Hur var artikeln?

1632671cookie-check5 bästa onlinespel att spela med kompisar
spel
9 September 2021

5 bästa onlinespel att spela med kompisar

De mest otroliga onlinespel ger dig möjligheten att utforska nya världar, utmaningar och sällsynta byten och att åstadkomma vad som helst med vänner. Träffa en gammal kompis för en virtuell expedition även om du bara är några mil bort eller etablerar din klan utan att behöva gå utanför ditt hus. Tack vare den snabbare internetuppkopplingen och ökade livestjänstspel finns det fler multiplayer -spel än någonsin tidigare. Lyckligtvis för dig har en sammanfattning av 5 av de finaste onlinespel du kan spela just nu utarbetats.

Så här bestämde vi oss för att göra detta: vi bestämde oss först för att inkludera uteslutande onlinespel; Därför är anslutning online nödvändig. Detta eliminerar vissa flerspelarspel för en spelare, till exempel Uncharted 4. Vi har inte heller de bästa MMORPG-spelen eftersom det här är en mycket distinkt genre som behöver en allt-i-ett-lista. Förutom de två stränga kraven var allt annat från skyttar till spel i de 30 mest utmärkta onlinespel kvalificerat för en plats. Ta en titt på onlinespel som gjorde det.

Bland oss:

Bland oss

Under lockdown -säsongen förra året var publiken utan tvekan en favorit hos oss, men om du måste prova detta säger vi nu att du utan tvekan måste delta med dina kompisar! Även om den lanserades för tre år sedan, har epidemin gett enorm berömmelse till gruppen av oss som ett fantastiskt whodunnit -spel.

Mobilspelet är gratis, och du kan delta i samma spel med upp till 10 kompisar! När varje omgång börjar väljs du slumpmässigt att delta som en oskyldig besättningsmedlem eller en mordhuggare med det primära målet att hålla sig vid liv eller döda alla besättningskamrater. Det är ett av de roliga onlinespel som får dig att undra om dina kompisar. Förbered dig för en hugg i ryggen! Download

PUBG:

PUBG

Battleground PlayerUnknowns, eller PUBG i korthet, hjälpte till att starta kampen mot Royal Craze och har populariserat flera av dess mest grundläggande principer, till exempel minskande säker zon, ett brett område och inställning av 100 spelare. Medan tidigare kungliga strider har tagit på sig en tecknad stil, förblir PUBG realistisk (eller minst lika praktisk som en 100-personers dödsmatch med exploderande bilar och ibland häftig fysik kan vara). Vänta på en minskning av kulor och döda ett enda skott. Download

Bästa Indie Stealth -spel

Risk:

Riskspel

Har du någonsin drömt en dag om att styra världen? Du kan uppnå detta nu genom att spela Risk i säkerheten och bekvämligheten i ditt hem. RISK: Global Domination är ett traditionellt online Hasbro RISK -spel som fokuserar på diplomati, krigföring och erövring i slutet.

I fara, när du sätter ut sina soldater och erövrar regioner, konfronterar du dina allierade i krig för global erövring. Du kan välja mellan att spela AI, delta eller vara värd för onlinespel eller bjuda in dig att gå med upp till 5 av dina vänner! Flera speltyper är tillgängliga. Gör dig redo för en rolig och utmanande strategi och planeringssession när du förbereder dig för att ta över dina vänners territorier! Download

Pokémon Go:

pokemon Go

Gå runt ditt hus, gård och område för att höja dolda Pokémon från ditt kök till din uteplats. Detta spel listar din mobila GPS och klockanvändning gör att du kan ansluta med kompisar och till och med spåra deras spelaktiviteter. Du kan upprätta en lista över kompisar och delta i spel och presenter. Och spelproducenterna har gjort några ändringar sedan nyheterna om COVID-19 att du kan hitta fler monster nära hemmet och ytterligare funktioner som kan göra detta spel mer förbrukningsbart i individuella inställningar. Download

Call of Duty Warzone:

Call of duty krigszon

Activision har varit i toppen av spelet i över ett decennium som förstapersonsskytten. Och av Erb är dess strama kontroller och utvecklande online multiplayer -spel bland de finaste i branschen. Call of Duty nuvarande version spelas bara på marknaden, kallad Warzone. Detta är en ny utveckling av den berömda kungliga stridsgenren med 150 spelare och flera lag. I onlinespellistorna finns det även många varianter inom Warzone -spel. Xbox One, PC och PS4 är gratis ladda ner.

Snyggaste Opsv Världsspel

Lämna ett svar

Andra spel

det här är det här