Hur var artikeln?

1618800cookie-checkBästa mobilspelutvecklare du behöver känna till 2021
Blogg
20 augusti 2021

Bästa mobilspelutvecklare du behöver känna till 2021

Dessa bästa mobiler spelutvecklare är ”flitiga” med att skapa mästerverk så att de får ett rungande rykte från mobila spelare runt om i världen.

Framstegen för mobilspelindustrin är för närvarande mycket snabba. Varje vecka släpper PlayStore eller AppStore flera nya speltitlar.

Tyvärr åtföljs inte mobilspelsindustrins framsteg nödvändigtvis av en höjning av spelkvaliteten. Många utvecklare förlitar sig bara på utvecklingen bara för att få vinstkassan utan att beakta spelets kvalitet.

Samtidigt ger bara en handfull mobilspelutvecklare fortfarande konsekvent god spelkvalitet till denna dag. Så, utgåvorna från dessa utvecklare är obligatoriska för att spela och följa deras utveckling.

Vilka mobilspelutvecklare har konsekvent släppt bra spel än idag? Ta bara en titt på listan över våra webbplatsversioner nedan, OK!

Bästa mobilspelutvecklare

Assobimus

Toram Online, salah satu spel mobil mahakarya Asobimo.

Asobimo är ett spelutvecklarorienterat för den mobila MMORPG-genren. Den japanska spelutvecklaren har släppt en serie mobila MMORPG -spel med mycket bra kvalitet, allt från Toram Online, Avabel Online, till Stellacept Online.

Som en mobil MMORPG -spelutvecklare är Asobimo mycket detaljerad. Förutom att uppmärksamma spelets framsteg kan Asobimo också utforska historielement eller stridsmekanik - spelelement som vanligtvis ignoreras av majoriteten av mobila MMORPG -spelutvecklare.

Asobimo kan också erbjuda en djupgående anpassning av spelstilen i sina släppta spel. I varje släppt spel erbjuder Asobimo en mängd olika karaktärsbyggnader som gör spelet mycket mer intressant. Inte konstigt att spelen som släppts av Asobimo fortfarande är mycket populära än idag.

Kairosoft

Genshin Impact, salah satu game mobile terbaik saat ini.

Kairosoft är en mobil spelutvecklare från Japan som har etablerats 1996. Som utvecklare fokuserar Kairosoft på att utveckla simuleringsspel. I ett försök att utveckla sin verksamhet kan Kairosoft -spel också avnjutas på PC- eller Nintendo Switch -plattformarna.

Kairosofts simuleringsspel är ganska enkla. Till skillnad från Tycoon -serien som vi känner till är spel som släppts av Kairosoft mycket mer lämpade för avslappnat spel. För dig som bara har begränsad tid att spela spel måste du verkligen smaka på serien med spel från Kairosoft.

Hittills har Kairosoft släppt dussintals simuleringsspel, till exempel Game Dev Story, Dungeon Village, till Mega Mall Story. Med ett brett spektrum av simuleringar kan du välja vilken typ av simuleringsspel du vill spela. Det bör dock noteras att de flesta spel som släppts av Kairosoft inte är gratis att spela.

myHoYo

Genshin Impact, salah satu game mobile terbaik saat ini.

miHoYo är en mobil spelstudio från Kina som nyligen blivit populär på grund av framgången med Genshin Impact. Innan vi släppte action -RPG -spelet var miHoYo känt för spelen Honkai Impact och Guns GirlZ.

Med en mycket stark "Wibu" -känsla från historien och karaktärsanpassning är Honkai Impact faktiskt ganska segmenterat. Trots det har Honkai Impact faktiskt utmärkt grafik, stridsmekanik och spelprogressioner. Det är inte konstigt att Honkai Impact har laddats ner av mer än fem miljoner användare.

Efter att ha släppts Genshin Impact, miHoYos trovärdighet sköt i höjden. Med historiens djup och utmanande stridsmekanik har Genshin Impact lyckats bli det bästa mobila RPG -spelet för tillfället. miHoYo är fortfarande mycket aktiv i att tillhandahålla några uppdateringar i spelet, från att lägga till nya berättelser eller karaktärer.

Netmarble

Ni no Kuni, proyek ambisius Netmarble selanjutnya.

Netmarble är en ambitiös mobil spelstudio. Med en myriad av stora spelutgåvor är den sydkoreanska utvecklaren känd som en av utvecklarna som kan förbättra kvaliteten på varje version.

Till exempel, om du jämför Seven Knights (2015) och Seven Knights II (2020), hittar du förbättringar av bilder, speldesign och mycket mer uppslukande stridselement.

Som en mobilspelutvecklare kan Netmarble vanligtvis tillhandahålla utmärkt grafik och spel i alla sina utgåvor. Tyvärr följs vanligtvis inte dessa fördelar av historiens djup eller intressanta spelfunktioner.

Faktum är att om Netmarble är lite modig att experimentera och utforska sin speldesign, borde Netmarble kunna släppa spel som är mycket bättre än nu.

Med många möjligheter förutspås Netmarble vara en av de lovande spelutvecklarna under de närmaste åren. Inom en snar framtid kommer Netmarble att släppa Ni No Kuni och Marvel: Future Revolution som ser väldigt ambitiöst och lovande ut.

Supercell

uUAfLgvMytzj7pTEoqnk lfcvEr04zCrFZWUsof7k4BbjSD221EsWkjjLAHH0mRvMLhYzQ6HoAxuAgZRXSDUJBncePR Nh8qIay5rPmcHQC6WeJ

Supercell är en av utvecklarna som måste erkännas ha förmågan att designa spel som passar för den mobila plattformen. Den finska spelstudion har släppt en serie stora spel, som Clash of Clans, Brawl Stars, till Clash Royale.

Dess utgåvor har laddats ner av hundratals miljoner användare till denna dag - de flesta är Clash of Clans -spel. Om du spelade Brawl Stars eller Clash Royale måste du ha insett att speldesignen är mycket lämplig för mobila plattformar (handenheter med skärmkransmekanik).

Med enkel spelmekanik är Supercell -spel också mycket lämpliga att spelas av avslappnade spelare som spelar mobilspel bara för att fylla sin fritid.

Tyvärr har spel som släppts från Supercell vanligtvis brist på innehåll i slutspelet som gör att spelare sällan håller länge för att spela en titel. Denna brist är faktiskt ganska liten och kan fortfarande lösas av Supercell i framtiden.

***

Kvaliteten på de spel som släppts av utvecklarna ovan är mycket bra än idag. Om du är nyfiken kan du bara ladda ner och spela den. Författaren rekommenderar att du smakar på spelen som släpptes av Kairosoft först - eftersom de är enkla och lämpade för casual spelare.

Vad tycker du om raden av mobilspelutvecklare som prenumererar på att släppa spel av god kvalitet ovan? Finns det någon av dina favoritspelstudior? Skriv din åsikt i kommentarsfältet. Fortsätt också med den senaste informationen om videospel och esport endast på vår webbplats, OK!

Övriga nyheter