Hur var artikeln?

1629901cookie-checkTopp 5 bästa Indie Stealth -spel du borde spela
spel
4 September 2021

Topp 5 bästa Indie Stealth -spel du borde spela

Stealth -spel är inte begränsade till titlar med anmärkningsvärda namn. Några av de mest spännande och spännande ögonblicken i spelet är för älskare av titlar som Assassin's Creed, Hitman och Payday 2 när spelare tårar runt sina mål utan att väcka misstankar. Dessa titlar är dock inte de enda som har fulländat videospelens användning av smyg.

Under åren har många roliga oberoende utvecklare lanserat många stealth -spel, oavsett om dessa situationer görs av dem själva eller av kompisar. Här är några av de mest betydande indiespelen för personer som tycker att de är så smygande som möjligt.

För mer fakta, Klicka här

Tjuvsimulator:

Tjuv simulator

Thief Simulator är ganska självförklarande på ytan. Spelare spelar en rånarroll och försöker stjäla individer från stulna saker för pengar. Så, vad mer har spelet att erbjuda? Mycket. Mycket. Detta ett av smygspelen gör att fantastiska spelare kan fortsätta genom att tillhandahålla fler faciliteter, nya föremål och förmågor att göra andra saker, inklusive fordonstöld. Naturligtvis, som en tjuv, är de envisa, eller snart polisens svans. Download

Ninjas märke:

Markera av Ninja

De mångsidiga personerna på Klei Entertainment finns i vår lista för andra gången - naturligtvis har de flera dolda blad i sin mantel. Medan Invisible Inc. är ett oberoende spel med fokus på taktik och viktiga beslut, skapar Mark of Ninja en 2D -plattformsspelare för mekaniker från smygspel.

Belysning, ljud och doldhet är viktigt eftersom din vistelse i skuggorna studsar mellan synpunkterna innan du faller med shurikens, svärd och rökbomber på ditt offer. Det är en mekaniskt enkel sak, gör att du kan planera och koncentrera dig på snabba 3-4 steg med att döda och hoppa-hoppa ner, döda, rulla genom skuggor och döda mer. Download

2D -planet lägger stor vikt vid det smygande spelet, så att du noggrant och lugnt kan utvärdera alla livskraftiga metoder för att hantera hinder. Mark's Ninja är en unik kombination av både smygspel och 2D -plattformar.

Vet om Spelindustrin

Hitman 3:

hitman 3

Det enda spelet från alla smygspel som vanligtvis inte innehåller tanken på envishet är kanske det enda. Hitman 3 belönar spelare igen för att behålla Agent 47 som den sista delen av trilogin i "Assassinationens värld". Även om din sju fot fotmördare hela tiden är uppenbar, inser en av NPC: erna i spelet sällan hur dödligt det är, glansen i uppföljaren-och hela serien.

Kom in på en nattklubb i Berlin och utnyttja de svettiga rövarnas svettiga ljud för att blockera bilderna. Klä dig som en detektiv i en magnifik engelsk herrgård innan du dyker ner i ett komplext mordärende. Gyro? Agent 47 spelar äntligen Killers roll, inte Columbo. Gå in på en rik italiensk vingård och kläm sedan in ditt offer i en enorm druvpress, klädd som trädgårdsmästare. Hitman 3 är bara ett byte av kläder, förfalskad död och mord på social smyg.

Download

Blackoutklubben:

Blackout Club

Detta är ett skrämmande onlinespel som spelare kan tycka om. En grupp på fyra tonåringar som arbetar tillsammans i ett grannskap där en okänd person somnar och försvinner över natten för att visa vad som händer eller stoppa dem.

Den väsentliga aspekten av spelets smyg är att spelare bara kommer att kunna se monstret medan de blundar. Detta gör det ännu viktigare att spela tillsammans, så ingen fastnar när de smyger och försöker stoppa det.

Download

Inuti:

Inuti

Nästan allt i inredningsvärlden är otroligt bekymmersamt, men i det här fallet är det fantastiskt. Detta ger spelarna en större önskan att sträva efter och förbli vid liv i denna miljö som försöker stoppa dem; en estetik i smygspel.

Inuti berättar historien många nyfikna och obekväma människor om vad som händer tills spelet är klart. Varje liten bit av pusslet om handlingen i detta spel har så många ytterligare frågor att svara på. Det håller spelarna på kanten eftersom spelets historia är en sak: bli inte fångad.

Download

Andra spel