Hur var artikeln?

1615942cookie-checkDestiny 2 Online Multiplayer FPS Game Review
PC
6 augusti 2021

Destiny 2 Online Multiplayer FPS Game Review

Destiny 2 är en multiplayer shooter game fortsättning av Destiny som släpptes första gången för PlayStation 4 2014. Hade höga förväntningar, tyvärr mötte Destiny inte spelartillfredsställelse och ledde till en drastisk nedgång i popularitet. Bungie, som själv fungerar som utvecklare, har faktiskt kört Destiny som ett gediget spel. Det är bara det, eftersom Destiny bara fokuserar på spelelement baserade på Online Shooter och en spelupplevelse som känns väldigt repetitiv, börjar många spelare glömma Destiny.

Men det betyder inte att Bungie och Activision bara kommer att lämna honom i detta skick. De försökte äntligen återuppliva Destiny genom att släppa den senaste versionen som innehåller en serie innehållsuppdateringar och den senaste DLC genom Destiny: The Taken King. Genom detta ytterligare innehåll lyckades Destiny äntligen stiga och slutligen återuppbygga sitt rykte.

I år tillkännagav Bungi och Activision också sin nyaste serie, Destiny 2. Även om det ser fantastiskt ut, är gamers nyfikenhet och hype inte lika starka som när den första serien släpptes. Och den 6 september igår släpptes äntligen detta spel officiellt. Skillnaden som är tydligt synlig från Destiny 2 är att fokus inte längre bara ligger på Online Shooter -läget, liksom förbättrad grafikkvalitet och mycket bättre spel.

Vid det här tillfället sammanfattar vi de intryck vi får efter att ha spelat Destiny 2 hittills. Så vad har framgångsrikt erbjudits av Destiny 2? Och är det här spelet bättre än den första serien? Du kan se hela recensionen nedan.

Destiny 2

Story

bild 15

Fokus för den främsta historien i Destiny 2 skiljer sig inte mycket från den första serien, där du fortfarande kommer att fungera som en väktare som har ett uppdrag att upprätthålla freden på jorden. Introduktionen av historien i början av spelet är ganska tidskrävande med en serie grundläggande handledning som måste beaktas innan du går in i det riktiga flerspelarläget. I Destiny 2 är storyn strukturerad och förklarad bättre, till skillnad från den första serien som misslyckades med att förklara bakgrunden till konflikten som inträffade i Destiny.

En annan fördel med berättandet av Destiny 2 är att flera ögonblick sammanfattas i filmisk animeringskvalitet som ser cool ut och kan fånga historien mycket bra.

Grafik Kvalitet och prestanda

När det gäller grafisk kvalitet råder det ingen tvekan om att Destiny 2 ser väldigt attraktiv ut. Inte bara detaljerna i världen som känns rymliga och levande, utan också karaktärsdesigner, belysning och specialeffekter som partiklar är också lovvärda.

Inte bara grafikkvaliteten är fantastisk, men Destiny 2 går också stabilt och smidigt utan några prestandaproblem som stamning och frysning. Vissa spelare som har provat det upplevde faktiskt också problem som kraschar i spelet och servern, men vi stötte aldrig på det här problemet under spelets gång. Det enda problemet som finns är felet av fiendens karaktärer som plötsligt dyker upp eller återkommer till liv efter att ha besegrats.

Funktioner som erbjuds

bild 14

När du först spelar Destiny 2 kan du välja vilken typ av karaktärer som ska spelas inklusive Warlock, Hunter och Titan som har sin egen unika egenskap. Originalkaraktärer som har spelats i det första Destiny kan också importeras till det här spelet. Så du behöver inte bry dig om att skapa och stärka karaktärer från grunden.

bild 16

Du kan också komma åt The Crucible som är ett flerspelarläge för snabbt spel i det här spelet. Men det bör noteras att Destiny 2 är ett fps -spel med lite RPG -krydda i det. Så du måste se till att karaktären du spelar har en tillräckligt hög nivå för att tävla med andra, starkare spelare.

För att stärka karaktären du spelar måste du slipa på jorden genom att besegra starka fiender och jaga efter resurser som rustning och starkare vapen.

spelande

Destiny 2 har shooter-fokuserat spel med några RPG-element i det. Du kan också säga att Destiny 2 och den föregående serien är ganska bekanta med Call of Duty och Titanfall -serien när de ses från det presenterade spelet. Den tydliga skillnaden från Destiny 2 är dock att det finns en ultimat skicklighet eller attack som kan användas för att hantera en mycket starkare fiende.

bild 17

Mångfalden av färdigheter eller ultimat för varje teckenklass är verkligen annorlunda. Liksom Hunter -karaktärsklassen försökte vi ha färdigheter för att använda attacker med en mängd olika element. Arcstrider tillåter till exempel vår karaktär att använda ett isspjut som kan svepa en svärm av fiender direkt.

Förutom färdigheter presenterar detta spel också en världsmiljö som fritt kan utforskas som en öppen världsspel. Att se till att din nivå är tillräckligt hög för att kunna vandra fritt är också viktigt, för när du utforskar jorden kan du stöta på en rad fiender på hög nivå som är mycket starkare.

Förbättringar från olika sidor

I och med att den andra serien släpptes är det definitivt Bungies jobb att se till att Destiny 2 blir en mer överlägsen och framgångsrik serie. Och utförandet de visar i den senaste serien är ganska framgångsrikt och lovande hittills. Några av de brister som finns från den första serien täcks nästan av den mängd innehåll som erbjuds.

Slutsats

Destiny 2 är den senaste serien som lyckades återuppliva populariteten för Destiny som hade kollapsat. Förbättringar från olika sidor från leveransen av storylinen, beroendeframkallande online -shooter -spel, samt bra gameplay och grafikkvalitet är också något som äntligen har uppnåtts framgångsrikt.

Även om Destiny 2 utan tvekan är bättre än den föregående serien, finns det fortfarande andra brister som måste beaktas, såsom fiendens buggar, kraschar och gameplay som fortfarande är bekant med Destiny. Trots dessa brister är Destiny 2 ett bevis på att bara en bra efterföljarserie kan få ett bleknat franchise -namn att lysa igen.

Annan dator