Hur var artikeln?

1622741cookie-checkOutriders Review, Shooter Game med Enchanting Story Plot
Omdömen
27 augusti 2021

Outriders Review, Shooter Game med Enchanting Story Plot

Spelutvecklare från den polska huvudstaden, Warszawa, nämligen People Can Fly, har släppt en ny speldebut. Tidigare deltog de i utvecklingen av Gears Of War -serien. Den här gången utvecklade de ett tredjeperson-shooter-tema spel med ett Sci-Fi-tema 2021.

People Can Fly lyckades bjuda in såväl en studio som en välkänd utgivare för JRPG-temaspelet Square Enix att delta i utvecklingen av detta spel som heter Förridare. Outriders släpptes den 1 april för PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X | S, Google Stadia och PC -plattformar.

Det fanns dock flera problem som uppstod när den första fullständiga versionen av detta spel släpptes. Många spelare har klagat på att servern och anslutningen ofta faller av sig själv. People Can Fly stängde äntligen Outriders -servern ett tag, tyvärr fanns det ingen bekräftelse från utvecklaren om detta problem.

Bortsett från alla problem som fanns i början av lanseringen av detta spel, kommer vi att utforska allt i det här spelet, för dig som är intresserad av att spela detta Outriders -spel är du absolut skyldig att läsa den recension som författaren har gjort, njut.

Outriders synopsis

Outriders -spel ligger på en planet som heter Enoch, som berättar om resan för en grupp människor på denna planet. På vägen hittar de många människor som har muterat till fruktansvärda varelser som har övernaturliga förmågor. Dessa muterade varelser heter Altered, vilket i sin tur utlöser en konflikt mellan människorna där.

Spel (9.5/10)

ZcDFgoMBhsfwOuHDOYRa4Eddh4l bLNIVY0u1tbSKcBlmOweWZLAnnEJOFcEChEoX Gzu1Q55wFeBvlV

Eftersom det här spelet har temat Third Person Shooter som inte bara fokuserar på genren utan fokuserar på en mycket intressant storyline, kan du spela detta spel i Solo eller Multiplayer. Om du spelar flerspelarläge kan du få ytterligare tre spelare att arbeta tillsammans.

I början av spelet kommer spelarna att bli ombedda att skapa sin egen karaktär, från att välja kön, hårfärg, tillbehör, ögon och hudfärg. Detta spel använder grundläggande linjär och inte öppen värld, ett koncept som kommer med detta spel är Looter-Shooter. Detta koncept används också av andra skjutspel.

Outriders kommer att ta dig att skjuta på befintliga fiender, och även plundra på besegrade fiender. Mekaniken i detta spel är nästan densamma som i Gears Of War, med tanke på att utvecklarna av dessa två spel är samma utvecklare.

Senare kommer du att underlättas av 3 platser för vapen, som kan ändras snabbt, med enkla kontroller för att byta vapen också. Eftersom AI -fienden inte är tyst, gör det att du måste kunna röra dig mer aktivt än fienden.

En sak som gör författaren mycket uppskattande för utvecklare när det gäller att utveckla spelets spel är fiendens AI som är designad mycket unikt, annorlunda än andra spel.

Denna AI -fiende är programmerad för att anpassa färdigheterna till spelarna, så om du blir bättre kommer AI -fiender att utvecklas enligt de färdigheter du har, och naturligtvis blir det svårare att hitta föremål. Detta är mycket intressant eftersom spelets skicklighet kommer att fortsätta att växa och spelarna inte kommer att bli uttråkade snabbt.

Kontroll (9/10)

Det här spelet kan verkligen göra spelare väldigt bekväma med spelkontrollerna. Spelkontrollfunktionerna är väldigt enkla, vilket gör att det här spelet verkligen förstör spelarna.

Kanske för att spelet kräver spelarrörlighet, därför fokuserar utvecklaren också på bättre spelkontroll, särskilt kontrollen i byte av vapen som författaren har diskuterat ovan.

Grafik (9.5/10)

5bnRh2 c4x6Na3wK

Unreal Engine 4 kan verkligen inte underskattas, den visuella kvaliteten från Outriders är fantastisk och förtjänar att uppskattas. Karaktärens struktur ser väldigt verklig ut, lite råd för dig, du kan prova att spela det här spelet med en TV/bildskärm med 4K -upplösning, så att du kan känna den grafiska kvaliteten på detta spel.

Denna bra grafik i kombination med gore-effekter som är ganska sadistiska men iögonfallande, det rekommenderas starkt för dig att prova det här spelet, prova inte det för dem som inte gillar gore.

Beroendeframkallande (9/10)

Naturligtvis vågar författaren påstå att det här spelet verkligen kan göra dig beroende, du kommer att bli bortskämd med grafiken, effekterna, kontrollerna och ljuden i spelet som verkligen är fantastiskt. People Can Fly ger verkligen den bästa upplevelsen i ett JRPG -spel.

Dessutom är historien full av intressanta tomter att följa, så förutom att bli bortskämd med intressant spel kommer vi också att bli bortskämda med berättelser som gör oss nyfikna på slutet av deras resa.

Slutsats

Även om detta spel hade serverproblem i början av utgivningen, ger Outriders fortfarande den bästa upplevelsen för spelare. För genre -spelet Shooter Outriders kan det sägas vara det bästa att spela.

Det finns bara en sak som är olycklig med det här spelet, det linjära konceptet som bärs av detta spel, gör att spelarna inte är fria att skjuta, om detta spel har ett öppet världskoncept kommer detta spel verkligen att bli det bästa spelet i år. Vi rekommenderar starkt att du provar det här spelet, vi ger 9.2 betyg för detta Outriders -spel.

Andra recensioner