Hur var artikeln?

1622401cookie-checkLore Floryn Mobile Legends, An Elf From Agelta Drylands
Funktioner
27 augusti 2021

Lore Floryn Mobile Legends, An Elf From Agelta Drylands

För er som är nyfikna på historien om Floryn Mobile Legends, låt oss se diskussionen genom den här artikeln, killar.

Alla hjältar i Mobile Legends har sin egen historia som är mycket intressant att titta på, inklusive den nyaste hjälten i Mobile Legends som heter Floryn. Nu för er som är nyfikna på Floryn Mobile Legends lore, låt oss bara läsa diskussionen nedan!

Lore Floryn Mobile Legends

dEDUf2vsSJMSlRQ1 WbUvoY l91JGVazbXyQSBeKMdB9lh1vtNNB2ussxGkkWizliGjX9f7v3CJ uNqA8t3DP48Lo7o3W88VEogah9nbTgGhh3ahCIhCdVkSUfLfh c8tjryTiw=s0

Belerick snubblade över nedgången i Agelta Drylands under de senaste åren.

Förtvivlan och sorgens uppslukade nästan honom, när plötsligt en liten blommande blomma dök upp framför honom. "Det finns fortfarande liv!" Fördriven av en så kraftfull vitalitet beslutade fördraget att skapa det som blev känt som oasen på den platsen.

När Oas skapades hällde Belerick av misstag mer kraft i den lilla blomman och den överfulla energin kondenserade till ett lysande frö. Den lilla blomman genomgår dock en mer märklig övergång. Det blev till en livsform som aldrig dök upp i Land of Dawn - Floryn Mobile Legends.

Sedan hon föddes har Floryn aldrig lämnat oasen. Den senare isolerade honom från den hårda ökenmiljön, vilket gjorde att han kunde leva ett bekymmerslöst liv. För Floryn var det lysande fröet det enda mysteriet i hennes fredliga liv. Han tillbringade dagar med att tänka på fröets hemlighet och nätter som sov i skuggan av löv. Endast upptäcktsresande och husvagnar besöker ibland denna lilla, ostörda värld.

Bland husvagnarna som besökte oasen mötte Floryn en ung man med ett charmigt leende. Han berättade roliga historier för Floryn som han såg eller hörde på sina resor varje gång han kom för att bo på oasen. När deras vänskap gradvis fördjupas växer också Floryns förtroende för den unge mannen. Han visade den unge mannen det lysande fröet och hoppades att den senare skulle hjälpa honom att lösa gåtan.

Till en början hjälpte den unge mannen Floryn att hitta information om frön av hela sitt hjärta. Men som tiden gick fann Floryn att den unge mannen alltid undvek ögonen, och han skulle byta ämne när fröet togs upp. Floryn började oroa sig för den unge mannens tillstånd.

En natt vaknar Floryn med en start. Han blev chockad över att hitta fröet som han alltid hade med sig hade försvunnit!

Floryn sökte överallt i Oasis men utan resultat. Floryn revs av oro och gick för att be den unge mannen om hjälp, bara för att upptäcka att han hade lämnat oasen på sin kamel.

En tanke som Floryn var rädd för att tro blinkade genom hans sinne - kan det vara han?

Floryn följde den unge mannen ut ur oasen. Han ville ta reda på sanningen.

djRxyYjIqi2y9ZJX1B0cwUkQz5moFwygt 6YSKkrrNXnFOBrwyyfpsyl1SPaPlW1ty6w MgazAa3s5uSP6T2i7Kf0xs70aS CqrbOhQxE3x4 LvesB8ElLGmnU2B0OVwfry8Tbk=s0

Men vad som väntade honom var det tysta svaret av det han såg och hörde längs vägen. Detta var första gången som Floryn klev in i öknen, och också första gången han hade sett den vrålande sandstormen och uttrycket av förtvivlan i människors ansikten. Innan dess hade han aldrig förstått vilken typ av lidande människorna utanför oasen genomgick.

När Floryn Mobile Legends kommer ikapp ungdomarna i hans by är allt han ser spruckna jordbruksmarker, torra brunnar, svältande barn ... och desperata människor som inte kommer att stanna för att överleva.

Den unge mannen hamnade i hörnet. Han ville sälja fröet för att mata sin familj, men han förväntade sig aldrig att det skulle vissna när det lämnade Floryn Mobile Legends. Som ett resultat kommer de som är villiga att bjuda inte att betala ett öre.

Den unge mannen lämnade tillbaka det vissna fröet till Floryn Mobile Legends, redo att klandras för att han förrådde deras vänskap.

Floryn sa dock inte ett ord.

Erfarenheter längs vägen hade gett Floryn en glimt av den unge mannens knipa. Jämfört med vemodigt att bli förrådd av sin vän, var det en annan känsla som var starkare och mer komplicerad, som dök upp i hans hjärta. Driven av dessa känslor var Floryn ivrig att göra något för landet, för att rädda människorna som levde i extrem elände som den unge mannen gjorde.

En våg av magisk kraft svällde upp från botten av Floryns hjärta. Det flödade genom hans arm och hällde i fröet i hans hand. När den kände sin kraft lyste det en gång vissna fröet igen, och från ett ljus som var hundra gånger mer bländande än tidigare kom en söt och livlig liten varelse fram!

Denna lilla varelse sprang upp i luften och visade upphetsat upp sina mirakulösa krafter; det kallade till regn med bara en svans, och nya skott växte gradvis från där regnet föll. Den en gång livlösa byn omgavs av grönska på bara några minuter.

Floryn Mobile Legends blev förvånad över scenen före honom. Han föreställde sig aldrig att fröet kunde föda en så magisk varelse, precis som han aldrig trodde att han någonsin skulle lämna oasen. Först när Floryns beslutsamhet att ändra öknen överensstämmer med Belericks vilja i fröet väcker den senare hans sanna kraft.

Även om den lilla varelsen som föddes av fröet fortfarande var väldigt ung, såg Floryn Mobile Legends från sina begränsade krafter de oändliga möjligheterna att förändra öknen.

IGGbDsFreetYr1ErlU54HghXDgba5TSSw1YWNIaVV1Vq2W4hDz UOEJG29j0olV3SplDLNn8lgEvTiwSmaNz0ML8XnIkEUJbdFFTvt995SZe6v9JAn9k6VzoaaVsv0c1LqtqADc=s0

Du ser ut som en daggdroppe. Jag borde ha kallat dig Dagg! ”

Dagg cirkulerade upphetsat över Floryn som om han också gillade namnet.

Förändringen i miljön tog ljus tillbaka i byborna. Den unge mannen lovade också Floryn att han aldrig mer skulle ta fel från rätt väg. Efter att ha sagt adjö till den unge mannen fortsatte Floryn och Dew till nästa stopp.

Tack vare Floryn Mobile Legends och Dews obevekliga ansträngningar utvecklas nu Oasis i en betydande takt. Och denna grönska kommer så småningom att spridas över öknen och sprida all sorg och förtvivlan.

Övriga funktioner