Hur var artikeln?

1623251cookie-checkSausage Man Review - Battle Royale -spel mellan korvar
Omdömen
29 augusti 2021

Sausage Man Review - Battle Royale -spel mellan korvar

Vid detta tillfälle kommer författaren att ge en kort genomgång av spelet som fortfarande är hype, nämligen Sausage Man.

Sausage Man, som släpptes i slutet av juni förra året, är en mobilspel gjord av XD med Battle Royale -genren. Med tecknad grafik i Fortnite-stil och seriöst spel i PUBG-stil kan detta spel åtminstone vara ett friskt pust i Battle Royale-genren.

Nyfiken bestämde författaren att ladda ner den på sin favoritemulator. Du kan ladda ner Sausage Man på Google Play Store och Tapp tapp. För närvarande finns det fortfarande ingen information om när Sausage Man kommer att finnas på iOS -plattformen.

M8DKUkNhAp3HEC XK2CAFxAEq8 jbjQBtqQHYuoW KsbfFaCe42xKCK jI7KcLFZksA557 w8nf

Innan du spelar visar det sig att det finns flera filer som måste laddas ner igen. Det roliga är att efter att ha loggat in i spelet får författaren friheten att välja korvets kön att det inte finns någon signifikant skillnad mellan de två.

Slutligen, innan spelet startade, gick författaren till Training Ground för att göra tangentbordskartläggningsinställningar och testa de olika tillgängliga vapnen.

Sausage Man - Nytt Mobile Battle Royale -spel

Fortfarande Battle Royale, men med korv

Battle Royale är en genre som kombinerar inslag av överlevnad och utforskning, där det bara blir en vinnare i en match. Naturligtvis är det ingen signifikant skillnad med andra Battle Royale -genrespel, det är bara det att vi här styr en korv.

Fortnite tecknad grafik, PUBG Serious Gameplay

Det skulle inte vara fel att säga att Sausage Man är en blandning mellan Fortnite och PUBG. Med tecknad grafik i Fortnite-stil och med seriös PUBG-stil kan detta spel fortfarande verka utmanande att spela. Och som andra battle royale -spel, i det här spelet, finns det flera intressanta lägen att spela.

yySM nexIg7a6PGjqnE7kToaB6vLpA2JOL9Y0SlffT5RPSN 0d138cHxCAfA9uCV tZaamJy53j75MuSsG9wLjbEQFy9cUR

I Sausage Man varierar valet av vapen mycket för att passa spelarnas spelstil. Från SMG, Assault Rifle, Sniper, Shotgun, Pistol, till unika vapen som Gattling Gun är tillgängliga för användning.

mBrO4cwIZFR3 x9eoiKaRUTrGwWT6PcLUdbxXp vgI3OR7p1u1 FZuX Pe3erhLKbgSTkdkCDV2QQjCThBhAuRArCrpjSMJETgcN 6f8W5O 0m1Bj9oqc AVfQi 9MeIQEF14c0=s0

Spelare kan också använda Skills i form av plundringsbara föremål i matcher, lägga till bilagor till vapen, köra fordon i form av grisar, bollar och till och med UFO finns i detta spel.

Att navigera på kartan kommer att kännas mer effektivt när du använder ett bollformat fordon. Förutom att du kan röra dig snabbt kan du skjuta och till och med manövrera för att undvika andra korvskott.

mbprPXVtXN VSPZ2UG0O38yR KiSZo49EoA2dUDtMyL8j6k0FW A6gRHT3VYsyYrM2T jQr9C7k2mJZQpwELjEt1nn2G0jP5tmUkLNaOynIqguDoOrn9mN yYo1z08PblOFM Cc=s0

Utseendet på Brawl Stars-stilens belöningssystem. Även om du spelar F2P kommer det inte att vara ett problem eftersom det finns så många uppdrag som du kan slutföra för att få belöningar. och Brawl Stars-stil rangsystem verkar göra det här spelet har sin egen charm.

Med Brawl Starts-stil rankningssystem är det möjligt att motivera även tillfälliga spelare att tävla med andra spelare. Om en spelare har en begränsad förmåga att tävla, kommer detta säkert att boomerang för Brawl Stars-stil rankningssystem som begränsar vinsten som bara kan tas på en viss nivå.

Slipning kan vara en lösning, men det vore bättre om priset endast kunde erhållas från ett gratis Season Pass så att det inte verkar som att tvinga tillfälliga spelare att tävla.

Det finns ett säsongskort

UvnewPzWA3wJ2ZsmIDIKmQeaiqbuEGxfQ1vtzGY TTXbC L x3YCNmtz7SNkLjLJZ8r6xCQ4RqbS8K2qEqfAU4egnDonkskAyHQ2s0H6QqivQAI0IZIcBca4j6bQwX51 8Bfigk=s0

För att inte glömma, för att slutföra detta gratis-att-spela-spel, har Sausage Man också ett säsongskort. Med ett belöningssystem som liknar det som finns i Apex Legends finns det 100 nivåer och 2 speciella belöningar när du når den nivån.

Med en varaktighet per säsong på cirka 7 veckor kan åtminstone detta vara en motivation för att spela detta spel utan att behöva oroa dig för det befintliga rankningssystemet. Plus att veckomissioner, dagliga uppdrag och veckovisa aktiviteter kommer att göra framstegen enklare när du genomför detta säsongskort.

fMCijUhXfzW paI1DQ3uRzuFWmOxifGKHsQnL5 9 9EBR105sKyrIHtQr83xC8HsIcsszOk jbBzpwckhOmR4vTjwAhgczJrKMAsJKlaF7lESi4CgDFMuG

För ytterligare information ligger priset på detta Season Pass i intervallet 175 tusen och inkluderar inte skatt. Speciellt för säsong 1 ger Sausage Man 60% rabatt för Gold Season Pass och cirka 65% för Gold Season Pass Premium Edition.

Anpassa din korv, allt du vill

4O0gmJ6FFmPUedLbU

Sausage Man ger spelarna fullständig frihet att anpassa sin egen korv. Oavsett vilket kön av korv du väljer får spelarna full fantasi, så korven kan bära kläder av alla kön.

Från Party Card, Outfit, Weapon, Melee, Bubble, Action, Toy, Fordon, till Item, allt kan anpassas som du vill. Genom att använda en bra kostym kommer det att ge smakfullhet, en slags modepunkt till din korv.

CXB86O yuC83TDUJ09NokLqjAGNsLVQ34MOjq8jtdd2ORnIGDv0ycmcPgVMPfpiVrW5T74Rn6T9S4paCeFBvrhEqtIhkEazh1HVSOx6LdOi9lpmWlo8f5zhD oPU 5VcPnBbo E=s0

Glöm inte att vara kryddat med Gacha -elementet

bpFLKJRFl3EIGbCTmktWnZXXYUzcEmA8Aanaeeg66kFNP2CWKNVGwp2MB7KwEjXPJMHvYy7uzrNWIex1SSAc 1GWg8RcKJuQTsQ TeCBJwepmoSrKPAdYGtJarYydkadJySrlBk=s0

Det känns för idag, det finns inget mobilspel som inte lägger till Gacha -element. Förutom att vara en ingrediens för att göra andra människor salta, ser din korv svalare ut, det finns inga ytterligare statuselement från dessa gacha -föremål.

Förutom det. Det finns flera typer av förpackningsboxar med olika priser och priser.

Qg4EK24X85ZHwMrC9mXiUY8rnvz3BG9zQOf7Mz3qJScy14asIFNWIB61lOCVbYaqYtOD02zS0Tw1 eBFngpmpv29d5NrEKEF6sUijZ2g0VTSUvj2VPwsNEdD173IM1RyyJQpk7I=s0

Från Lootbox kan spelare också få kuponger som senare kan bytas ut mot kostymer som finns i butiken. Det finns inget exakt belopp för kuponger från Loot Box, så det kommer definitivt att ta lång tid att byta ut dessa priser.

Kan spelas på emulator

tr6p7Fx2GrJ7BMJ97KE09hzKK g6UvLZ Boc9JWI4g8jwfXB8ckg1zdzR7staK3urJJli2vrz VBdo5Eean7OdGQYlOQw CCq7RO7VPJo26vO0HwUmN26NV7MzaFP5emy7qfjmE=s0

Det är inget fel med att använda en emulator om du bara spelar ibland. Men för er som vill spela på allvar föreslår författaren att man bara använder enheter som stöds. Förutom att matchas med andra emulatoranvändare, får lagkamrater som spelar en liknande varning.

Dessa varningar kommer att öka varaktigheten av matchningar med andra emulatoranvändare över tiden. Så se till att du spelar med vänner som också använder emulatorer så att vänner som spelar på smartphones inte påverkas.

I själva verket, enligt författaren, kommer det här spelet att bli mer spännande om det kan spelas med en stor skärm som på en dator, eller plattformsoberoende stöd som Cyber ​​Hunter. Begränsningen av den lilla skärmen på smarttelefonen verkar vara en separat begränsning för att författaren ska kunna njuta av detta spel som helhet.

Dessutom beror detta på bristen på variationer i Battle Royale -genrespelet som har ett unikt tema så unikt som Sausage Man. Så det känns inte fel att ha lite hopp för att XD Games -utvecklingsteamet ska göra en PC -version.

Slutsats

Baserat på den erfarenhet som författaren fått, kan Sausage Man ge frisk luft på Battle Royale -genren på mobila plattformar som fortfarande domineras av PUBG och Free Fire. Med ett rankningssystem som Brawl Stars för att få priser verkar det som att det här avslappnade spelet inte är för casual-vänligt. För älskare av Battle Royale -genren kommer det dock nästan inte att bli överväldigat att tävla med andra korv.

Andra recensioner