUMANKIND är baserat på den historiska och kulturella aspekten, låter dig överleva med olika taktik i olika kulturer, i slutändan kommer du att ha omfattande kontroll i strid.

DÖDSLOPP:

DEATHLOOP min

Utgivningsdatum: 14 september 2021.

Arkane arbetar alltid med make-believe-spel och ger spelare ett mästerverk som Dishonored-spel. Det senaste verket av Arkane är på en fiktiv ö där två lönnmördare låses och försöker frigöra sig från den farliga ön Blacreef. Hemsk grafik tar spelet till en annan nivå. Antag att spela DÖDSLOPP i ett mörkt rum med omgivet ljud får Arkane det alltid. Fram till lanseringsdatumet kan du bara föreställa dig det samvetsgranna djupet i stil med Arkane.

FIFA 22:

FIFA 22 min

Utgivningsdatum: 1 oktober 2021.

Sportiga spelare väntar hela året på det ultimata senaste FIFA, varje år. Det finns uppdateringar i superstjärnor som Cristiano och Messi. Framväxande spelare välkomnas och fler arenor ingår. Grafiken är sublim som alltid med förbättrade 2D- och 3D -tekniker. Det finns tillägg av de senaste fotbollsdesignerna tillsammans med de senaste kiten. Du kommer att njuta när du spelar de kommande spelen på planen, eftersom EA skapar livlig grafik och ljud. FIFA har känt att vara ett av spelen med den bästa grafiken inom sportspel.

Slagfält 2042:

BATLLEFIELD 2042 min

Utgivningsdatum: 22 oktober 2021.

Globala klimatförändringar har förstört flera ekonomier, och det råder brist på mat och bränsle. Världen är på gränsen till krig år 2042. Ett dynamiskt vädersystem och dynamiskt föränderliga slagfält har lagts till i det största Battlefield -spelet hittills. Battlefield låter dig ändra krigsreglerna och upptäcka oväntade strider i det stora universum. Battlefield 1942, Battlefield: Bad Company 2 och Battlefield 3 kan spelas i sina nyinspelade versioner, eller så kan Battlefield 2042 spelas på dessa tidlösa kartor med den moderna arsenalen och innehållet i spelet.

Ovan nämnda kommande spel har hög grafik och är nästan omöjliga att köra på mellanstora datorer och konsoler. Din dator eller konsol måste vara uppdaterad, ha högt RAM-minne och ha en multi-programmeringsprocessor. grafikkort måste vara av god kategori. Dessa kommande spel kan ta PC -spel till toppen av branschens hierarki.

Annan dator