Hur var artikeln?

1632921cookie-check(Tolv) 12 minuter: Det bästa äventyrsspelet
Omdömen
10 September 2021

(Tolv) 12 minuter: Det bästa äventyrsspelet

recension:

12 -minutersberättelsen är reducerad till sin kärna. Det är ledigt i längd och storlek, nästan helt i en lägenhet för ett sovrum. Men denna litenhet berättande och mekaniska folkmassor lönar sig regelbundet under 12 minuter, sex timmars perioder.

I början av spelet rider dess oidentifierade huvudperson till hissen. En snabb handledning är en korridor mellan högtalaren och lägenhetsdörren, märkligt heltäckningsmatta från Shining's Overlook Hotel på hösten. Det är en enkel metod att korsa spelet uppifrån och ner och upptäcka en falsk sten på bottenvåningen utanför lägenheten. 12 minuter är mekaniskt rika eftersom de är beroende av denna typ av äventyr från gammal skola som främjar kreativt tänkande. Det finns inte många föremål i lägenheten, men de kan ofta vara roliga och överraskande blandade.

Vidare på 12 minuter tog hans fru, som satte några falska ljus, lagade efterrätt och slog in kläderna, vår huvudperson in i lägenheten. Det är en vacker natt, men utanför finns det en stormbyggnad. Denna väderhändelse, som kommer att noteras av din karaktär när du interagerar med något av fönstren i lägenheten, är en lämplig metafor för en sväng som kommer att ge dig en trevlig kväll.

Bästa racingspel

En mystisk man dyker upp vid dörren och påstår sig vara en polis under kvällsmaten. Du kan antingen släppa in honom eller förvänta dig att han sparkar dörren. Han kommer att gå in i ditt hem, binda dig båda med flexmagneter och döda dig oavsett vad du gör. Efter det återupptar du cykeln och snubblar inuti din lägenhet, upplyst starkt för den romantiska maten som du aldrig kommer att sluta på 12 minuter.

12 minuter

Lägenheten är så, eftersom den är fiktiv att den består av fyra rum: ett huvudsakligt vardagsrum, inklusive ett kök, en matsal och ett vardagsrum, ett sovrum, ett badrum, en garderob och ett litet vardagsrum. Lägenheten är ovanligt snygg. Vissa saker verkar vara till hjälp, som en kniv och en flaska sovtabletter i badrummet. Men de flesta av dem bor i en fascinerande grå region.

Ladda ner här

12 minuters användning av lampor bidrar till denna känsla. Sovrummet kan lysa strålande samtidigt. Gå tillbaka, och rummet blev svart och tonerna i nattbluesen. Hon är genomblöt i en ful röd efteråt. Denna fart hjälper till att sälja uppfattningen att det finns mängder i detta lilla område. Precis som nya nyanser exponeras under förändrat ljus, så är nyanser av denna berättelse. De har varit i 12 -minutersslingan men kan bara hittas genom att vrida huvudet i en annan riktning och koncentrera din syn på en dammig och försummad plats.

12 minuter

Föreställningarna av McAvoy, Ridley och Dafoe har liknande nyanser. Denna berömda lineup bidrog till intresset för detta lilla spel. Ändå verkar Hollywood -skådespelarna aldrig som en distraktion, och deras enastående prestationer imponerar på spelet på ett oförutsett sätt. McAvoy har mycket att åstadkomma som huvudperson, och inför oöverträffade händelser säljer han sin karaktärs förtvivlan en känslig uppgift. Berättelsen tar en överraskande vändning när McAvoy säljer sin huvudpersons inre lidande, men han träffar de ljusa toner han behöver vid en mindre tidpunkt.

På samma sätt levererar Ridley sin karaktärs chock och vrede och är humoristisk när manuset frågar. Även om hans prestation också har djup som gradvis visas under en handling, tros Dafoe vara hotfullt. Det är genuina stunder av sorg och tragedi. De tre kunde lätt ha verkat som stuntgjutning, men var och en erbjuder en sann hängivenhet för materialet.

Du kanske inte har märkt några namn på någon av dessa karaktärer. Även om inkräktaren och kvinnan är karaktärer måste de spelas mot andra föremål som används för att bryta tidskretsen. Följaktligen tar historien flera varv för att kännas lite sofistikerad, som om utvecklaren Luis Antonio hade att göra med små leksaker i en liten leksak.

Hälsningar:

12 minuter

Karaktärstrion kan bara ta flera permutationer, och som en konsekvens har jag förvirrat mig till de fantastiska störningarna på vägen till klimaxet. Som sagt, resan är värd att ta, men landningen kan vara ganska hemsk. 12 minuter ytterligare begränsar Spectors omfattning och avslöjar en rik ven för berättande och interaktivitet. Spelet kan pågå i tolv minuter, men jag ville stanna mycket, mycket längre.

Bästa Shooting Spel

Andra recensioner