Hur var artikeln?

1634462cookie-checkDe 5 mest spelade kriminalspelen
spel
12 September 2021

De 5 mest spelade kriminalspelen

Videospel handlar om fantasi och har alltid varit det. Vi går in i virtuella världar för att bekämpa det onda och döda monster, plocka upp läckra byten eller gå online för krig. De är ett tillfälle att göra något vi vanligtvis inte gör - inklusive kriminalspel.

I den meningen är kriminalfokuserade spel högst rankade-det är (hoppas) inte något du skulle prova i det verkliga livet. Spelare har skjutit gränserna för hänsynslöst beteende och övergripande seghet sedan RPG Game Grand Theft Auto uppmuntrade spelare att skaffa så många Wanted Stars som möjligt.

Här har vi tagit fram vår lista över de mest betydande kriminalspel du kan spela, till exempel GTA - och minst ett av dem är oundvikligt att du kommer att lägga ett förslag som du inte kan förneka.

Red Dead Redemption 2:

Red Dead Redemption 2

Först på vår lista över bästa kriminalspel. Rockstar Crime Games gjorde flera anmärkningsvärda verk. Deras favorit långsiktiga titlar är Grand Theft Auto, Bullys enda IP-version och deras gamla western-serie Red Dead Redemption för att bara nämna några. Red Dead Redemption! Red Dead Redemption har en betydande meritlista, och spelare över hela världen kan utan tvekan förvänta sig nya detaljer för sin senaste del, Red Dead Redemption 2, från Rockstar. Red Dead Redemption 2.

Ett samarbete med en fredlös som heter Arthur Morgan och Va der Linde -gänget pågår under spelet. Det här verkar vara en otäck västerländsk person. Du kan förvänta dig att några slumpmässiga möten kommer att äga rum utanför huvudhandlingen om det är jämförbart med den ursprungliga Red Dead Redemption tillsammans med Grand Theft Auto V. Även om Arthur kan vägledas mer etiskt bra, erbjuder spelet spelare många möjligheter att spendera sina lever som skoningslös laglöshet som löper kontinuerligt. Download

Bästa bud-budget kommande spel

Grand Theft Auto V:

Grand Theft Auto V

För närvarande finns det inte mycket att säga om Grand Theft Auto -serien. Varje spel i serien blir en definierande titel för konsoler, förpackning av innehållstitlar och lämnar ett välmående samhälle som blomstrade i flera år efter att det lanserades. Det var den mest kända och vansinniga synen på kriminalspel som gick okontrollerat, och meddelandet att det legendariska namnet kommer att överföras till PlayStation 5 innebär att det inte finns någon bättre tid att utforska det kritiska spelet igen. Download

Dom:

Dom

Dom är ett gripande perspektiv på genren av kriminalspel som samma besättning i Yakuza -serien har satt ihop. Domen baseras på en sekvens av yakuza -mord som leder till en undersökning om vem som står bakom dessa mord. Det är ett djupt spel som kräver att man löser problem som kamp. Denna besättning är van vid att berätta en tydlig vändning av de korrupta historierna. En av de mest känsliga aspekterna av domen är huvudpersonen, en privat utredare och tidigare advokat som är helt ur kroppen när han dyker ner i den mörka underlivet. Download

Max Payne 3:

Max Payne 3

Först, 2001 kom Max Payne ut på marknaden, men vi tittar på de senaste delbetalningarna, Max Payne 3, för att hålla saker och ting fräscha. Videospelet startade 2012 och kommer att äga rum nästan tio år efter Max Payne 2 -evenemangen. Återigen spelar spelare karaktären av den tidigare detektiven Max Payne som nu är en privat säkerhetskontraktör. Max Payne har fastnat mellan död och svek i denna franchiseutgåva i ett nytt uppdrag. Download

Batman: Arkham City:

Batman: Arkham City:

Sist på vår lista över bästa kriminalspel. Med alla sina Arkham -videospel har Rocksteady Studios slagit ut ur parken. Batman -universum är enastående, men bara djupa och tillfredsställande titlar ger en överdriven förståelse för den kriminella situationen på en så kaotisk plats som Gotham City. Alla avsnitt i serien fokuserar på kriminalitet, även om formeln förmodligen är hämtad från Batman: Arkham City. Det sträcker sig sandlådan över Arkham Asylum och visar en förstörd stad. Download

Bästa arkadspel online

Andra spel