Hur var artikeln?

1620931cookie-checkFinal Fantasy VII Remake Intergrade Review
Omdömen
25 augusti 2021

Final Fantasy VII Remake Intergrade Review

Mitt bland fans som förväntar sig Final Fantasy VII Remake Part 2, gjorde Square Enix nöjda fans genom att lansera Final Fantasy VII Remake Intergrade. Efter att ha lyckats släppa på Playstation 4 -plattform, Intergrade -versionen kommer nu med mjukare grafikförbättringar och tillägg av intressant innehåll. Det är lite olyckligt, den senaste versionen släpps endast exklusivt på PS5 -plattformen den 10 juni 2021.

Final Fantasy VII Remake Intergrade innehåller också ytterligare innehåll, som är tillgängligt separat. Detta innehåll kallas INTERmission, som innehåller bakgrundshistorien om Yuffie Kisaragi och hans partner, Sonon Kusakabe. Men lyckligtvis för spelare som redan har det, kan de få Intergrade -uppdateringar gratis på PS5. Nyfiken på vad kvaliteten och skillnaderna i Intergrade med PS4 Remake -versionen är? Kolla in Final Fantasy VII Remake Intergrade -artikeln nedan!

Final Fantasy VII Remake Intergrade

Final Fantasy VII Remake Intergrade Review

BERÄTTELSEN ÄR DET SAMMA

Handlingen i Remake Intergrade -versionen skiljer sig faktiskt inte mycket från originalversionen, både Remake och PS1. Detta spel utspelar sig fortfarande i Midgar, en industristad som är helt fylld med ett energiföretag som heter Shinra. I början av spelet kommer spelarna att se en scen där Cloud, Barret och deras vänner våldsamt gör uppror mot Shinras rörelser och planer. Molnet här är känt som den tidigare SOLDATEN Shinra, som nu har blivit en Avalanche -chartrad legosoldat.

aMhZlGUtaB6BVfRYanRZTEznADWeTTnDhTBQbVYCqyHk0Anw192Di69jYJqqMWxN6GPZJfwUoW0rKGhNQEiY531ZQBHT9Q6DWrGTes8rcArAtmTjkl30bM0mQ31I y2fl140h2s=s0

Förutom att fokusera på Clouds historia med sina vänner för att hantera konflikter från Shinra och figuren Sephiroth, presenterar Final Fantasy VII Remake Intergrade fortfarande uppdrag från flera karaktärer.

Detta uppdrag kan sägas vara ett plus från Remake -versionen, där spelare kan göra sidouppdrag för att följa berättelsen och bakgrunden för varje karaktär. Så att alla berättelser i den ser varierade ut och inte enformiga, med fokus på endast en karaktär.

y3lv PERyYESv 6vxH 5KTqF1KHfww9SeJg33f8AziHb8suJB1Reg6uuJMImhAAhnP3oAtEBYOBHF6ECBpdD

I Remake Integrate -versionen, tillägget av ett nytt avsnitt som kallas INTERmission. Som tidigare rapporterats fokuserar avsnittet Intermission på historien om Yuffie Kisaragi, tillsammans med hans partner, Sonon Kusakabe. Mitt i kaoset i Mako Reactor 5 tar denna elit -ninja från Wutai -regionen handlingen i Midgar.

De får i uppdrag att stjäla det starkaste materialet från Shinra Electric Power Company för att återställa ära i sitt hemland som en form av hämnd.

Under sitt äventyr får Yuffie och Sonon också hjälp av flera personer från Avalanche HQ. Kalla dem Zhijie, Nayo, Billy Bob och Polk. De kommer att hjälpa Yuffies uppdrag, och syfta till att befria medborgarna i Midgar från orättvisa handlingar som begås av Shinra -företaget.

För att förhindra spoilers, för att fortsätta historien om Yuffie -avsnittet, kan du köpa och spela avsnittet INTERmission.

GAMEPLAY ÄR INTE MYCKET ANNAN

owIfLzd6PFbYxT KWFjuCT6TpGlCmDPxfNoy TNAaRtNs IYtV

Om spelare någonsin har spelat Final Fantasy VII Crisis Core är de naturligtvis inte obekanta med spel och kamp i Final Fantasy VII Remake Intergrade. Remake-versionen, som inte längre har ett turbaserat system med slumpmässiga möten som PS1-versionen, tillämpar faktiskt konceptet med en action-RPG med strid i realtid.

Spelare kan attackera genom att trycka på rutan och undvika knappar för att undvika fiendens attacker med den runda knappen. Samtidigt, för att starta en särskild attack kan du trycka på den fyrkantiga knappen.

gYB7IzYLc 1PtGp Z6OYRYm9OGxdAYlLxOYf57luDoTioHjQYKtBfYmW9eVXNTajU

Enligt Writer förändras inte spelet i Intergrade -versionen mycket från den tidigare versionen. När de är utanför striden och går runt kan spelarna bara styra molnet. Samtidigt kan spelare byta karaktär när de slåss.

Det är dock nödvändigt att veta vilken typ och rörelse fienden kommer att möta, för att planera en strategi korrekt. Till exempel kan Barret attackera fiender på avstånd, om fienden han står inför är en närkampstyp.

s9eYeL4c XGlusutD ng0q61s8I4EREiptKqzL9TaQHUTFdPQ z9teLoGAxVKPC fy8clBowIhL MAIcQ soA5 XHJMyywAVcgh5ChtC9tPlBx1d1 DUwDiPZQS =

Dessutom saknas Materia -systemet i Intergrade. Precis som i PS4 Remake kan spelare samla en massa Materia för att förbättra varje karaktärs förmågor. För dem som aldrig har spelat Final Fantasy VII eller PS4-remake-versionen är Materia i sig en orbformad vara, som gör det möjligt för spelare att uppgradera vapen, rustningar, ha de starkaste trollformlerna, statistiken och buffarna, till Summon.

Denna artikel är huvudnyckeln för all gameplay och strid under hela Final Fantasy VII PS1 -versionen fram till det senaste.

XJLsr4NUxxbNinU2YaSv5BZfeiZmLY603vghMjO hBuMikfO uuyfm6qiwmHoRB094XmPxqa88pKPlSfuj9 rS8d3d5 vRx5Eojcm0d1EWFg C7U tt8h5jIJ12v5SZiMvnfje8=s0

Intermission -avsnittet ses också med samma spel- och stridskoncept som Final Fantasy VII Remake och Intergrade Remake. Skillnaden ligger dock i att kontrollera karaktärerna. I det här avsnittet har spelarna bara en extra fest, nämligen Sonon. Tyvärr är Yuffie den enda spelbara karaktären. Trots att Sonon är en fest kan spelare inte byta karaktär utan kan ge olika kommandon.

hdJE6Q6jBSKuGY9Pu Ds00EiMEGkEFMcCS9fSesFchZ4cpnvFwWDZEqzVTaqfzArDoaUt3jA4xwoWkI 84Vw4QWZmVUIfxxpp54YmOuDctVn

Ändå är Yuffie en av de intressanta och roliga karaktärerna att spela. Det kan sägas att han är mycket skicklig på attacker på nära och långt håll tack vare sin shuriken. Precis som Intergrade Remake har Yuffie också en Materia -meny, som gör att spelare kan samla så många de kan för att förbättra sina förmågor.

KVALITETSFÖRBÄTTRINGAR OCH YTTERLIGARE FUNKTIONER

ZQXQBjNuCC7g55e 0K0kpM3CM25tN0ozy c3y5fv6x7iU2Sy DdNn6jjqe zQNsYBd61zTcNVbpkUmEH6rxEscdqk10dTG4lhWpsiss3UgwcAiDVtgA7HUQ4fuzWGrQS gEJ27E=s0

Även om det gäller historia och spel är det nästan detsamma som den tidigare versionen, gör Intergrade -versionen nya funktioner som är redo att tillfredsställa fans. En av dem som spelarna redan känner till är de visuella och grafiska uppdateringarna som ser smidigare ut.

Grafisk kvalitet är den viktigaste punkten som lyfts fram i Final Fantasy VII Remake Intergrade. Olika objektstrukturer och belysning har börjat förbättras ordentligt i den senaste versionen. Dessutom är laddningstiderna som serveras också relativt snabbare än PS4 -versionen.

4A5YUXkcwiHLY clLaJ2ILMD1qlm6MkhNu5ol5hSD8IwqN1XmyWzn9PtFc0QhMgk1YBEV2W3oepR5wgwf aOWcSdEX DZm6JqjIyplGfl4x1uGOytYEY8K0qhyY57tVLS g2sd4=s0

Några av de andra ändringarna som erbjuds på Intergrade är lägesalternativen som är uppdelade i två, nämligen grafikläge och prestandamod.

Performance Mode prioriterar bildhastighetsstabilitet och mjukare bilder med 60 bps. Medan grafikläget betonar 4K-upplösning, vilket gör att spelare kan njuta av spel med fantastiska högkvalitativa bilder

DuLBrBkdK5VkaNTJSNfB0dTTd26 ty6 6VRY3lg1kU92xSWUUg1 csxNsA8IKzgV8RRUUp

Förutom alternativet två visuella lägen har Final Fantasy VII Remake Intergrade ett fotoläge. För spelare som gillar att ta skärmdumpar i spelet och visa dem på sociala medier, kan Photo Mode användas till bra. Intressant nog, från detta läge, justerar spelarna inte bara kamerans position, utan också vinkeln, färgen och exponeringen.

Qc7q1SE62hu9vdJxv1SWzHkZJpv36jGlgF8T9NGOCCqFftEQ0khiTzU74rQLf3MnkxPx2lb2vltvQODsT5OlJh9n0nacgH5N2YL AZlVp3S EnDU

Förutom det, intressant från Final Fantasy VII Remake Intergrade, drar det nytta av Haptic Feedback -funktionen på DualSense -kontrollen. Så spelare kan känna att upplevelsen av att spela Final Fantasy VII Remake Intergrade blir mer verklig och spänd. Spelare känner inte heller längre vibrationer på kontroller som är för vanliga som DualShockers i det här spelet. Som när striden är mer utmanande eller scenen är spännande, fungerar den här funktionen på DualSense -kontrollen bara.

YUFFIE -EPISODER SOM ÄR KUL att spela

Jhgt7LutWq1YzE2UC6GrHlOHplsNZ TDJ WgGxYk1G0hbe5cUtEqA54D2GplzC0UB290RsWVi0cMJrUoTenF3u4 N5cOa3Q97IetnxYkXf4nMbHUj5dYNWwJLt1Sr p3 g89Vng=s0

En av huvudpunkterna som fångade fansens uppmärksamhet i den senaste Final Fantasy VII Remake är avsnittet INTERmission. Som nämnts i föregående punkt fokuserar INTERmission på Yuffie Kisaragis synvinkel, som senare kommer att gå med och äventyr med Cloud. Det här avsnittet är historien om början innan Yuffie träffade Cloud och andra fester.

q7SsLpnuKyaT pMuQ5X FyHB0lon i95K1XP6rkm8 vP7TshMCNzDUZ35ttHl5o7w2W77LJY9hvQ ufEgb0p78p8gFuOWfIyzvBAnsQ0Gf1ypTQNpBHjtnIbAvmj5Ln1HlNkg=s0

Förutom att introducera Yuffie och Sonon presenterar INTERmission också en rad nya karaktärer. Börjar från gruppen från Avalanche HQ (Zhijie, Nayo, Billy Bob och Polk), samt tre antagonister inklusive Scarlet och The Crimson Mare, Nero och Weiss som tidigare dök upp i Dirge of Cerberus. Intressant nog är Weiss en hemlig chef som kan bekämpas i Shinra Combat Simulator. I hårt läge kan spelare slå honom i kapitel 3 genom detta avbrott. Hans bror, Nero, som tidigare dök upp i Dirge of Cerberus är också tillbaka här som antagonisten.

VP6gHE sZY6RTUS1rzzAqmdjuQN4yjN9FcAXgvtXoqZ0MSNUCGy4JYn9w1DUp1f37WYfQqvjhPU 9HTLJzh7C pwdyoGkl0Zgh36Pmg7f 6fwctgLvbvz7it7eDzhrVP0j6z30U=s0

På tal om stridsmekanismen kan Yuffie och Sonon synergisera med varandra trots att spelare inte kan spela Sonon. Det är en intressant sak när båda har ATB som har fyllts, då kan de starta en bra attack. Det finns två typer av synergi här, nämligen Art of War och Windstorm. Art of War tillåter båda att slå fiender med massiv skada. Medan Windstorm tillåter dem att utfärda ett slags vindstöt som är redo att förstöra de omgivande motståndarna.

LEJWBizL4BAZVi4fyHjgxm7StMn3E308UdPXwMiD4CTmvcPVEsY2Cvrn

Förutom synergi har Yuffie och Sonon också Limit Breaks som andra Final Fantasy VII -karaktärer. Limit Breaks kan bara startas när mätaren är fylld. Yuffies Limit Breaks är Bloodbath, vilket gör att hon kan utfärda slag som orsakar massiv skada. Samtidigt kallas Sonons Limit Breaks Dance of the Dragon, som kan starta ett kraftfullt angrepp tack vare slag från hans pinne riktad mot motståndaren.

Vkpb2PUihCLpGK9o7enPo2TekO0N9ocMQ

Liksom Cloud kan Yuffie också interagera med omgivande objekt. Till exempel kan han förstöra Shinras låda eller kasta en shuriken för att trycka på en strömbrytare på avstånd. Eftersom Yuffie fungerar som en ninja kan han utföra olika handlingar enligt sitt yrke, till exempel att korsa väggarna mitt i staden och den omgivande miljön. Dessutom, om Yuffie också kan återvinna blod bara genom att sitta.

R rIgvc8ku 5XRgcQI6MSmSuoxWPN49Tyh7XWejkPEctkJVNqhe4OzS5Ki1fFqZw

För att inte glömma, innehåller Intermission -avsnittet också en mängd intressanta minispel, precis som den ursprungliga spelversionen. En av de kända är Fort Condor. Genom detta kortstrategis minispel får spelarna i uppgift att besegra medspelare medan de monterar det starkaste däcket för att försvara sin egen bas. Förutom Fort Condor finns det olika sidouppdrag och andra roliga minispel. Kalla det som ett minispel som infiltrerar utan att behöva fångas av en hund, Shinra Combat Simulator och andra. I Shinra Combat Simulator kan spelare hitta nya kallelser som kan bekämpas om de har en tillräckligt hög nivå. Kallelsen i fråga är Ramuh, som är Lord of Levin och blixten.

SLUTSATS

Final Fantasy VII Remake Intergrade själv har inte genomgått många större förändringar från den tidigare versionen. När det gäller grafisk och teknisk kvalitet förtjänar det tummen upp, eftersom det är huvudfokus för utvecklingen av PS4 Remake, som har förbättrats. Dessutom verkar Square Enix inte vilja vara kvar när det gäller att använda och anpassa Intergrade -versionen till PS5: s DualSense -funktion, nämligen Haptic Feedback.

a 2o1zEBr1GPIyXoc7B26oKYOSA vaKi4JvDPl9G6sFeviir mqIRiCJ9Z7MfjuKfbSsqneBxZ3d0mZiKJ22oumRAL5OCXuGV0fa ghw4LBRy3lBMR3q0 4eehfv6LUc 1Du7jw=s0

Samtidigt blev intermission-avsnittet en välförpackad Final Fantasy VII Remake Intergrade DLC. Något som inte kan hittas i PS1 -versionen, spelare kan ta reda på Yuffies bakgrund innan de går med och träffar Cloud och hans vänner. Spelmässigt tillåter det här avsnittet spelare att spela som Yuffie, som kan sägas vara ganska smidig när det gäller att flytta och attackera motståndare. Men det är lite olyckligt när spelare inte kan ändra karaktär med Sonon och bara kan ge kommandon. Intermission -avsnittet som helhet kan dock göra det till ett fantastiskt Final Fantasy VII -avsnitt.

Lämna ett svar

Andra recensioner

det här är det här