Hur var artikeln?

1618960cookie-checkGenshin Impact Bästa vapen för Yoimiya Review 2021
Nyheter
20 augusti 2021

Genshin Impact Bästa vapen för Yoimiya Review 2021

Som en av de kapabla Pyro DPS in Genshin ImpactDen potentiella skadan från Yoimiya kan maximeras genom att använda rätt vapen.

Genshin Impact är en av action -RPG -titlarna som konsekvent ger uppdateringar i spelet. Nyligen har spelet som utvecklats av miHoYo släppt den nyaste 5-stjärniga (B5) karaktären, nämligen Yoimiya. Han är en Bow -användarkaraktär med Pyro -element.

Som en av de kapabla Pyro DPS kan den potentiella skadan från Yoimiya maximeras genom att använda rätt vapen. När du väljer ett vapen för honom måste du vara uppmärksam på flera aspekter, särskilt Normal Attack Damage, Charge Attack Damage och CRIT Rate / DMG.

Vilka vapen är då lämpliga för Yoimiya, den nyaste Pyro-Archer? Ta bara en titt på diskussionen nedan!

Genshin Impact Bästa vapen för Yoimiya

Dundrande puls

Senjata panah terbaik för Main DPS Bow seperti Yoimiya.

Thundering Pulse är det bästa vapnet som Yoimiya kan använda. B5 -vapnet kan hantera 608 Base ATK och 66.2% CRIT DMG på maxnivå.

Denna prestation kan fortfarande förbättras. Eftersom Thundering Pulse kan synergisera med Yoimiya. Thundering Pulse är B5: s starkaste Bow just nu eftersom den har den största ökningen av såväl Base Attack Stat som den största CRIT DMG sub stat.

Ökningen av DMGs CRIT -status synkroniseras också med Yoimiyas Ascension Stat som kan öka CRIT -räntan. Dessutom har Thundering Pulse också en passiv förmåga som kan öka 20% Attack.

Det finns också en ytterligare passiv effekt som kan öka Normal ATK -skada med 12%/24%/40%enligt stacken (max 3 staplar). Denna stapel kan erhållas när du attackerar fiender med Normal ATK, elementär skicklighet eller när energin är under 100%.

Den passiva effekten är verkligen mycket synergistisk med Yoimiyas mekanik som förlitar sig på normal ATK för att ge maximal skada. Om du har möjlighet är det obligatoriskt att dra i vapenbanan eftersom Thundering Pulse är mycket värt det.

Amos båge

Amos Genshin Impact beskuren

Förutom Thundering Pulse är Yoimiya också lämplig för att använda Amos Bow - en av de bästa B5 -bågarna och anses lämplig för DPS. På maxnivå kan Amos Bow hantera 49.6% Attack och 608 Base Attack som basstatus.

Med en passiv effekt-Strong-Willed, kommer Yoimiya också att få en ökning av Normal Attack och Charged Attack med 12%. Du kommer också att dra nytta av en 8% ökning av pilhastigheten var 0.1 sekund. Denna effekt kan också staplas upp till fem gånger.

Jämfört med Thundering Pulse var Amos Bow inte särskilt stark. Men totalt sett kan Amos Bow vara ett idealiskt vapenval för Yoimiya. Speciellt om du tittar på ATK% -bonusen som är nästan 50% på maxnivån.

Som ett alternativ kan Skyward Harp också vara det bästa Bow B5 -alternativet för Yoimiya. Du ser, det ökar inte bara CRIT Rate som huvudstatus, utan denna pil ökar också 20% CRIT DMG från dess passiva effekt.

Rust

Karena sama-sama mengandalkan Normal ATK, Yoimiya juga cocok menggunakan Rust seperti Childe.

Rust är en rosett som är ganska lämplig för användning av Yoimiya, och det kan sägas att det fortfarande är det bästa alternativet för B4 -vapenval. På maxnivå kan Rust ge 41.3% ökning av ATK och 510 basattacker.

Dessutom har Childes signaturvapen också en passiv förmåga - Rapid Firing som är användbart för att öka 40% (80% vid R5 !!) Normal ATK -skada, men minska 10% laddningsattackskador.

Även om rost minskar laddningsattackskador, kan Yoimiya fortfarande producera mycket optimal skada konsekvent från den normala ATK -skadesbonusen.

Naturligtvis, jämfört med Thundering Pulse eller Amo's Bow, är Rust ganska svag. Denna pil är dock fortfarande ett bra alternativ om du inte har en B5 -pil.

Hamayumi

Hamayumi, signaturvapen Yoimiya Genshin Impact.

Om du har otur med Rust in the gacha är Hamayumi definitivt det näst bästa alternativet för Yoimiya. Eftersom denna pil har en passiv status och effekt som är mer eller mindre samma mekaniker som Rust.

Från de grundläggande attributen handlar Hamayumi om 454 basattacker och 55.1% attacker på nivå 90. Dessutom har denna pil en passiv förmåga - Full Draw som kan öka 32% normal ATK -skada och 24% laddad ATK -skada vid maximal förfining.

Överraskningen slutade inte där. När karaktärens energi är fulladdad ökar effekten av den passiva förmågan - Full Draw med 100%. Sammantaget är denna pil mer lämplig om du spelar Yoimiya på ett balanserat sätt mellan Normal ATK och Charged ATK.

Tyvärr har vapen som faktiskt kan erhållas gratis genom att smida dem hos smeden ett problem som är ganska störande. För att få ritningen måste du pröva lyckan som gacha. Eftersom Hamayumis ritning bara kan erhållas genom att öppna ett bröst från Takashi som krypteras en gång om dagen.

Ytterligare ett bågalternativ för Yoimiya

hej ASjorXW55 TffKVRDSBh3uWyLhJSVWf9iXZBm 29Ph0kGvMttoz8D o QBddHtYWiYOFHhowjMnwapCYRTXprJbYy8dT9ffTMSwcUKgF

För närvarande är de fyra bågarna ovan fortfarande och förblir det bästa alternativet för Yoimiya. Trots det kan du fortfarande lita på några andra pilvapen om du fortfarande har otur eftersom du inte lyckades få pilarna ovan.

Om du vill spendera lite på Battle Pass kan The Viridescent Hunt vara ett ganska bra alternativ. Att höja CRIT -räntan kan göra din skada mer konsekvent.

Om du har samlat Masterless Starglitter kan Blackcliff Bow vara ett ganska frestande val. Tillägget av CRIT DMG till hans delstatistik kan göra att Yoimiyas skada spricker ännu mer.

Om du bara måste välja ett vapen är Thundering Pulse fortfarande det bästa alternativet. Förutom att kunna synergisera med Yoimiya, har Thundering Pulse också en stor Base Attack och CRIT DMG -ökning. Så, försök lyckan med bannervapen så länge du har "resurser" att göra det!

Vad tycker du om den mängd vapen som är lämpliga för Yoimiyas användning ovan? Skriv din åsikt i kommentarsfältet. Fortsätt också med den senaste informationen om Genshin Impact endast på webbplatsen, okej!

Övriga nyheter