Hur var artikeln?

1626961cookie-checkDe sjätte karaktärerna som gör Samurai Game Ghost Of Tsushima Director's Cut spännande
Funktioner
30 augusti 2021

De sjätte karaktärerna som gör Samurai Game Ghost Of Tsushima Director's Cut spännande

Nyfiken på vilka karaktärer som gör Samurai -spelet, Ghost of Tsushima, dyker också upp i Ghost of Tsushima Director's Cut? Här är diskussionen!

Alla som fans av Samurai spelgenre kommer definitivt att gilla det öppna spelet från Sucker Punch-studio med titeln Ghost of Tsushima. Efter framgången med lanseringen av spelet, som spelades av många människor 2020, blev 20 augusti 2021 dagen för släppandet av den uppgraderade versionen av spelet med titeln Ghost of Tsushima Director's Cut.

Hur skiljer sig Ghost of Tsushima Director's Cut från föregångaren Ghost of Tsushima? Den senaste versionen av detta Samurai -spel kommer att presentera en ny ö som kan utforskas kallad Iki Island med ytterligare berättelser och uppdrag som blir alltmer spännande och utmanande. Nyfiken på vilka karaktärer som gör Samurai -spelet, Ghost of Tsushima, också visas i Ghost of Tsushima Director's Cut? Här är diskussionen!

Ghost Of Tsushima Director's Cut - Karaktärer

1. Jin Sakai

obshlDvr8mVUFOP7ThPuiERp2SgGcQ0 4Hm6GsiOgao1Y3M2C0ZJqFte WGaWfxkFpOVEm5eT5x8sVKhz8yrp62mC2rGda4yVFp9HtQomOGhcy 4L6YVXEn2zp8Izg=s0

Jin Sakai är huvudpersonen i spelet Samurai Ghost of Tsushima. Uppväxt som en samuraj var Jin fast, tyst och höll alltid svalt. Efter att ha lärt sig att kontrollera sina känslor blir Jin sällan arg eller höjer rösten. Under hela spelet visar han sig vara snäll, artig, sympatisk mot invånarna i Tsushima och visar alltid uppskattning för dem som hjälper honom.

Han är en ödmjuk samuraj, som nästan aldrig visar några tecken på arrogans, även om han kräver respekt för sin status som samuraj. Han är också väldigt rolig ibland, ofta i form av skarpa kommentarer.

Jin anslöt sig initialt till samurajens hederskod som Lord Shimura gjorde, men blev mycket desillusionerad efter att samurajen blev hårt slagen vid Komoda Beach och nästan dog i händerna på Khotun Khan på Kaneda Castle. Inse att mongolerna utnyttjade svagheten i samurajens hederskod mot Tsushima, valde Jin att börja anta pragmatiska metoder mot mongolerna.

2. Lord Shimura

uKr0BT1r9Jve9AGd4siS14KAK9RdVpLnwezYBlm86AlJpFOryg07O7K aV9OoQurmjpVD l4zVSZN5MRbXgJlJRXnPS zBevToWy3OuVq8U5v5ycQZmR

Lord Shimura är tritagonisten i spelet Samurai Ghost of Tsushima. Han är Jito eller härskaren över Tsushima som utsågs av Shogun som ledde Japan. Han är också Jin Sakais morbror. Efter att Jins far dog fortsatte Shimura sin utbildning för Jin på en samurais väg.

Lord Shimura är en stark försvarare av den traditionella samurajkoden för ära, mod och lojalitet. Till en början framstår han som en klok, omtänksam och respektabel man som strikt följer samurai -koden, men med tiden visas fler av Lord Shimuras negativa egenskaper.

Shimura hade åsikter som stred emot den tro han alltid talade om, vilket gjorde honom till en hycklare. Eftersom han insisterade på att samurajerna skulle vara ett exempel på heder och mod för vanliga människor, visade Shimura sig vara stilren och betraktade vanliga soldater som något att offra och erkände bara samuraiernas eller samhällets högre kast. Han förbannar Yuna för hennes förflutna som tjuv och visar ingen tacksamhet för att hon räddade Jin, hennes brorson, efter den misslyckade striden vid Komoda Beach.

3. Khotun Khan

8KBmJ20BeQaAvFIH j9N AGRihnchgutZULI7Sku93GdZ1Vfyog XB4hvw2x8ZbCoxBJZuD8mTLX17Q5JsoyHG289bMYtKOTuNQu

Khotun Khan är den främsta antagonisten i spelet Samurai Ghost of Tsushima. Han var den listiga och hänsynslösa ledaren för de mongoliska trupperna som attackerade Tsushima på order av sin kusin Khagan Kublai Khan.

Khotun Khan visade sig vara mycket fruktad av sina fiender och mycket respekterad av hans trupper. Hans auktoritet bland hans män var utan tvekan, och de var villiga att använda vilken taktik som helst för att besegra Khans fiender. Hans hänsynslöshet och brist på heder visades när han använde ett vinglas och fackla för att bränna Lord Adachi efter att ha utmanat honom till en duell. Han var också mer än villig att använda brutalt våld mot civila, inklusive beväpnade munkar.

Trots hans hänsynslöshet visar sig Khan vara medkännande, om det tjänar hans syfte. Han var villig att förlåta dem som gav upp och kämpade för honom. Vanligtvis utnyttjar han människor som befinner sig i desperata situationer, till exempel när Ryuzo och hans män svälter och förlorar sin kamp. Han använder denna "dela och erövrar" -strategi för att vända sina fiender mot varandra, vilket gör hans erövringar enklare. Med sina egna ord visste han ”vilka byar som ska tämjas och vilka byar som ska brännas”.

4. Yuna

8EX

Yuna är deuteragonisten i spelet Samurai Ghost of Tsushima. Yuna, som är en skicklig tjuv och öfödd, hjälper Jin Sakai att kämpa mot de mongoliska styrkorna på Tsushima.

Yuna är hård av sitt svåra och traumatiska förflutna och är en smart kvinna och kan vara grym ibland, men är faktiskt en mycket kärleksfull person. Denna lojala kvinna är den som hjälper Jin Sakai som förlorade striden vid Komodo Beach.

5. Kenji

qaH4qb9r7GCLjNQDgr J7GZIgenMEPLBdGpKVhWCT52rFuFsCCTcVj71d2fZ4OEdajjFZngVnWZh3ziqXGMPizsjvhTVVrFvKQkHCo3pfd580jSEavvUEvsrYuuynQ=s0

Kenji är en Tsushima -bonde i detta Samurai Ghost of Tsushima -spel. Han är en sake -säljare och lurare som ofta får problem som han ofta löser genom att skapa andra problem som andra människor måste hjälpa till att lösa. Han blev Jin Sakais följeslagare under sitt flyktuppdrag i den mongoliska ockuperade Azamobukten och har sedan dess varit kärnan i Jin-krigarnätverket mot Khotun Khan-armén.

Kenji beter sig ofta slentrianmässigt men misstänksamt. Han skulle låtsas vara optimistisk när han behövde övertyga någon annan att engagera sig i en av hans planer, han försökte berätta en situation som var mycket lättare och mindre farlig än vad som faktiskt hände.

6. Lady Masako

Fly0wLAPWKsX2oxyqXzsmcQsQGNMAtEvqS2u79W M4zC A8AehTuO0sMuf7IvRub POa5x8zXsBjVJleqkrX12ihYfs3mxJ30EDkwUNoyQmKslUMjw rGdXMs1 QEw=s0

Lady Masako Adachi är Jin Sakais allierade i detta Samurai Ghost of Tsushima -spel och den enda överlevande från Adachi -klanen. Masako Adachi är en klok, medkännande och snäll kvinna, med ett lugnt förhållningssätt som inte överensstämmer med någon samuraj. Många av hans egenskaper dämpades dock av sorg och ilska efter den fruktansvärda massakern på hela hans klan och familj.

Masako dödar snabbt de personer som är inblandade i hennes familjs mord. Han dödade till och med människor som stolt erkände hans handlingar på ett sätt som inte var en samuraj. Munken Junshin föll nästan offer för Masakos vrede men överlevde bara för att Jin Sakai kunde avvärja honom i en duell tills han kom till sitt förstånd.

Tja, det är diskussionen om 6 karaktärer som gör att Samurai -spelet, Ghost of Tsushima, också visas i Ghost of Tsushima Director's Cut. Vem tycker du är den coolaste karaktären i det här spelet? Kan du skriva det i kommentarsfältet?

Övriga funktioner