Hur var artikeln?

1616482cookie-checkKan The Legend of Neverland slå Genshin Impact Success eller inte?
Okategoriserad
9 augusti 2021

Kan The Legend of Neverland slå Genshin Impact Success eller inte?

The Legend of Neverland har blivit ett MMORPG -spel som har blivit en sensation på senare tid eftersom det är associerat med Genshin Impact. Allt på grund av reklaminnehåll som visar likheter med RPG -spelet gjord av miHoYo.

Tyvärr skapar denna medvetenhet faktiskt en negativ känsla. Du ser, Legenden om Neverland anses vara ett plagiatspel av de flesta spelare, särskilt de som faktiskt spelar Genshin Impact.

Alla fakta, sensationer och kontroverser från The Legend of Neverland inbjuder också till gamers nyfikenhet och väcker stora frågor. Är det här spelet verkligen värt att spela? Eller är det här spelet bara "piggybacking" på hypen i mobila RPG -spel som för närvarande trender?

The Legend of Neverland recension

Spelet känns som Mabinogi Fantasy Life

bild 33

När den släpptes ut såg The Legend of Neverland mycket ut som Genshin Impact. Låt dig dock inte luras av mobilt spelmarknadsföringsinnehåll som ofta bedrar spelarnas förväntningar. Som diskuterades i inledningen skiljer sig känslan av spelet mycket från Genshin Impact.

The Legends of Neverland var ursprungligen förberedd som en efterträdare till Mabinogi Fantasy Life -spelet. Så bli inte förvånad, om du senare känner mer en likhet med Mabinogi Fantasy Life än Genshin Impact.

Mätt som utvecklingen av Mabinogi Fantasy Life är The Legend of Neverland ganska framgångsrik. Eftersom spelet från GameArk Studio verkligen kan ge många förbättringar när det gäller grafik, spelutforskning och stridsmekanik.

Istället för att försöka imitera har The Legend of Neverland faktiskt potentialen som ett intressant MMORPG -spel om det vågar stå som ett originalspel. Tyvärr togs detta steg inte och GameArk gjorde tvärtom.

Feature Rich, men monoton

bild 34

För närvarande har mobila MMORPG -spel ett problem som är nästan detsamma, nämligen bristen på färska och intressanta spelfunktioner. GameArk verkar inte vilja bry sig om det här senaste spelet, så hela spelet känns väldigt, väldigt monotont. Speciellt om du är ett mobilt MMORPG -fan.

De bestämde sig istället för att inkludera liknande funktioner från många mobila MMORPG -spel som har släppts utan några förändringar och utvecklingar, till exempel ett fängelsehålssystem vars kartdesign och svårighetsgrad är ganska dåliga.

Andra PvE -system som EXP Pool, Abyss Ruin eller Secret Corridor är inte annorlunda. Designen känns densamma på alla nivåer. Allt blir värre eftersom det kan lösas med autofunktionen. Klassväxelfunktionen räddar faktiskt detta spel från "katastrof". Men i slutändan känns allt fortfarande monotont på grund av de andra funktionerna som redan känns väldigt bekanta.

Förutom dess klassförändrande funktioner som är ganska intressanta, borde The Legend of Neverland kunna tillhandahålla andra innovationer. Till exempel kan GameArk tillhandahålla en team PvP -funktion (5 mot 5) eller ett raidsystem som bara kan göras utan den automatiska funktionen. Så åtminstone det här spelet kan ge spelarna lite RPG -actionelement - snarare än att bara titta med autofunktionen ensam.

Teckenframstegsbegrepp liknande Black Desert Mobile

bild 35

Även om den är utformad som en efterträdare till Mabinogi Fantasy Life, har The Legend of Neverland faktiskt en karaktärsutvecklingsdesign som mer liknar Black Desert Mobile.

Oavsett om de är inspirerade eller försöker imitera kommer Black Desert Mobile -spelare definitivt att känna likheterna när det gäller utveckling av vapennivå, utveckling av Gear Spirit -nivå - Miru, till Talun -systemet som uppnås baserat på vissa krav - från CP -nivå, vapenförstärkning (+) nivå, till Flower Fairy -nivå.

I Black Desert Mobile hittar vi också Black Spirit -systemet som kan uppgraderas för många speländamål, allt från att öka CP eller spelfunktioner. Black Spirit -systemet liknade mycket Gear Spirit -systemet - Miru i The Legend of Neverland.

Dessutom har Black Desert Mobile också ett vapenuppgraderingssystem (+) som använder materialstenar för att öka framgångsprocenten. Detta system finns också i vapenuppgraderingssystemet (+) som använder förstärkningsdamm för att öka smidesframgångsprocenten i The Legend of Neverland.

När karaktärens styrka utvecklas har spelet ett Talun -system för att få attributbonusar. Systemet är ganska likt Resonance- och Bonus Effect -systemen i Black Desert Mobile.

Optimal prestanda, mindre än maximal animation

bild 36

The Legend of Neverland kan faktiskt kallas ett ganska lätt spel eftersom filstorleken bara förbrukar 1.4 GB. Hittills har jag inte hittat många optimeringsproblem som är tillräckligt allvarliga när det gäller prestanda.

Sammantaget kan detta spel köra mycket bra. Endast med en Snapdragon 625 -processor och 3 GB RAM, kan du garanterat spela spelet väldigt smidigt utan problem.

Det finns dock ett problem som är ganska störande, nämligen animationen som är ganska stel eller mindre flexibel. Dessa brister stör ganska spelupplevelsen. Anledningen är att The Legend of Neverland faktiskt har en mycket intressant skicklighetseffekt. Det vore synd om denna potential fick gå på grund. Faktum är att dessa brister ses som mindre brister - men dessa brister blir långsamt mycket märkbara och gör kampen lite klumpig.

Genshin Impact "Lite"?

bild 37

Först var intrycket av Genshins inverkan i The Legend of Neverland mycket starkt. Allt på grund av spelpromotmaterial som är ganska missvisande. Många slutar jämföra detta spel med Genshin Impact.

I denna recension vill författaren dock betona att det finns en enorm skillnad mellan detta spel och Genshin Impact. Faktum är att spelet och funktionerna i det mer liknar vissa andra MMORPG -spel än de i Genshin Impact.

Vid första anblicken bär The Legend of Neverland en fantasivärld som en spelinställning som liknar Genshin Impact. Dessa likheter når dock bara nivån på visuell stil.

För spelmekanik, Genshin Impact har en actionmekaniker som är mycket mer gedigen som ett actionspel än The Legend of Neverland som främst är beroende av autofunktioner.

Dessutom tillåter Genshin Impact också spelare att kunna ändra karaktärer mitt i en kamp för att producera vissa stridskombinationer. Under tiden tillåter The Legend of Neverland bara spelare att lita på en enda karaktär - plus Fairy som en sidokaraktär som kan delta i att utfärda färdigheter.

När det gäller utforskning är Genshin Impact ganska djupt eftersom det erbjuder många aspekter av spelet som kan utforskas, från livsfärdighetsfunktioner till karaktärsbyggnader. Samtidigt är The Legend of Neverland ganska enkelt som ett mobilt MMORPG -spel. När det gäller utforskning kan man säga att den bara når "hud" -nivån jämfört med Genshin Impact.

The Legend of Neverland anses vara ett mobilt MMORPG -spel som är "djärvt" nog för att släppas nära hypen om Ragnarok X: Next Generation. Trots kontroversen har detta spel faktiskt god potential som efterträdare till Mabinogi Fantasy Life.

Tyvärr har denna potential underminerats av dess bild som en Genshin Impact -plagiat som redan har fastnat, även om den i verkligheten skiljer sig mycket från olika sidor. Dessutom efterliknar det här spelet inte riktigt och tar istället den "säkra" vägen.

De tar istället en formel som har visat sig inte längre vara effektiv med sitt mycket föråldrade spel och funktioner. Vad tycker du om recensionerna ovan? Har du lagt till några invändningar mot recensionen? Skriv din åsikt i kommentarsfältet. Fortsätt också med den senaste informationen om mobilspel bara på vår webbplats, OK!

Annat Okategoriserat