Hur var artikeln?

1622522cookie-checkNi No Kuni Cross Worlds Review, MMORPG med den bästa visualiseringen på mobilen!
Omdömen
27 augusti 2021

Ni No Kuni Cross Worlds Review, MMORPG med den bästa visualiseringen på mobilen!

2021 kommer att bli ett speciellt år för mobilmarknaden. Hur inte, mobilmarknaden besöks nu av många intressanta nya videospeltitlar, varav en är Ni No Kuni Cross Worlds.

Ni No Kuni är en berömd videospelserie med RPG-genre som släpptes av Bandai Namco Entertainment och utvecklades av en studio som heter Level-5 i Japan. Deras första spel släpptes på Nintendo DS -plattformen 2010 med titeln Ni No Kuni: Dominion of The Dark Djinn.

Vad gör Ni No Kuni Cross Worlds recension intressant är dess inneboende och unika konststil, speciellt för dig som gillar Studio Ghibli. Inte bara är konststilen det största bekymret, utan Ni No Kunis musik är också komponerad av en stor berömd kompositör, nämligen Joe Hisaishi. Med entusiasm av spelare med denna franchise, sprider Level-5 också sina vingar på mobilmarknaden genom att släppa ett nytt spel som heter Ni No Kuni: Cross Worlds. Nyfiken på det här spelet? Låt oss titta på följande recensioner ytterligare.

Översikt - Ni No Kuni Cross Worlds Review

Ni No Kuni: Cross Worlds är en tv-spelgenre Rollspel som utvecklats av Level-5 och publicerades av utgivaren Netmarble. Detta spel tillkännagavs först vid G-Star-evenemanget som hölls i november 2019 och släpptes sedan i Taiwan den 8 juni 2021, följt av de japanska och koreanska versionerna den 10 juni 2021.

0nhE6YuF6eEwM2UbvOX tim98TtHieIUtov 115PEMa2gDkRgSwtLgf5PwTV5C1x77LsCE8aqwk2 szsHNL72xuSAz4S1mdDHEp1Q

Det här spelet berättar historien om en betatestare av ett VR -spel som heter Soul Diver. Soul Diver -spelet kommer att överföra dem till ett annat rike som heter Ni No Kuni. Innan Soul Diver kraschar träffar de en AI -karaktär som heter Rania. Spelets spelare vaknar i en brinnande stad där de räddar drottningen som tros vara en parallellversion av Rania. Världen i Ni No Kuni: Cross Worlds är baserad på världarna Dominion of The Dark Djinn och Wrath of The White Witch.

Efter att ha vetat lite om Ni No Kuni: Cross Worlds, låt oss gå vidare till spelets bedömningssegment enligt följande.

Visualisering (9/10)

Ni No Kuni: Cross Worlds är en av de mobila MMORPG: erna med det bästa grafikstödet. Anledningen är att Level-5 samarbetade med Studio Ghibli för att producera Ni No Kuni med sin unika Ghibli-ish grafik och design.

elaafMQ8sAsCIWd0A8nqI4lWMknte19vAffoU29jg8RBKhhogfxQRXgafmZ6MolV8wapWSuvINm5hwM5YDHTCyr Z0rF1lKrnrZYcc8pwY3iM1qYscM80TKABKidQG1eZ4Kijik=s0

Så länge du spelar kommer du att bli bortskämd av fängslande landskap och visualiseringar. Speciellt för dig som gillar animering från Ghibli Studio kommer du att älska att minnas och njuta av din upplevelse att resa runt i No No Kuni. Detta är verkligen ett positivt värde och den största fördelen med detta spel.

Spel (8/10)

I likhet med MMORPG i allmänhet har det här spelet ett hack och slash -stridsystem fyllt med livlig action och effekter. I Ni No Kuni: Cross Worlds kan du välja en av fem klasser, nämligen trollkarl, tekniker, krigare, svärdsmästare och skurk. Varje klass har sina egna fördelar och nackdelar, så se till att du väljer en klass som passar din spelstil.

XjPBCi1Ekj jfEuaAS5ly7MhhvR44yj SILTsuhqorfLA2 nFcrWdH QAQvm9O8Hh0LGYgMkfoe8g8j8EoiRTsdioCPHsm ybENVWcqZ92mvQHbXFW myV4gHc8N Fe0N5qUUzs=s0

Förutom aspekten av spelets stridsystem erbjuder Ni No Kuni: Cross Worlds också en mängd spännande spellägen som är värda att prova. Kalla det från PvE till PvP med olika spellägen, inklusive Special Dungeons, Warrior Battleground, Tsubakuro Company -uppgifter och olika andra spännande spellägen som du kan prova. Du kommer garanterat inte att bli uttråkad av att spela det här spelet.

Kontroll (8/10)

Precis som andra mobilspel använder Ni No Kuni: Cross Worlds en virtuell handkontroll som innehåller grundläggande attacker, färdigheter och en vapenomkopplare för att justera fiendens svagheter. Dessutom kan du också ge skicklighetskommandon till monstren du har för att attackera fienden. Om du är den typ av spelare som är upptagen och inte vill dröja kvar på skärmen, ger det här spelet också en automatisk kampfunktion för att göra ditt arbete enklare.

ubghnE2vowtCOhZEQmiZDGfUBpGRh56yxEyNr2EpIPnTSK3Ndj0nEpIp5ycDdyQRFmjqRPZ48eMnPZ3xLiiw2aWXzG MX37svMfXXZ2p7pO8iy6uoDcK1p ereNLnXJgH9IhGhA=s0

Du kan också justera kameravinkeln som du vill. Detta spel ger tre typer av kameravinklar, nämligen autokamera, gratis kamera och även fast kameravinkel. Du kan också justera kamerans visningsavstånd, både långt och nära. Så du kan justera kameravinkeln efter vad du känner dig bekväm med.

Optimering (9/10)

Med tanke på att det här spelet är en ny version, verkar det som att det här spelet kräver tunga smartphone -specifikationer. Men ta det lugnt, för det här spelet har faktiskt en ganska bra optimering åtföljd av varierande grafikinställningar.

Detta spel har olika inställningar som:

• Kvalitetsdetaljer

• Efterbehandling FX

• Skugga

• Synligt avstånd

• Kantutjämning

• Upplösningsskala

• och några andra inställningar.

wg7oHkA9ztWEb1wgkIfBJcFwZR DCHsfC1pb1bnb5Tjl3AfY3pg85asc1 yb 1n4RnCDHoajw09onaNjM

Men det är en sak som är olycklig, det här spelet låser endast bildhastigheten upp till 50 FPS. Imponerad, men det borde inte vara för mycket besvär.

Beroendeframkallande (7/10)

Detta spel kan vara ett av MMORPG -spelen som gör dig beroende av de olika spellägen som erbjuds. Inte bara det utan du kommer också att få dig att känna dig hemma med iögonfallande bilder inslagna i en melodisk musikal i Joe Hisaishi-stil.

nSdn771BlgQoscxZYDEcNyi7qPu1rHSvkensHkcNra6fEUcJ sP7HUuF9v67mp1cf2r87eRXnGNz0VZVMY4MBMyDq3wEkvUf t Knxm pS5dyTmm7aMJ5zomOav9B qNDFft S4=s0

Det är bara det att det är en sak som begränsar njutningen av din spelupplevelse, nämligen språket för interaktionen i detta spel som är främmande att förstå. Du kommer inte helt att förstå historien i detta spel. Även om historien borde vara det mest avgörande i Ni No Kuni -spelet som du borde njuta av. Dessutom kanske du också kommer att behöva mycket tid för att förstå funktionerna i det här spelet.

ECCrVyxcu9miuNb XeMU YBKzkYklloRJfU7oTqcWpvwZtTzEml8CpjxaOubm3oW53Xx ybsvdKAJZYtIpC97lt1gdNJC mIPiyKXvhkFZ6 Am71gcgOY9aH3baAo7wOL1Gvl Y=s0

Även om det är mindre beroendeframkallande, har alla naturligtvis ett annat sätt att njuta av videospel. Om du är en typisk spelare som gillar att utforska och prova nya saker utan att oroa dig för handlingen, så är det här spelet värt att prova.

Fotoläge (7/10)

Med tanke på Ni No Kuni: Cross Worlds är ett MMORPG -spel med vackra bilder, det känns ofullständigt om du inte diskuterar fotolägesfunktionen i det här spelet.

fUqioj2MLCK8n 7BE80xFr14CFG9Y1A7V9Xj0C7O1bbbsUD3VklwjG8Nwq8J8TOAGvZoN06OQ 4rGEQa4OXUH falfM brSExXN55cqdWQ3gzevR4N7Lc1Ykpizcu7UtKnM kQk=s0

Även om det här spelet verkar fotoläget är tyvärr fotofunktionen inte tillfredsställande. Du kan bara justera gester och vanliga visuella effekter. Du kan också lägga till ramar och klistermärken för att lägga till variationer i dina skärmdumpar. Inte för speciellt och vanligt för att fotolägesfunktionen är fullständig. Så du borde inte behöva förvänta dig mer för att få tillfredsställande fotoresultat.

Fördelar kontra nackdelar

För att granska vad som har beskrivits i föregående artikel, låt oss titta på fördelarna och nackdelarna med Ni No Kuni: Cross Worlds.

Excess:

• Bilder i Ghibli Studio-stil som förstör ögat

• Bra optimering

• Attraktiv karaktärsdesign

• Bra musikal

• Olika spellägen

Brist:

• Svårt språk att förstå

• FPS -keps som känns tung

• Fotoläge kan vara bättre

Slutsats

Ni No Kuni: Cross Worlds är ett av MMORPG -spelen med den bästa visualiseringen och musikaliseringen någonsin på mobilplattformen. Detta spel måste vänta på den kommande globala versionen så att du kan känna potentialen i detta spel mer djup. Avslutningsvis ger vi poängen 8.2/10.

Andra recensioner