Hur var artikeln?

1622382cookie-checkDe tre största incidenterna inom spelindustrin
intressant innehåll
27 augusti 2021
5 min läs

De tre största incidenterna inom spelindustrin

När spelindustrin utvecklades och spel uppfanns visade människor en överväldigande respons. Det ökade moralen hos spelutvecklingsföretag, och de började utveckla fler spel. På detta sätt inträffade många incidenter inom spelindustrin och spelutvecklingsföretagen presenterade sig för branschen.

Konkurrensen inom denna bransch startade, och när konkurrensen trasslar in sig i vissa branscher förändras allt. En sådan industri blir avancemang och premium, och ett teknikutvecklingskrig startar som aldrig tar slut. Detsamma hände med spelindustrin.

Incidenter förekommer överallt; bland dem är vissa incidenter frivilliga och andra är frivilliga. Det har pågått sedan jordens existens och kommer att ha pågått till slutet. Eftersom det handlar om incidenterna i spelindustrin har det dussintals incidenter som hände i världen på grund av människors uppfinningar och luftade konkurrenskraftig miljö samtidigt som de slog de andra spelen i deras åldrar. Bland dem alla kommer vi att diskutera tre incidenter här som revolutionerade spelindustrin. Låt oss diskutera dessa incidenter.

Släppa undergången

doom forever dlc release datum och tid 1

Det var den 10 december 1993 när det här spelet hade släppts. Det var det första skjutspelet som ID Software utvecklade. Fienderna var demoner från helvetet som invaderade Doomguy. Dessutom var det det första spelet också som vi kunde spela med våra vänner. Dess första avsnitt var tillgängligt för alla som hade 9 nivåer att spela, och det spelades av 20 miljoner människor ungefär. De två nästa avsnitten fanns i inköpsordern. Det var 1995 när den uppdaterade versionen utvecklades och såldes i detaljhandeln, namngiven Den ultimata undergången. Det ansågs vara ett av de största spelen som någonsin har gjorts. Det var ett revolutionerande spel i spelhistorien.

Släpp av Play Station 2

PS2

Sony Computer Entertainment var företaget som utvecklade PlayStation 2 och marknadsförde den. Det var den första hemmaspelkonsolen. Japan var det första lyckliga landet där det här spelet släpptes i mars 2000. Ungefär efter sju månader släpptes det i Nordamerika i oktober 7. Efter en månad var det tillgängligt i Europa i november 2000, följt av Australien i november 2000. 2000 miljoner enheter av detta spel såldes över hela världen, så det var den mest sålda spelkonsolen genom tiderna.

Sony utvecklade sina nya lättare versioner 2004 som fick namnet Slimline Models. Det var så känt när dess efterträdare, The PlayStation 3, släpptes; dess popularitet förblev densamma. Även den hade varit populär i sjunde generationen. År 2013 meddelade Sony att stoppa sin produktion efter 12 år. Det är den längsta livslängden för en tv -spelskonsol.

Här är några relaterade artiklar till incidenterna inom spelindustrin.

Uppfinning av X-box

1200px Xbox -konsol

xbox nätverk (tidigare känt som Xbox Live) är en online -spel för flerspelare och leverans av digitala medier som skapats och drivs av Microsoft. Den gjordes först tillgänglig för den ursprungliga Xbox den 15 november 2002. En uppdaterad version av tjänsten gjordes tillgänglig för Xbox 360 när systemet lanserades i november 2005, och en ytterligare förbättrad version släpptes 2013 med Xbox One. Samma version används också med Xbox Series X och Series S.

Tjänsten utökades 2007 på Windows -plattformen, med namnet Games for Windows - Live, vilket gör de flesta aspekterna av systemet tillgängliga på Windows -datorer. Microsoft har meddelat planer på att utvidga Live till andra plattformar som handhållna och mobiltelefoner som en del av Live Anywhere -initiativet. Med Microsofts mobila operativsystem, Windows Phone, är hela Xbox Live -funktionen integrerad i nya Windows -telefoner som lanserades i slutet av 2010.

Annat intressant innehåll