Hur var artikeln?

1620801cookie-check[Veckans anime] Detektiven är redan död, The Amazing Story of Detective Siesta
Omdömen
25 augusti 2021

[Veckans anime] Detektiven är redan död, The Amazing Story of Detective Siesta

Den här veckan kommer Oneangrygamer att diskutera Anime av veckans rekommendationer, med titeln Detektiven är redan död. Även titeln Tantei wa Mou, Shindeiru på japanska eller populärt förkortat som Tamoshi, är en av de senaste anime -rekommendationerna 2021 känd för att presentera en ny waifu -karaktär som heter Siesta som har blivit viral på olika sociala medier.

Denna anime-rekommenderade serie är också populär eftersom de berömda VTuber-karaktärerna Shirakami Fubuki och Matsuri Natsuiro som är medlemmar i Hololive Production dyker upp i huvudberättelsen som sina egna roller i avsnitt 3 av The Detective is already Dead. Nyfiken på hur spännande rekommendationen för anime of the Week, med titeln Detektiven är redan död? Här är recensionen.

Anime of the Week Full recension

Detektiven är redan död, anime -titeln som förstör karaktärens öde

EhI5MfH1vTuxEaz4gMtKqmrwmnw6V2Ti4fuzSPk4xz9WBxM7HHIw1N6Av gisnAg3EKBviMu69n9XbOhetzF3Tks1NQEcQ YTGnFYHh6cTtvD62ctPiUa7WiVRZ9h KQ23Yux 8=s0

Vanligtvis kan spänningen i anime minska om du som publik redan känner till spoilers eller läckor i historien, men i anime -rekommendationerna som vi diskuterar den här gången gör spoilersna som har avslöjats i huvudtiteln faktiskt denna historia ännu mer intressant. Av den ganska långa titeln att döma, The Detective is already Dead, kan du definitivt genast känna till temat för historien och samtidigt hur karaktärernas öde i en av dessa anime -rekommendationer kommer att bli.

Som titeln antyder berättar The Detective is already Dead historien om en ung detektiv vid namn Kimihiko Kimizuka som får ett uppdrag att leverera ett paket med varor som han inte vet vad som finns i det på en flygning på ett kommersiellt plan. Flygvärdinnans meddelande över högtalaren som behövde detektivhjälp medan planet var mitt i flygningen överraskade Kimihiko.

Den vackra vithåriga tjejen som satt bredvid Kimihiko visade sig också vara en ung detektiv, efter att ha bekantat sig med hennes okända namn, Siesta, gick de mot ljudkällan i pilotens cockpit. Plötsligt blev Kimihiko assistent för detektiv Siesta, de stod också inför ett ganska allvarligt fall, nämligen kapningen av planet som hade tagit kontrollen över flyget genom att göra co-piloten medvetslös.

Kaparen, en ung man, utmanar detektiv Siesta och Kimihiko som nu är hans assistenter i ett gissningsspel som riskerar alla passagerares liv på planet. Det var det första fallet som Kimihiko hade med detektiv Siesta, som sedan fick veta i det första avsnittet att flera år senare hade detektiv Siesta dött enligt animeens titel.

 Trots det lever karaktären Siesta fortfarande i en annan kropp, trots att karaktären har dött och serien med tillbakablickar för att avslöja sanningen i denna anime gör det intressant att följa. Fram och tillbaka-flödet som presenteras av The Detective is already Dead anime är också mycket spännande att avslöja varje plot som ytterligare avslöjar fakta om den avlidne deckaren Siesta.

En av anime -rekommendationerna som liknar Angel Beats blandad av detektiv Conan

P7 XwKghHfidfIVpSCvMD9bB9SVIEbVsTUDbaJuaOpFPKY

För dig som gillar detektivromantik-anime som detektiv Conan, Detektiven är redan död, kan detta vara en anime-rekommendation som du kan njuta av med spänningen i att lösa olika fall och pussel som kräver analys och gissa vilka de verkliga synderna är och deras motiv. Karakteriseringen av Kimihiko Kimizuka som en ung detektiv som anses vara otur eftersom det alltid finns fall som uppstår där han påminner oss om Conan Edogawa.

Det första fallet med Kimihiko med Siesta som inträffade på ett kommersiellt flygflyg påminner oss också om det första fallet av Shinichi Kudo, detektiv Conans alter ego som undersöker mordet i "järnfågeln" som tog honom med på en flygning mellan Japan och USA.

Atmosfären i Angel Beats -anime som gör att konan känns också i The Detective is already Dead, med likheterna mellan Siestas karaktär och Kanade Tachibanas karaktär som både är en söt tjej med vitt hår med en lugn natur men också en hård fighter. Siestas hjärta som transplanterades till Nagisas karaktär så att det förblir levande i det liknar incidenten i Kanades hjärta som visade sig vara Otonashis tidigare donerade hjärta. Den söta, livliga idolkaraktären som båda heter Yui-nyan finns också i både anime, med samma statur och karaktär.

Med den berömda Hololive Vtuber i ett av dess avsnitt

eRkQB bGf4fhsSMO5eRTc Y1XYqGUKf8TPF12hBsK PeetDBonXzf0hGa9

Som diskuterades i det inledande avsnittet i den här artikeln ovan kommer de av er som gillar Vtuber definitivt att gilla The Detective is already Dead, vilket kan vara en av anime -rekommendationerna med Hololive Production -karaktärer. Ja, Shirakami Fubuki och Matsuri Natsuiro dök upp med sina respektive karaktärer som diskuterade karaktären Yui som arbetade som en idol i denna anime.

Shirakami Fubukis och Matsuri Natsuiros utseende gör att denna anime lockar fler och fler att titta på den, särskilt när den berättar om populärkultur, nämligen Vtuber -fenomenet och även Idol -konserten. Kimihiko, som senare blir assistent för detektiv Nagisa som lever med ett hjärta donerat av Siesta, försöker avslöja fall som rör den berömda idolen Yui.

Tja, det är diskussionen om The Detective is already Dead som är en av rekommendationerna för Anime of the Week från Oneangrygamer den här gången. Tycker du att Siestas karaktär är lämplig som den senaste populära waifu i år? Eller gillar du andra karaktärer från denna anime? Kan du skriva det i kommentarsfältet?

Lämna ett svar

Andra recensioner

det här är det här