Hur var artikeln?

1620432cookie-checkRecensera bland oss
Omdömen
24 augusti 2021

Recensera bland oss

Massor av multiplayer -spel uppmuntrar till action, men få kan skapa ett unikt spel för att skapa interaktion med spelarna. Främst spelas spel som skapar en rolig social diskussion ansikte mot ansikte, men det finns också många co-op-spel som har ett liknande tema. En av dem är Bland oss ​​som nu är mycket populär.

Bland oss släpptes tidigare på Steam i november 2018. Nu har spelet laddats ner av mer än en miljon användare i Play Store och verkar vara en långvarig trend under en tid framöver. Anledningen är att under pandemin är spel som betonar social interaktion som denna mycket attraktiva.

y 7CJrJfumnH5BnHxj2mWAydg5aax5 tbwkxCgAzYj9Oso5daPcbh46vafZChobeSJrdbzeiT3Rna9YBpVo

Bland oss ​​granskningslista

Utforska huvudkontoret och utföra uppgifter

Qrah2qDSzCM6ZydNTYAr7UvXgTy3HKwGu5N9KtnWuCnHlsSp HCqOSjEg7OZ5RACjo0mN QBgh0Yzia0YBTY QTQsLKFymcyvXuQXtSFQAFBcXcDvE3pojX5p2Q ovFHey rC4=s0

i Bland oss ​​spelmåste spelarna ta reda på vem som är bedragaren. Samtidigt måste besättningskamrater slutföra uppgifter om de vill vinna lättare. På så sätt kombinerar bland oss ​​samarbete och gör att spelarna måste arbeta individuellt för att uppnå ett gemensamt mål.

Vi kommer att fyllas med misstänksamhet, vem är den vän som faktiskt slutför uppgiften medan bedragarna stjäl möjligheten att döda besättningsmedlemmarna. Inte sällan kommer vi att övervinnas av rädsla om någon plötsligt följer oss. I själva verket kan det vara så att personen bara vill slutföra uppgiften som en besättningskamrat.

Unikt innehåller varje given uppgift element i ett minispel och gör det väldigt roligt att göra. Bedragarna kan också sabotera och få besättningen att behöva fixa viktiga element om de inte vill ta slut på syre eller tappa energiproducerande kraft.

Vi kommer att bäras med att slutföra uppgifter och brainstorma diskussioner om ett lik hittas. Anmälde mördaren själv brottsplatsen, eller var han bara en besättningskamrat som var livrädd för att se sina kamrater mördade?

Unika kartalternativ

V95iu4Q1qeEahVAa9D uSBZj6GY4e03dox1J9A2JZ0DwTTxPqsU9SHeI2hLqLb0pLCjwkfcj7IvAU5FGmpfKK9e3RbPpxEUvsPbnJm2J4BvNHOGReGDkZpsPHOXcdCF 4JOsFcg=s0

År 2020 släppte Among Us officiellt sin tredje karta, Polus. Detta spel blev mycket populärt efter att ha släppts gratis i Play Store om det tidigare måste köpas till ett pris av 5 amerikanska dollar eller cirka 75 tusen rupiah. Spelare kan också få alla tre kartor gratis om de spelar på en mobil plattform med reklamvillkor.

I dessa tre kartor kan du välja ett rymdskepp, en bas på himlen eller en ny koloni på planeten Polus. Varje område har en unik plats och flera olika uppdrag, även om vissa arbetsmönster fortfarande är desamma. På så sätt kan vi känna spelets variationer när vi provar spelet i det.

Ibland gör skillnaden i denna karta oss glada att utforska rummet i den. Varje gång det är en nödsituation kommer vi definitivt att gå fram och tillbaka till en viss plats och få spelupplevelsen att kännas väldigt annorlunda. Problemet är att det alltid finns en chans att bedragaren kommer att hugga dig ihjäl eller hitta ett oväntat lik.

Var en smart bedragare

MVWF1KlTTai3RE0inbb1mR6ax6Z tqcTwgBCOuvnsBu4SpIYtUXJSn6v4nwntBXqwXPxXjHtXH6tL8HrgZaw7J7OtdOKYHqsjgxJAQfT3oP33tDAuGYn4DOlol9r R8nOiP4flA=s0

Spelet kommer att bli väldigt spännande om du har möjlighet att bli en bedragare. I det här spelet kan högst 10 personer spela en gång medan Impostor kan läggas till upp till tre personer vid varje gång du spelar. Denna sammansättning kan justeras, tillsammans med många uppgifter som vi kommer att slutföra.

I allmänhet, om antalet bedragare ökar, bör uppgifterna ges mindre, så att spelet kan bli snabbare. För bedragarna är det inte mindre stressande att leta efter kryphål att döda utan att fångas. Anledningen är att vi måste kunna hitta ett alibi om vi vill vara fria från besättningens misstankar.

H25Jk85pG 0bW4rJ rIPS UBTjGnwH ZPheY2KSCBrkJpvigTKJh BP8BkYuwSHec8mXhGM15vVRIrTy3Ks3 MK1OEKMf0sTYFwaM3xl3zkIxDrR01ZEX7S6MZ3 B33pAYB5WEo=s0

Genom att göra Sabotage kan vi också ställa in rytmen i spelet och hålla besättningskamraterna upptagna. På varje karta kan vi också använda dörrar till ventilation för att dölja våra aktiviteter. Du måste vara smart för att hitta ursäkter och låtsas slutföra uppgifter om du vill vinna som bedragare, eller hur!

Anslutningar som inte stöds

K704Pf7 2TJj6MgCzElBZJYBOLNjM4gOUvdi 6AF6heE8jdfcTFbEuBV9MPlIKAGLO20rIK8EHEahECWUHbmqKMG5aGLRCpaA2Jy0VmKkkpPpkf6U

Efter dess popularitet lider bland oss ​​servrar ofta av störningar från vår webbplats praktiska erfarenhet av att testa spelet. Speciellt för mobiler som har spelats av många människor. Det finns gånger på en dag vi kommer att upptäcka att matchmakaren i spelet är fulladdad och vi måste vänta tålmodigt.

Å andra sidan går PC -versionen av spelet väldigt smidigt. Faktum är att Discord bot -stöd kan få verbal kommunikation att kännas mer flexibel. Vi kommer att kunna prata med andra spelare under varje diskussionspass och de som dör kommer att byta kanal. Samtidigt utmärks också kanaler för bedragare.

I framtiden kan Among Us utvecklas till ett av de mest spännande co-op-spelen för många spelare att testa. Det är möjligt att det här spelet kommer att vara upptaget fram till slutet av året eller till och med att dess resa kommer att vara lika populärt som Werewolf -brädspelet som många känner till.

***

Som en lätt spelversion ger bland oss ​​den unika upplevelsen att känna spänningen i att göra saker och inte kunna lita på någon. Här blir spelarkommunikation ett starkt värde för kan vinna i varje spel. Som om vi skulle bygga vår kommunikationsbro som skadades av pandemin kommer det här spelet att lämna ett mycket spännande rekreationsrum.

Så, hade du också tid att prova bland oss? Tveka inte att dela dina intryck i kommentarsfältet nedan, OK! Håll dig uppdaterad om spelnyheter och andra intressanta artiklar endast på vår webbplats.

Andra recensioner