Hur var artikeln?

1612961cookie-checkBästa Android -spelutvecklingsverktyg; Lätt att köra och göra
Guider
3 augusti 2021

Bästa Android -spelutvecklingsverktyg; Lätt att köra och göra

De senaste årens högkonjunktur av mobil teknik förändrade allt och tog med en helt ny generation spelare. Spelare är nu fler än icke-spelare 42 till 1, och fyra av fem hushåll äger en konsol; även äldste har hört talas om Angry Birds. Här kan du hitta de bästa Android -spelutvecklingsverktygen.

Verktyg för spelutveckling:

Enhet:

Unity

Det viktigaste verktyget är enhet. Unity är ett av de mest utbredda verktygen för spelskapande för Android -telefoner och surfplattor. Det möjliggör skapande av 2-D och 3-D spelupplevelser. Du och ditt team kan samarbeta om detta. Enhet kan vara det bästa verktyget om du planerar att utveckla ett spel för första gången.

Spelexemplen på denna plattform är Ricky och Morty.

Overklig motor:

orealistisk motor

Återigen är det ett av de bästa utvecklingsverktygen för att utveckla Android -spel. För personer som vill lära sig Android -kodning är den här boken det perfekta valet. Om vi ​​planerar att arbeta vidare detta verktyg, du behöver inte vara bra på att programmera. En sak till med den overkliga motorn är att den är lätt att arbeta med - till exempel härstamning.

App Game Kit:

appgamekit studio g6v3.1200

App -spelkit är ett annat verktyg som hjälper dig att enkelt utveckla Android -spel. Det är ett av de enkla verktygen som alla kan använda. En annan fördel med App Game Kit är att det är plattformsoberoende, vilket gör ditt spel tillgängligt för alla olika plattformar samtidigt.

Konstruktion 2:

konstruera 2 -funktion 618x350 1

Det är mycket bra Spelverktyg för Android och hjälper till att utveckla 2-D-spel. Det är mycket enkelt att använda det här verktyget på grund av det mindre kravet på kodningsdel. Dessa utvecklingsverktyg hjälper till att skapa nytt kul på kort tid. Denna fantastiska spelfunktion, det vill säga tillåter oss att exportera våra projekt på flera plattformar.

Huvudexemplen på denna plattform är liten saga, utom synhåll, sinne, etc.

Klicka på Team Fusion:

Klicka på Team

Detta verktyg har ett användarvänligt gränssnitt. Ett lättanvänt gränssnitt låter dig designa ett spännande spel med en mängd olika variabler. Inga bekymmer om du använder Fusion och inte har några kodningsförmågor. Ett stort urval av bilder är också tillgängligt i Fusion.

Five Nights at Freddy's Scott Cawthon är det bästa exemplet på klick lagfusion.

GameMaker Studio 2 (bästa verktygen för spelutveckling för Android):

Bästa Android -spelutvecklingsverktyget

Detta är en plattform som Yoyo har lanserat, Gamemaker Studio 2. Det används i utvecklingen av 2-D grafikintensiva spel. Det bästa med det här programmet är att det tillåter användare att dra och släppa filer över Windows. Som en konsekvens kommer användarna att kunna skapa nya spel på en mycket enkel nivå. Du bör ha en allmän uppfattning om ditt spel innan du investerar i detta instrument.

Monospel:

1200px MonoGame Logo.svg

Till skillnad från namnet, Monospel är en spelmotor med flera plattformar. Det finns olika självstudier som du kan hitta om du ser fram emot att använda dig av MonoGame. Det är ett av de trevligaste verktygen för att skapa appen Android Games. Det är gratis och lätt att använda. Amazon Lumberyard:

Amazon har officiellt introducerat ett välkänt verktyg för att skapa spel. Om du vill utveckla ett spelprogram för Android kan du använda det här verktyget. När du utvecklar din spelapplikation kan du använda ett antal gratisverktyg från plattformen.

Spelexemplen på denna plattform är Break Away, Everywhere och medborgare etc.

Cocos 20-X:

Coco

För att inte tala om, Cocos 20-X är en uppsättning verktyg som kan användas för att skapa tv-spel för plattformar inklusive Android, iOS och OS X. Med hjälp av det här verktyget är det möjligt att konstruera ett spel med mycket små dimensioner.

Clash of Clans och Angry Birds är två verkliga och populära spelexempel på detta utvecklings verktyg

Bildkrediter: Ace

Lämna ett svar

Andra guider

det här är det här