Hur var artikeln?

1628005cookie-checkBästa 7 indiespel på PC
intressant innehåll
31 augusti 2021

Bästa 7 indiespel på PC

Indiespel är videospels mest känsliga i spelindustrin. I takt med att tekniken går framåt och spelandet blir ett större företag, betonar företagen säkerheten och smeten i AAA -spel. Det är för dyrt för att ta chanser. Men oberoende spel, drivna av betydande små lag, kan ta alla galna, äventyrliga, konstnärliga risker de önskar. Med tanke på frekvensen av dessa blygsamma spel föredrar konsumenterna spel som tar större chanser.

De senaste oberoende spelen finns ständigt på din dator. Till skillnad från konsoler behöver utvecklare inte förvärva dyra licenser för att publicera sina spel på PC. Utan ett sådant hinder kommer växande talanger omedelbart att ge intresserade kunder på marknader många underhållande och nya idéer. Indie -hits som skapar ivriga fan -grupper hoppar in på konsoler, men många börjar som fantastiska PC -spel.

Indiespel förlitar sig på ord för att skaffa nya spelare utan kostnad. Varje toppindiespel i den här listan kan genast identifieras; andra kan ladda ner den i detta vackra underjordiska universum av olika spel. De bästa PC -indiespelen är här för att förbättra ditt fantastiska rykte.

Brinnande krom:

Indiespel

Konami kommer inte att producera fantastiska nya Contra -spel när som helst snart. Lyckligtvis 1992 kunde vi spränga utomjordingar som t.ex. Blåsande Chrome. Den nostalgiska glädjen och det roliga fångas av perfekta pixlar, 16-bitars spel och snygga nageldesigner. Flera personligheter kommer att ge dig en ursäkt för att hoppa in i striden.

Bugsnax:

Bugsnax: Bästa indiespel

Bugsnax introducerar en ny, dum situation som den senaste produkten från Octodads hjärnor. Du använder galna fällor i bugsnax att fånga matmonster. Vilka andra spel låter dig skjuta ketchupvapen för hamburgare? Under den löjliga utsidan ligger en överraskande gripande berättelse som håller dig att investera långt efter att den första nyheten har slitits bort.

Disco Elysium - The Final Cut:

Disco Elysium

Disco Elysium placerar dig vid foten av amnesian -polisen som strävar till exempel Baldurs Gate och Planescape för att lösa en mordutredning i en realistisk RPG -miljö som modellerats av genreklassiker. Genom att lyssna på lämpliga röster samtidigt som du avfärdar den andra kan du skapa din karaktär, men den naturliga, sorgliga skönheten ligger i stark, politisk, arbetarklasshistoria och teman.

Hitta fler fantastiska fakta om indiespel

Divekick:

Dykspark: ett indiespel

Divekick visar hur invecklade kombinationer inte behöver vara strategiska i stridsspel. Du kan dyka och sparka i detta spel med två knappar. Om du väl träffas dör du. Divekick tar upp tävlingsspelsspel som egentligen handlar om att slåss genom att ta bort mekanisk inveckling. Dessutom är det ganska roligt.

Hades:

hades

Med Bastion, Transistor och Pyre hade Supergiant Games redan ett fantastiskt rekord. Men hades startade en helt ny applåd av den oberoende besättningen. Det lysande stridsystemet blandar olika gudomliga krafter med att utveckla vapen, och så har du ständigt nya medel för att slå ner motståndare. De komplexa och välutvecklade berättelserna och karaktärerna gör det splittrande, repetitiva skurkformatet till en av de mest kritiska aspekterna av spelet.

5 bästa kommande spel

Inuti:

Inuti PC -spel

De extrema grafiska stilarna för indiespel som du aldrig kommer att se i storbudgetfilmer kan vara tillflyktsort. Inuti är Limbo en uppföljning till en annan match för att hantera barn när de flyr från förvirrande, fasansfulla, abstrakta upplägg med ett spökfullt, dimmigt, monokromatiskt humör. Inga andra spel är som Inuti som skapar känslor av rädsla och förtvivlan.

In i brottet:

In i brottet

i små taktiska slagsmål i brottet, du känner dig som en masterstrateg. När varelser uppstår slumpmässigt måste nya metoder utvecklas för att rädda mänskligheten. Lyckligtvis kommer supermakterna som du förväntar dig från gigantiska robotar att komma ut från dina mech -trupper. Du kan spela denna skurk fram till slutet av tiden och hitta olika metoder för att närma sig varje konflikt.

Annat intressant innehåll