Hur var artikeln?

1626881cookie-checkDen sjätte karaktären av Jojo's Bizarre Adventure Stone Ocean som gör anime fantastisk!
Media
31 augusti 2021

Den sjätte karaktären av Jojo's Bizarre Adventure Stone Ocean som gör anime fantastisk!

Nyfiken, vilka är namnen på de coola anime -karaktärerna, JoJos bisarra äventyr Stone Ocean, vem är upphetsad? Här är diskussionen!

JoJo's Bizarre Adventure, den mest spännande animerade serien baserad på manga med olika namn på coola anime -karaktärer, har många lojala fans. Efter slutet av JoJos Golden Wind -anime 2019 kommer JoJo's Bizarre Adventure: Stone Ocean att utses till den mest förväntade anime eftersom det är höjdpunkten i denna spännande serie. Berättar om Jolyne Cujoh, dotter till Jotaro Kujo, namnet på den coola anime -karaktären JoJo's: Stardust Crusader, som fängslas i Florida, USA för att anklagas för mord.

Inse att han blev inramad av DIO: s män vid namn Pucci, försöker Jolyne fly från fängelset och vill också rädda sin fars liv. Puccis avskyvärda plan för att omforma världen som DIO hade hoppats blev hans mål. Nyfiken, vilka är namnen på de coola anime -karaktärerna, JoJo's Bizarre Adventure Stone Ocean, som är upphetsad? Här är diskussionen!

JoJos bisarra äventyr Stone Characters

1. Jotaro Kujo

1MxszKBbULd2qwpJGaNd9tbOE8NA3RECSu0aFE9 10XZSfdIBVv31Nm9jgn6MI62IIGICNoODpichF2aGxcQx2znpkQH4EzWJRI3yMgi4nx mT1XAjy9Eg6 wJ2jiq2HUr52VAQ=s0

Vem känner inte Jotaro Kujo? Namnet på denna coola anime-karaktär som nämns mycket på sociala medier är huvudpersonen i del 3 av JoJo's Bizarre Adventure och visas också i del 4-6. Jotaro är den tredje JoJo och namnet på den coolaste anime -karaktären som finns från JoJo's Bizarre Adventure -serien.

Jotaro är en brottsling som lever ett vanligt liv tills en gammal fiende till familjen Joestar vid namn DIO kommer tillbaka. Jotaro reser till Egypten för att rädda sin mamma och stoppa vampyrer en gång för alla.

Med hjälp av den mäktiga Star Platinum är Jotaro den första Jojo som introducerades för stativet och är en av de mest kända karaktärerna i serien. Jotaro introduceras som en grov brottsling, men han har ett mjukt hjärta och är lojal mot dem han gillar.

2. Dio Brando

1LDKavQuFqIoJoPahL jFoSTsRBoTR2HQeQRHyLUHh0jVgPESwyd6LB4Ly8aKFj1k8PE wA8c5JH1jNTkiEEkbITKdpb63vBFRz

Dio Brando är känd som namnet på den coola anime -karaktären med smeknamnet DIO från del 3 och framåt. Dio är huvudantagonisten för del 1 och del 3.

Efter att ha blivit en vampyr och senare en Stand -användare har Dio samlat på sig många hantlangare och är ansvarig för många av de stora händelserna i serien, från Jonathan Joestars död till Joestarfamiljens plötsliga förvärv av Stand -befogenheter.

Dio är far till Giorno Giovanna, huvudpersonen i del 5., liksom flera andra oäkta barn. Dio manipulerar och dominerar konsekvent med våld, och har upprepade gånger visat sin brist på samvete och empati. DIO blev överlycklig när han såg att hans kraft växte sig starkare än tidigare.

3. Enrico Pucci

dQuRGZzD yimDLhcBFkVjPWIDuAm2JZOxCbh3Rc c7NGCR7YzC9E7k0ij1kCTtwvFX1zoYVgzKnKBQeQ0J0YmFfYI7wFJh2oiobWcrRrbNFP 58A3A ZWGZw441kfb4gUqGHnfw=s0

Namnet på den coola anime-karaktären som blir nästa skurk är Enrico Pucci, huvudantagonisten i del 6. En lojal följare och vän till DIO, han genomför DIO: s långformulerade plan för att ”nå himlen”. Pucci är en Stand -användare som manipulerar sinne och själ genom sin Stand, Whitesnake.

Pastor Enrico Pucci var en fanatiker som engagerade sig i den kätterska idén om Guds vilja och DIO: s plan.

Till en början var Enrico Pucci som tonåring en snäll man som gjorde sitt bästa för att följa hans tro som en framtida pastor. När en rad tragiska händelser får hans älskade syster Perla att begå självmord, förtvivlar Pucci och går för att möta DIO, som gör honom ond.

4. Jolyne Kujoh

j7RRui mD 8INWzKZBKZL EH9MOKZ puGCsDLk8zkDnmaihToG1QBLlwe5l4eJJ KbAPCl0r6D6b9QR49iPc0g1n3Jk72xSncUm A8TSKy7Oazv7TuL1lvNl8In7PS7 5jDMNFk=s0

Jolyne Cujoh är namnet på denna coola anime-karaktär som är huvudpersonen i del 6 och sjätte generationens JoJo i serien JoJo's Bizarre Adventure.

Jolyne är den enda kvinnliga “JoJo” hittills och dotter till Jotaro Kujo. Till en början bara en vanlig tjej, väcker Jolyne snabbt sitt strängbaserade stativ, Stone Free, under sin tid i fängelse.

Jolyne försökte flera gånger få sin fars uppmärksamhet genom att begå flera småbrott och som fick henne in och ut ur fängelset. På grund av sin fars frånvaro förlitar sig Jolyne på kärleken och uppmärksamheten hos omgivningen. Han var beredd att skydda mot Romeos incident, vilket resulterade i att han dömdes till 15 års fängelse.

Efter att ha fått hennes ställning och blivit berättad av Jotaro om sin fars kärlek till henne, har Jolyne faktiskt blivit mer mogen, mer modig och självsäker. Att ”återuppliva” Jotaro, som låg i koma på grund av att Whitesnake stal sin fars ställning och minnen, är Jolynes prioritet.

5. Narciso Anasui

KokgrxHnPZIdv6ZPoQEjdHbLN35XWGYX4dDk XUPmE9ycTorvfU0tY4g59FCvdGw W3A2QQVInm12DakMCvjnjdyz TTeOX7BKhnQMxI91hbK yW957mDcN89SCyQlMtsRpKnfk=s0

Narciso Anasui är namnet på denna coola anime -karaktär som är den främsta allierade i JoJo's Bizarre Adventure Stone Ocean. Anasui är en intagen i Green Dolphin Street Fängelse som blir kär i Jolyne Cujoh och bestämmer sig för att hjälpa henne att besegra Enrico Pucci. Anasui är en stativanvändare som använder Diver Down i strid.

Efter att ha träffat Jolyne blir han målet för hennes romantiska besatthet, trots att de två aldrig har träffats officiellt. När han förstod att Jolyne var i fara, skulle han hoppa in i striden utan hänsyn till sin egen säkerhet.

6. Ermes Costello

PDk4qBkVKrBSB9duqGudgUF ztJnqU cStGOE3LlH5DqeLfL5MJv7NhiHt3F uqqNUydFsNhyHV2r5Dfy7D4UH npV0d36W7bfH8MMngBaSZggrbBqtMMlT6qal6hCr687PSh4E=s0

Ermes Costello är namnet på denna coola anime -karaktär som blev deuteragonist i JoJo's Bizarre Adventure Stone Ocean.

Ermes är en kvinna som frivilligt sitter fängslad i Green Dolphin Street Fängelse för att hämnas för mordet på hennes syster Gloria Costello, Sports Maxx, och snart anpassar sig till Jolyne Cujoh i fängelsets fientliga miljö. Tack vare sitt hänge får Ermes sin egen Stand, Kiss.

Nej! Nej! Nej! Således heter diskussionen om 6 coola anime -karaktärer JoJo's Bizarre Adventure Stone Ocean. Vem tycker du är den mest spännande och coola karaktären i denna anime? Kan du skriva det i kommentarsfältet?

andra media