Hur var artikeln?

1620394cookie-check9 bästa plattformsspel du måste spela
Nyheter
24 augusti 2021

9 bästa plattformsspel du måste spela

Utvecklarna gör det enkelt för spelare genom att göra spelet över plattformen spelbart.

Den snabba tekniska utvecklingen inom spelindustrin under de senaste åren har fött nya plattformar för att spela spel. Det hetaste var när Sony och Microsoft släppte sina Next-Gen-konsoler, nämligen PS5 respektive Xbox Series X.

För att inte tala om att man tittar på mobilspelmarknaden, trenden fortsätter att öka från år till år. Som ett resultat, gillar det eller inte, har många stora utgivare släppt sina spel specifikt för mobilen.

Med så många tillgängliga plattformar är plattformsoberoende funktioner i spelet ganska viktiga. Som namnet antyder tillåter plattformsoberoende plattformare att spela med andra spelare oavsett vilken plattform som används.

Fram till 2021 har många spel släppts på plattformar. Så vilka är de bästa plattformsspelen du måste spela? Kolla listan nedan.


9 bästa plattformsspel

Bland oss

EKk7vN0G8ChwX8pEIB7mxOGQ0c8F1W6gdQEzXCADMtCmHHbvTnr9psVa1s9B0H 0qCBaQzn fCfnPffneO4CbwtmHIjUcVNU5t5TCHASY30YeMUGrdUOcF89tto4lAfVa627zKg=s0

Bland oss blev ett av de mest uppmärksammade spelen 2020. Rapportering från Sensortower.com visade sig bland oss ​​vara det mest nedladdade spelet av spelare under tredje kvartalet 2020-vilket slog populariteten hos Free Fire och PUBG Mobile.

Förutom att ha ett intressant spel är en av anledningarna till varför bland oss ​​ganska populärt att spelet kan spelas på olika plattformar. Sedan utgivningen kan Among Us spelas på Android, iOS, PC och Nintendo Switch.

Apex Legends

gVvEIIQfoOk8VHpk0eBqu5s9RVPyyIhaxq8Tf4OZNf85PrjEBc4yQZdbFFrbpYOVMz BGWM mSSAsmjCYOALTqmovhl4qPUattsraAgOkOK9pChoXMnJUvJy5jtEI3nbhnAiZuI=s0

Apex Legends är ett FPS Battle Royale -spel som inte är mindre populärt än andra Battle Royale -spel som PUBG och Fortnite. Apex Legends utvecklades av Respawn Entertainment och släpptes 2019 och fick omedelbart 25 miljoner nedladdningar på en vecka.

Apex Legends är ett av de bästa plattformsspelen som kan spelas på Xbox One, PS4, PC och Nintendo Switch samtidigt.

Call of Duty: War zone

vpndst0KtNVO9gwtm3r4cYSDWHlbQQFZf5jlz8ngLQi esVLGIz88PSZhP46ZCM7VCay GWN2K

Nästa plattformsspel som du kan spela är Call of Duty: Warzone. Detta spel som utvecklats av Activision kan spelas tillsammans av spelare via PlayStation 4, Xbox One och PC -plattformar.

Det finns två intressanta lägen som presenteras i Call of Duty: Warzone. Den första är en battle royale som samlar 150 personer för att överleva. För det andra finns det en plundring där spelare måste samla in pengar från plundringsobjekt på kartan.

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn

ta1AIP1bil NpSbJcuuN6ScPHnZZHs3uI5oIeSlHU11yc8CqKbf056fdM7x5wgo5XxMCMhPfq5SwnzEplLUBBJhhu3rarqbtn7fxFOQN WVff9QJR4hBn HPC2t4A1E78LgqDto=s0

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn ser lite annorlunda ut än andra Final Fantasy -serier som belyser upplevelsen för en spelare.

Att framstå som ett MMORPG -spel kommer naturligtvis att samla många spelare i spelet. Även om du är på samma server kan du träffa spelare från PS4-, PC- och Mac -plattformarna.

Fortnite

N6ZzijijtmybEKdx5dsEpHMJQFId62jYlefVu 64J1cdgi1yby7WXHtyVUeWFzudg1UVxQ8kPMWpcxNdqn W0Y8BoW

Fortnite är ett Battle Royale-spel som kan spelas plattformsoberoende. Det betyder att spelare på olika plattformar som PS4, Xbox One, Switch, PC, mobil, Xbox Series X, PS5 kan mötas i ett spel för att överleva.

Sony var inledningsvis oense om tanken på ett plattformsspel för Fortnite. Men tack vare påtryckningar från samhället och även se Fortnites ökande popularitet, smälte Sony äntligen och gick med på att Fortnite fanns på Playstation som ett plattformsspel.

Genshin Impact

1xQkbJxpwzvGmTJtvKSgUu0KymV15eU9MktiHSxb5c6rz99vLW8OnsEtitkr9PX K TQLoD9F2 DyhH

Genshin Impact kommer som en action-RPG-genre som har likheter med The Legend Of Zelda: Breath Of The Wild. Att ha bilder som förstör ögat gör det lättare för Genshin Impact att accepteras av spelare. Faktum är att sedan lanseringen i september 2020 har Genshin Impact snabbt uppnått miljontals nedladdningar på olika plattformar.

Genshin Impact finns inte bara på flera plattformar, men kan också spelas tillsammans som ett plattformsspel som till exempel PC, PS4, Android och iOS.

Minecraft

Minecraft kommer som ett av de bästa sandlådespelen på Android hittills. Minecraft var redan ett stort spel när det släppte PC -versionen. Sedan mobilversionen kom kan Minecraft fortfarande behålla sin popularitet.

Unikt innehåller Minecraft också plattformsspel som kan spelas lika på plattformar som Xbox One, PS4, Switch, PC och mobil.

Ingen mans himmel

Ni1foGcbXVQEXaScpPDhWz9DJj9n3lEryT5NGcJZeKIbVRXWqN3YG3 sD8D9pGXPitqFt7Ecb2DpihRqD9v3RX0JsmSnFaqFcS8bY12CbZxYYzkjew UkeGq2V8R13Yo5Qe9spI=s0

Nästa plattformsspel är No Man's Sky. Hade orsakat en polemik när den ursprungligen släpptes, förbättrade detta spel från Hello Games långsamt många saker som ansågs vara viktiga. En av dem var när de tillkännagav cross-play-funktionen på alla plattformar från och med 11 juni 2020.

Som ett resultat tillåter det spelare att träffas på en server trots att de spelar på olika plattformar.

eFotboll

87yCCzwHwAFW2jUxiylXMfgZIF LIdPecN7DGdv35HtO6UNylscuJkHA rUdjRfFurTVosBynuz8bbmu9gd unol4ckIvZtOg ExixhBcUboZ9ZkLOwF jri7h8tRhs2vE79NE=s0

Nästa plattformsspel är eFootball. Ja, Konami tillkännagav förvånansvärt att spelet från honom skulle vara ett spel som kan spelas samtidigt från olika plattformar.

Genom att ändra namnet från PES till eFootball hoppas man att fler spelare kommer att lockas att spela FIFA -rivaliserande spel. Med tanke på att bortsett från att vara plattformsoberoende kommer eFootball också att finnas som ett gratis spel.

Så det var de bästa plattformsspel som du kan spela.

Lämna ett svar

Övriga nyheter

det här är det här