Hur var artikeln?

1626793cookie-checkDen bästa Batman -spelrekommendationen för dig som älskar den mörka riddaren!
Funktioner
31 augusti 2021

Den bästa Batman -spelrekommendationen för dig som älskar den mörka riddaren!

Med början från Batman spel på PC, Android, till konsoler, allt har en plats att behandla DC fanboys längtan med Dark Knight!

Batman är en av de mest ikoniska superhjältarna i DC Comics -serien. Han är också en av de mest kända superhjältarna med Superman, åtminstone under 1990-talet till 2000-talet med sin serie av tidlösa filmer.

Förutom flera Batman -filmer finns det också flera Batman -spel som inte är mindre spännande. De flesta Batman -spel får hyllning. Allt tack vare en fantastisk historia, bra action och en övergripande rolig upplevelse.

För att hjälpa dig hitta de bästa Batman -spelrekommendationerna har vi sammanställt en lista över de fem bästa spelen som du kan spela på din PC, PlayStation och till och med din mobil. Låt oss kolla!

Rader med de bästa Batman -spelen du måste spela

1. Batman: Arkham Asylum (PC, PS4, PS3, Xbox 360, Xbox One)

Spel Batman: Arkham Asylum.

Många säger att Rocksteadys Arkham Asylum är en av de bästa representationerna av Batman i spelet. Atmosfären är mörk, dyster och intensiv - allt du tänker på när du tänker på Batman.

Ett bra spel är vanligtvis starkt beroende av historien, och historien som Arkham Asylum presenterar är mycket bra. Berättelsen handlar om Joker och Gotham City, och VI kommer inte att diskutera historien här. För resten måste du njuta av att spela det!

Detta spel har ett välbyggt stridsystem men fokuserar mer på fienden. Pussel är också ett intressant inslag. I många uppdrag kommer vi att låsa upp dörrar och liknande på olika sätt. Sammantaget är detta spel ett av de bästa superhjältespelen någonsin.

2. Batman: Arkham City (PC, PS4, PS3, Xbox 360, Xbox One)

MCkNu OHVdJaPsPDaUnhXLgbyxcQFkoOp0nGTJaYowPcvD2hEPFKiBlk ALL95NL5H95gwopAa 1sV b8tKRK61grDspJzHedkSY6GahJ3f50GI7BCcMev9D4qIX4Kpuw4qbSM=s0

Batman Arkham City är uppföljaren till Arkham Asylum. Inställningen utspelar sig också flera månader efter berättelsen i prequel. Liksom sin föregångare har Batman Arkham City fördelen med en mycket intressant historia att följa.

Som uppföljaren till det stora spelet tar Arkham City Arkham Asylums grafik och stridssystem och förädlar dem till något mycket bättre än tidigare.

I det här spelet kan Batman slå tillbaka. Han har också förmågan att använda nästan vilken gadget som helst med en snabbtangent, liksom möjligheten att attackera flera motståndare.

Arkham City har många fiender som är ganska underhållande och irriterande. Förutom ”stora chefer” som Mr Freeze och Penguin finns det många andra fiender. Var och en av fienderna måste hanteras annorlunda på grund av de olika mekanikerna.

3. Batman: Arkham Knight (PC, PS4, PS3, Xbox 360, Xbox One)

Salah satu spel Batman terbaik.

Arkham Knight är det sista spelet i Arkham Asylum -serien. Spelet känns också allt hårdare och intensivare, så vi kan känna att det här spelet kommer att sluta i det ögonblick vi spelar det.

Återigen lyckades Rocksteady slå sig själv igen med ytterligare ett fantastiskt Batman -spel. Berättelsen är tillbaka till att vara en grundpelare med mer komplex mekanik, men fortfarande kul att spela. Som ett resultat blir detta spel en magnifik höjdpunkt.

Spelet i detta spel innehåller alias på hög nivå. Med gameplay-expansion har kartutforskning i spelet också ökat. Batmobilen blir en viktig del av spelet, och många pussel och uppdrag spelas också med den.

4. Batman: The Telltale Series - Episode 1 (PC, PS4, PS3, Xbox 360, Xbox One, iOS, Android)

cMQU2aF2Mc71BzYszr2QXccQdZi0Quw34RI97TqkwUdVMbDqyLeEzYUnMG4jfUKaN9QKvq9zIC9F4hx fmYAdS2 LISg VaP iqFbJbrvRLGMOEg j9rwcFu5ugcWcf lNnItY0=s0

Nästa Batman -spel är en Telltale -serie som skiljer sig mycket från Arkham -serien. Avsnitt 1 i Telltale - The Realm of Shadow -serien fokuserar mer på figuren bakom masken och fladdermusen. Vem mer än den största detektiven i DC -universum, Bruce Wayne.

Telltale-serien skiljer sig från Arkham-trilogin och har ett pek-och-klicka-grafiskt äventyrsformat. Det betyder att du inte kan styra din karaktär efter behag. Det betyder dock inte att det här spelet är utan utmaningar. För du kommer att ställas inför svåra val, som alla får konsekvenser.

Till en början står vi inför triviala beslut. Men med tiden kommer vi att vara i konflikt med att välja handling, nämligen att välja vad vi vill eller vad Bruce Wayne ska göra.

5. Batman och Robins äventyr (SNES, Sega)

Salah satu-spelet Batman klasik yang tak lekang oleh waktu.

The Adventures of Batman and Robin är ett klassiskt Batman -spel baserat på den berömda tecknade serien. Detta spel har ett 2D-pussel- och actionformat på flera nivåer. Trots åldern för detta spel som är ganska gammalt är känslan av strid som presenteras otroligt beroendeframkallande.

När vi lyckas gå vidare till nästa nivå kommer fler fiender att stoppa oss. Det är därför alla nivåer i detta spel måste spelas på sitt eget sätt, och den sorten är en annan aspekt av spelet som gör det speciellt och fräscht.

Det är de fem Batman -spelen som du verkligen måste spela en gång i ditt liv. Särskilt om du gör anspråk på att vara sanna fans av nattriddaren. Finns det några andra coola Batman -spel som inte kom till den här listan? Kommentera gärna, ja!

Övriga funktioner