Hur var artikeln?

1634093cookie-check3 förbjudna spel i USA
intressant innehåll
11 September 2021

3 förbjudna spel i USA

Datorspel på tv -spel är sällan förbjudna inom oss i Amerika, särskilt i jämförelse med olika länder runt om i världen. Statlig tillsyn är utomordentligt nominell eftersom handeln kan självreglera genom nöjesdatorkoden Rating Board (ESRB). Även notoriskt våldsamma titlar som jaga ett par, The Punisher och kommunikation fick enbart "17+ mogna" betyg på hemmaplan, och vuxeninnehåll som expurgas för amerikansk oärlighet är mycket extraordinärt.

Ändå är några av spelen förbjudna i Amerika eller åtminstone deras försäljning begränsad till syftet att vara nästan otillgänglig. Dessa exempel fyrkantiga mäta i stort sett nisch och direkt obskyra; Det finns dock en eller två kvadratmeter som kan överraska dig. Här kommer vi att diskutera 3 förbjudna spel i USA.

Hat -spelet:

Hat Videospel

Under 2015 hittar vi ytterligare ett spel kopplat till det mjuka förbudet mot AO -räntan först nu, som studion bestämde sig för att fortsätta med lanseringen, oavsett om vi skulle gå vidare. Det är konstigt att överväga vilken känsla av stor upprördhet som orsakades vid den tiden, med tanke på att den för närvarande är blek i relativ oklarhet. I ett överskridande skal har den isometriska skytten att du tar på dig rollen som en massmördare FN -byrån ger sig ut på ett ”folkmordståg” genom det stora äpplet, av ingen annan anledning än till följd av hamnarna som utgör ett förakt för samhället . Det är allt som finns i det.

Spelare går runt i grannskapet och slaktar folk i massor och återfår hälsan genom att våldsamt döda sina oförmögna offer. I en associerad intervju med polygonal form erkände Hatreds konstnärliga ledare, Jarosław Zieliński, till och med att det var ytligt och sa: ”Vi utvecklar ett spel för att döda människor. [Det] förfalskar inte att vara någonting än vad det är, och att vi inte ökar det med någon låtsasfilosofi. ” Med tanke på det ömtåliga ämnesmaterialet var det enbart oundvikligt att känslor skulle väcka debatter om mänskligt våld, och det fick otroligt blåsiga recensioner vid lanseringen.

The Guardian hånade det för att det var "tomt, minnesvärt och intetsägande [med] ingenting att nämna." Släppet av spelet har naturligtvis blockerats och har fått ett associerat ESRB AO -certifikat som förhindrar att det säljs i tankaffärer och streamas live på Twitch. Det var till och med avnoterat på Steam; i det syftet kunde spelare inte fatta någonstans i landet. Det kommer sedan till den digitala fronten och har till och med haft några uppdateringar efter lanseringen. Download

12 minuter

Bilstöld:

GTA

GTA -spelen syftar till att slå tillbaka överallt i världen för deras förhärligande av våld och kaos. Men bara ett land har tagit det kraftfulla steget att förbjuda varje enskild titel inom franchisen. Det är en asiatisk nation, otroligt nog. Landet brukar inte vara kritiskt mot våld (även om de förbjuder spel med sexuellt innehåll för vuxna); dock kan Rockstars moneymaker vara ett anmärkningsvärt undantag på grund av några verkliga konsekvenser.

År 2008 hyllade en ung Polwat -textil en nationell kapitaltaxi och, när det absolut var dags att få sin åktur, istället för att tvinga fram en kniv och skada den drivande kraften ihjäl. När poliserna plockade upp honom, fördömde en stöldmotorbil för sina våldsamma handlingar, "dödandet verkade enkelt i spelet" och han krävde pengar för att spela det. Regeringen svarade med att förbjuda alla GTA -spel i ett slag. Download

För mänskligt:

För mänsklig

På bästa sätt att vara en äkta rival för det värsta spelet 2008, är halvledande material Knights weird standse norrländsk mytologi ett av få videospel som någonsin fått en komplett produktåterkallelse. Too Human skapades med Epics Unreal Engine tre, och 2007 stämde halvledande material Knights Epic över det, påstått kontraktsbrott och brist på stöd.

Epic motverkade för intrång och vann ärendet 2012. Enligt villkoren i rättegången var halvledarmaterialet från Knights lagligt förbjudet. Den var tvungen att avbryta sina nästa 3 planerade kom och dra Too Human (och 2011: s X-Men: Destiny) från varje fysisk och digital marknadsplats. Under de efterföljande sju åren var det enda tacket för att spela Too Human att söka efter en andra användarkopia någonstans, tills Microsoft plötsligt släppte om den på Xbox Games Store helt enkelt före E3 2019. Det var ett anständigt drag för spelhistoriker, dock ohälsosamt för alla annan. Download

Bästa spel att strömma på Twitch

Annat intressant innehåll