Hur var artikeln?

1623302cookie-checkSju avslappnade PC -spel som är mycket lämpliga att spela med vänner!
Funktioner
29 augusti 2021

Sju avslappnade PC -spel som är mycket lämpliga att spela med vänner!

Flerspelarspel är ofta valet av spel som är lämpliga att spela tillsammans med vänner. Förutom att öka spänningen i spelet, är multiplayer -spel också ett sätt för dig att kunna fortsätta kommunicera och hålla kontakten med dina vänner.

Författaren själv rekommenderar att du spelar casual multiplayer -spel som är tillräckligt lätta för att spelas av alla spelare. För dig som vill varva ner med att spela spel med vänner har vårt sammanställt sju casual PC -spel som passar dig att spela.

Eftersom detta är ett avslappnat spel behöver du naturligtvis inte spela länge. Dessa spel är perfekta för dig som bara vill varva ner och ha kul med vänner mitt i vardagens liv.

Casual PC -spel att spela med Anti mainstream!

1. Fall Guys: Ultimate Knockout

Fall Guys, spel -PC för flerspelarspelande seru dan fun.

Fall Guys är ett ganska sensationellt spel 2020. Med ett mycket unikt Battle Royale -koncept blev Fall Guys vid den tiden ett av de mest spelade spelen. Faktum är att du kan hitta många spelare på plattformar som Twitch eller YouTube som spelar det.

Spelet som gjorts av Mediatonic är ett Battle Royale -spel med ganska unik mekanik och spelstil. Spelare kommer att tävla med varandra för att slutföra varje etapp.

I varje steg hittar du en eliminationsmekanism. Ju fler etapper du går igenom, desto färre spelare har du kvar-en Takeshi Castle-liknande mekanism. Senare kommer den sista spelaren som kan överleva att segra.

2. Fasmofobi

kpV dhkN80im018NYgWMBbN W6em XjDDNglkoC1LkwsUJiOKvWU5mYKHM6PsKbP0I34L PWZ0yHtjG01zKaiCXn6iz AHeP QgFyZIUwJbO7Bf05ukrXMHQPrn5Av4HwhMXHc=s0

Phasmophobia är ett skräckspel som kan spelas av upp till fyra spelare i en grupp. Spelarna kommer att fungera som spökjägare. Du kommer sedan att tilldelas att leta efter bevis på förekomsten av spöken och bestämma vilken typ av spöke som finns på varje plats.

I varje spel kommer du att vara utrustad med viss utrustning för att hjälpa och upptäcka förekomsten av spöken, såsom Flash, EMF, till Spirit Box.

Phasmophobia kan vara rätt val av spel för att ha kul med vänner. Förutom att vara utmanande och skrämmande kan du faktiskt trolla, busa en vän när de dör eller bara skratta åt en vän som är rädd för att möta ett spöke som dyker upp.

3. Golf med dina vänner

Spel kasual golf.

Golf With Your Friends är ett spel som släpptes 2016. Även om det är ganska föråldrat är detta spel fortfarande ett av de vanliga spelvalen som är lämpliga att spela med vänner.

Som namnet antyder kommer ni att spela golf tillsammans. Men du kommer inte att spela golf i ett spellandskap som verkar normalt. Eftersom du kommer att hitta svårigheter och pussel i varje spel med hålnummer.

Golf With Your Friends är ett avslappnat spel som är mest lämpligt för alla spelare att spela. Förutom att ha ganska enkel mekanik och kontroller är spelet från Blacklight Interactive också ganska enkelt. Du behöver inte vara en riktigt bra hardcore -spelare bara för att ha kul att spela den.

4. Människa: Fall Flat

3Z8w QoDYtWsGoiJMYWnNPhV1hK0GM6FT8FASg TSVZz7BIpwvmKjA5l0ziiRiXnmjVgavaqJNtK9FUDG0uh8JtR Kp3Zfanpc0cYnBluKEBs NKuv2RtjsDNTP2TTuFlFuVT4=s0

Human: Fall Flat är en avslappnad speltitel som fortfarande är mycket relevant för att umgås med vänner. Som ett avslappnat spel verkar Human: Fall Flat ha skapats bara för att varva ner och skratta med vänner.

Spelet som utvecklats av Codeglue och No Brakes Games är verkligen mer idealiskt att spela i multiplayer eftersom du senare kan arbeta tillsammans med dina vänner.

Human: Fall Flat låter dig experimentera med olika sätt att komma förbi varje hinder. Förutom att låta utmanande, erbjuder detta spel också unikt spel tack vare ett mycket flexibelt fysiksystem.

Detta system som får karaktären att röra sig flexibelt och på sistone är det som gör det unikt och har sin egen känsla när man spelar Human: Fall Flat.

5. Pummelfest

Spel kasual PC multiplayer paling kocak.

Pummel Party är ett multiplayer -spel som kan spelas av fyra till åtta spelare. Spelet, som släpptes 2018, erbjuder en brädspelstil. Varje spelare kommer att tävla om att få så många troféer som möjligt.

Även om det har en tävlingsmässig känsla, är Pummel Party mycket lämpligt för att spelas avslappnat med vänner på upptagenhetens sida. Spelaren som lyckas samla sex troféer kommer att bli vinnaren. För att tjäna troféer måste spelarna samla in nycklar från varje spelläge.

Pummel Party erbjuder massor av intressanta spellägen, från Snowy Spin, Shockwave Strategic Shockwave, till Temporal Train som har olika spelmekaniker och mål.

6. Bland oss

Spel PC kasual yang sempat jadi fenomena.

Bland oss ​​var en av de mest populära speltitlarna förra året. Trots det är spelet som utvecklats av InnerSloth och PlayEveryWare fortfarande ganska intressant att spela idag - särskilt med flera uppdateringar som gör att spelet kan bli mycket mer spännande och utmanande.

Som ett avslappnat spel kan du lita på Bland oss att varva ner med dina vänner. Du behöver inte vara en seriös tävlande spelare för att gissa bedragaren.

Du behöver bara slappna av när du slutför varje uppgift och börja diskutera dumma saker med dina vänner för att välja en bedragare.

7. Rälslöst!

FvuqV6GyJPzcHm3bLkCnaKIvMJ37N gIrRMKVk9NzF9SFagNr8qZtHcM1siJ92wRDFdgcaSteeT0I0KsCd 7RHoce5

Unrailed! är ett co-op-spel som är ganska utmanande att spela med sina vänner. Spelet som utvecklats av Indoor Astronaut har ett enkelt spelmål. Spelare behöver bara göra räls och styra tåget till närmaste station.

När man gör skenor kommer spelarna att vara utrustade med insamlings- och tillverkningsmekanik i spelet. Spelare kommer att kunna använda axlar och macheter för att samla det material de behöver.

Unrailed! ger också flera utmaningar i varje steg, allt från landskap, djur som blockerar vägen, till aggressiva banditer som kommer att attackera.

***

Casual -spel är det rätta valet för spelare som är ganska upptagna och inte har mycket tid att spela. Dessutom kan vardagsspel också vara ett alternativt spelval för spelare som är trötta på att spela tävlingsspel eller AAA -spel som är ganska tunga.

Vad tycker du om de roligaste casual -spelen att spela med dina vänner ovan? Skriv din åsikt i kommentarsfältet. Fortsätt också med den senaste informationen om spel bara på vår webbplats, OK!

Övriga funktioner