Hur var artikeln?

1622211cookie-checkGenshin Impact Overpower Support - 5 skäl till varför du måste gacha Kazuha
Media
26 augusti 2021

Genshin Impact Overpower Support - 5 skäl till varför du måste gacha Kazuha

Bortsett från sin status som den första karaktären i Genshin Impact från Inazuma, har Kaedehara Kazuha olika fördelar. Kuy gacha!

Genshin Impact har just släppt sin nyaste B5 -karaktär, Kaedehara Kazuha. Han är en karaktär som fansen väntar ivrigt på på grund av hans ursprung som en rymning från Inazuma. Ja, Kazuha kommer att vara en ”mellanhand” för resenärer att komma in i den nya regionen som planeras släppas i nästa uppdatering.

Bortsett från hans roll i lore som den första karaktären från Inazuma, glöm inte hans status som B5 -karaktär. Kazuha har verkligen fler speciella krafter än B4 -karaktären. Men hur jämför han sig med andra B5 -karaktärer, specifikt andra Anemo -karaktärer som Venti, Jean eller Xiao?

Tja, för er som har Primogems eller Fates -besparingar kommer KINCIR att förklara varför Kazuha kan vara bästa support och Sub DPS -karaktär till dig. Låt oss se diskussionen nedan!

5 skäl att ha Kazuha i Genshin Impact

1. Buffertskador och grundläggande behärskning för lag

Kaedehara Kazuha Genshin Impact. Dok. KINCIR

Som Anemo -karaktär har Kazuha en speciell förmåga att öka skada för partiet. Bortsett från Swirls reaktion på hans Elemental Skill and Burst har han passiva talanger som kan öka elementära skador med 0.04% baserat på hans Elemental Mastery -prestation.

Elemental Mastery -buffen som Kazuha gav var inte lika stor som sackaros. Som stöd är emellertid den ytterligare skadan som samurai ger större. Allt tack vare Elemental Burst som ger ett brett område av skador och virvlareaktioner varje sekund med en varaktighet på 8 sekunder.

Precis som Burst in Sucrose eller Venti kan Burst Kazuha absorbera Pyro/Hydro/Cryo/Electro -element. Denna förmåga kommer också att ge bonusskador varje sekund enligt elementet den absorberar.

DoT pada Elemental Burst Kazuha. Dok. KINCIR

DoT-effekten (skada-över-tid) på Kazuhas Burst är verkligen mer speciell än DoT-effekten på Albedos elementära skicklighet. Eftersom Albedo bara kan producera DoT- och kristalliseringsreaktioner, medan Kazuha kan producera virvlareaktioner och absorbera andra element.

När du slåss kommer denna förmåga säkert att vara mycket användbar för DPS -karaktärer som förlitar sig på elementära attacker som Hu Tao, Ganyu, Diluc, Childe, och så vidare. Du kan också producera elementära reaktionskombinationer för att kunna producera större skador.

2. Elemental Burst Potential OP på Spiral Abyss Floor 11-12

wDC0dVv3Zl3Vybbmxx8itOghCxtSsvaItRaaDRcvI3ufk9u3zDgKG7jWgCdBaMzjlWhwbRTs02D3sPHxHWlDraQMpgyjlDQTHfMQUceIFQUVOf0Nngtv

I föregående punkt förklarades det hur mycket Kazuhas OP Elemental Burst kan ge extra elementär skada på fiender med ett ganska brett attackområde, liksom buffs för Elemental Mastery -teamet. Alla dessa kriterier gjorde att Kazuha har en enorm potential att lyckas i Spiral Abyss på översta våningen, våningar 11 till 12 för att vara exakt.

Som du vet är de två översta våningarna i Spiral Abyss ganska svåra att slutföra om du inte tar med en karaktär med en mängd olika element, särskilt de fyra huvudelementen (Pyro/Hydro/Cryo/Electro). Anledningen är att fienderna på det här golvet kan producera sköldar som måste brytas med vissa element som Fatuis ”bröder” eller Abyss Herald/Lector.

Kazuha var inte en karaktär från de fyra huvudelementen tidigare. Dess roll som buffert är emellertid potentiellt OP i Spiral Abyss Floor 11-12 genom Elemental Burst med vidsträckta attacker och DoT som producerar elementära attacker.

När man till exempel bekämpar Fatuis bröder. Kazuha's Elemental Burst kommer att bli mer effektivt på grund av sitt stora område och det irriterande DoT. Med detta kan du bli av med dem snabbare än att behöva slå dem en efter en. Han kan också orsaka ytterligare skada med sin Elemental Skill som också kan absorbera element och virvlar som är ganska stora.

Det bör noteras, Kazuhas Elemental Burst har inte en folkmassakontroll (CC) -effekt så bra som Venti eller sackaros. Så bli inte förvånad om denna förmåga är mindre effektiv på Spiral Abyss Floors 9-10, som prioriterar CC.

3. Har potential som DPS

UEF1 t3OZxA1yZ6t tSEQsAM4vgekNUWoVNM9lPANnLExhglcTI46fCL4WI98ou9NG8 djdOPsemRIoio

En annan fördel med Kazuha är hennes skicklighet som är mycket flexibel. Samurai är faktiskt ritad som en stödjande karaktär eller Sub DPS. Han har emellertid också en stor potential att användas som Main DPS.

Det finns flera faktorer som gör Kazuha till din huvudperson. En av dem är en elementär skicklighet vars skada är ganska stor. Dessutom kan denna skicklighet absorbera andra element och orsaka extra skada så länge du har aktiverat Soumon Swordsmanship passiva talang.

För att inte glömma, Kazuhas Elemental Skill har också en kapabel CC -effekt. När du aktiverar denna skicklighet kommer samurai att skapa en virvel som kan blåsa bort fiender som Elemental Skill Venti. Denna förmåga kommer säkert att vara användbar för att besegra en grupp fiender.

Dessutom, om du har mer tur, rekommenderas starkt att jaga Kazuha upp till C6. Eftersom den sjätte konstellationen får Normal Attack att producera Anemo -attacker i 5 sekunder. Hans skada kommer också att ta hans elementära behärskningspoäng med 0.2%.

4. Kraftfull energiladdare

Precis som Anemo -karaktärer i allmänhet är Kazuha en mycket kapabel energiladdare för laget. Eftersom Anemo har en speciell egenskap för att producera extra energipartiklar.

Så länge han fortsatte att använda Elemental Skills eller Burst skulle de andra karaktärernas energi fyllas snabbare. Dessutom är Kazuhas Burst DoT så att hon kan generera energi hela tiden så länge fienden träffas.

Denna förmåga är lämplig för festkompositioner med huvudpersoner som starkt förlitar sig på Elemental Burst. Kalla det Xiao som Main DPS Anemo vars Burst inte kan fylla på energi eller Eula vars Burst energiförbrukning är stor.

För att fylla på energi snabbare, glöm inte att använda karaktärsbytestaktiken efter att Kazuha använt Elemental Skill and Burst. Så innan energipartiklarna återvänder till Kazuha, byt omedelbart den karaktär du vill fylla i med energi.

5. Utforskning gjort enklare!

8UxKfuPh0oNAX1QQVFqUj46cq1xJ7Z5BKtMtKS8yNbPbQgJpi3qb0zdjkEJ98lb5SoFMk LgMrWv11qdGgbD7Cr LX3FEywkmqvdRvbKI6 z4yUSwzfKeWmEGyGo20oKcGlo0=s0

Liksom Klee har Kazuha också förmågor som gör det lättare för dig att utforska Tevyats värld. Om Klee kan ta fram resursikonen på minimaplanen har Kazuha en speciell förmåga att minska uthållighetskonsumtionen med 20% vid sprintning.

Dessutom kan du också dra nytta av den flygande effekten på Elemental Skills. Du kan också lättare nå vissa platser som höga klippor eller ta den svårfångade Crystalfly.

Det är några av Kazuhas fördelar som du bör tänka på för dig som vill bränna Primogems and Fates. Jag hoppas att du har tur och kan få det, ja. Följ också https://www.oneangrygamer.net för att få intressant information och de senaste nyheterna om Genshin Impact!

Lämna ett svar

andra media

det här är det här