Hur var artikeln?

1623341cookie-checkSjunde höggrafiska Android -spel 2021!
Nyheter
29 augusti 2021

Sjunde höggrafiska Android -spel 2021!

Vem säger att bra spel med hög grafik bara finns på konsoler och datorer. Även om det har relativt lägre specifikationer för spel jämfört med de två, växer spelutvecklingen på mobila enheter som smartphones och android mycket snabbt, detta bevisas av de många höga grafiska android spel som cirkulerar ganska mycket på marknaden.

Inte sämre än datorer och konsoler, där vi kommer att erbjuda några höggrafiska Android-spel som du måste prova. Jag hoppas att din smartphone inte exploderar

Android -spel med hög grafik

1. Moonlight Blade Mobile

Moonlight Blade Mobile - Nedladdning för Android | Tapp tapp

Utvecklat av Gulong och ett team med erfarenhet av PC Online -spel, här kommer ett nytt MMORPG -spel som heter Moonlight Blade Online. Detta spel är ett MMORPG-spel med högkvalitativ grafik och en mängd coola funktioner som inte kommer att vara tråkiga. Från att slåss, laga mat, fiska, till att leka med katter kan göras i det här spelet. Inte bara det, den tillgängliga anpassningen är ganska varierad och du kan fritt skapa en mängd vackra och stiliga karaktärer i världen av Moonlight Blade Online!

2. Kapare Jack - Famous Rich Wanted

Hijacker Jack för Android - APK -nedladdning

Det är obestridligt, det här spelet har den högsta grafiken jämfört med andra spel. Hur inte, detta spel använder riktig grafik eller den verkliga världen, där spelarna kommer att följa historien om Jack, som ursprungligen bodde i skogen och inte hade någonting förrän han blev miljardär och jagades av andra. Med din input kan du låsa upp 4 olika berättelser.

3. Figurhistoria

FIGURSTORIE Spel Android / iOS - YouTube

Vad händer om figuren du har visar sig leva och har krafter som originalet? Tja, kanske är det här spelet svaret, Figurhistoria är ett spel där du blir figurernas mästare, som kommer att utforska miniatyrvärlden, här kan du använda dina olika karaktärer för att förstöra onda leksaker.

4. Noach Hearts

Noah's Heart, Game Mobile Open World MMO Terbaru sedang dalam pengembangan - Gamebrott.com

Noah Hearts är ett MMORPG -spel från Open World som utvecklats av Zulong Entertainment och släpptes av Tencent Games. Genom att använda Unreal 4 Engine ger detta spel unikt och sömlöst spel som får spelarna att känna att de lever i MMORPG -världen. Spelare kan skapa den karaktär de vill ha, välja 1 av 4 lediga jobb och utforska världen full av utmaningar!

5. Wild Born

Wild Born Game Monster Hunter Mobile Baru!

Om du är intresserad av att spela ett spel som liknar en monsterjägare på Android, bör du prova ett spel som heter Wild Born. Trots att den inte har en engelsk version än så kan spelarna njuta av hög grafik genom att spela Wild Born på Android. Detta spel har hundratals utrustning med kraftfulla vapen för att förbättra dina förmågor och stil. Olika vapen som Burst Sword med tjocka kombinationer, åtföljd av Sword Shield är också med i spelet. Om du är intresserad kan du ladda ner det just nu!

6. Straffa: Gray Raven

Recension Punishing: Gray Raven, Action RPG "Anime" Berkualitas yang Ringan! - gamerwk.com

Detta anime -spel har hög grafik och är nu ganska populärt bland anime -fans. Punishing: Gray Raven har samma spel som Honkai Impact 3rd och är ett spel som liknar spelet som utvecklats av miHoyo. Trots hård kritik på grund av flera problem som fanns från början av utgivningen är Punishing Gray Raven fortfarande ett spel som säljer bra på grund av gameplay och grafik som presenteras.

7. Magatsu Warheit

Android/IOS] Magatsu Wahrheit - RPG -spel - YouTube

Magatsu Warheit är ett av de Turn-baserade MMORPG-spelen som inte är välkända men har stor potential. Inte bara på grund av kvaliteten på den grafik den har utan på grund av det intressanta spelet. Spelare kan välja 6 jobb som Wizards, Gunner, Warrior, Priest, Knight eller Hunter i spelet. Spelare kan spela tillsammans med sina vänner, döda monster i realtid för att få föremål med ett rättvist gacha-system. Tyvärr kräver detta spel ganska mycket slipning så inte många gillar det.

Det är några Android -spel som har hög grafik som spelarna kan spela gratis. Mobilspel ligger nu inte långt efter med spel som utvecklas för PC och konsoler. Om du är intresserad av den här listan kanske du kan kolla listan över andra mobilspel som vi kan rekommendera åt dig.

Övriga nyheter