Hur var artikeln?

1632772cookie-check6 bästa skjutspel som är kompatibla med Bluetooth -kontroller
spel
10 September 2021

6 bästa skjutspel som är kompatibla med Bluetooth -kontroller

Du måste vanligtvis bestämma dig för att använda pekskärmskontroller för skjutspel på Android. Vissa snälla utvecklare lägger dock ner tid och ansträngningar på att få Bluetooth -spelkontroller att stödja mer - och vi älskar det för dem. Eftersom den här funktionen är så få spel, ansträngde vi oss för att testa så mycket tid som möjligt. Nedan följer listan över några av de bästa Bluetooth -controller -spelen du kan spela med dina händer.

Du kan känna igen några av skjutspelen bland de mest betydande Android -spelen av någon utmärkt anledning. Men trots allt har du de finaste skjutspelen jag kan hitta på play store, med kompatibilitet med styrenheten.

Spela Call of Duty på din mobil:

Call of Duty (skjutspel)

Även om det inte finns på vår första topp-sex-lista, finns det nu en begränsad mobil kompatibilitet call of duty. Dualshock 4 PlayStation 4 och Xbox One -stödkontroller; även om andra kontroller inte stöds officiellt, bör de inte fungera.

Ladda ner här

Modern Combat 5 Blackout:

Mortal Combat 5 Blackout

Det närmaste du kommer Call of Duty på din Android -telefon är Modern Combat 5 Blackout. Det visuella är utmärkt, och användningen av en kontroller är utan tvekan mer okomplicerad. Om du söker efter skjutspel som inte har Royale Battle, är det det.

Ladda ner här

Final Fantasy -serien:

Final Fantasy -serien

Vi kommer aldrig att inleda en konflikt med att informera dig om vilken slutfantasi som är finast i serien. Lyckligtvis har ett stort antal Square Enix Library transporterats till mobila enheter. De flesta av Final Fantasys tidiga skjutspel är Chrono Trigger och även Final Fantasy Tactics - de flesta med komplett kontrollstöd. Mobil är en vacker metod att fördjupa sig i när du gillar fyrkantiga spel från gamla skolan.

Ladda ner här

Riptide GP: Renegade:

Riptide GP: Gade

Riptide GP: Renegade erbjuder ett historiskt läge i kombination med ett val att snabbt tävla eller bekämpa mot online-motståndare, en påminnelse om spel som Jet Moto eller Wave Race 64. Diagrammen är förstklassiga, med flytande vatten och rörelseelement som gör spelet extremt snabb.

Ladda ner här

AI är bra och laddar ner, och uppgradering är tillräckligt för att göra med din karriär istället för andra konkurrerande skjutspel. Du kan också dra taktiken som hjälper dig att få din boost direkt från konkurrenterna. Det här nästan 4-åriga spelet ser fortfarande fantastiskt ut och spelar på Android med fullt controller-stöd.

Letar du efter onlinespel att spela med vänner ...Klicka här

Grand Theft Auto San Andreas:

Grand Theft Auto: San Andreas

Grand Theft Auto: Toppen av den stora Rockstar -serien på PlayStation 2 i San Andreas. Det var ett enastående mästerverk som publicerades 2004 och lyckas stå stilla 2020, i den fiktiva skildringen av Los Angeles och närområdet.

Ladda ner här

2013 publicerade Rockstar San Andreas i Google Play Store. Detta är utan tvekan ett överlägset mobilspel med Bluetooth -kontroll - såvida vi inte har de klassiska GTA -konsollkontrollerna ensamma med muskelminne. Du kan använda bilder för att förbättra utseendet och flödet på din gadget och spela utanför tillfällig lucka. Du kan använda detta spel. Återupplev CJ och din Grove Street Family utforskar chokladet på San Andreas Street.

Bara en:

Ende

Kommer du ihåg avslutningssekvensen i Jet Li's The One -filmen från 2001? Något säger mig att skaparna av Only One hade spelat i denna ganska glömliga actionfilm, i princip som spelet gör.

Ladda ner här

Tanken är relativt enkel: du står själv på en hög kolumn med ett magiskt svärd. När våg för våg vid tidvattnet kämpar du motståndare. Det visuella är vintage och mer utmanande när nivåerna är avancerade. I bästa fall kan du ansluta och spela Bluetooth med mer exakt övervakning. Det är ett gratis spel från andra konkurrenskraftiga skjutspel, men du kommer att tvingas fuska uppgraderingar genom att köpa in-app.

Bästa Indie Stealth -spel

Lämna ett svar

Andra spel

det här är det här