Hur var artikeln?

1645186cookie-check4 bästa PC-rollspel genom tiderna
spel
6 oktober 2021

4 bästa PC-rollspel genom tiderna

Att försöka begränsa de största rollspelen genom tiderna är nästan för roligt. Ämnet för de bästa rollspel någonsin är inte bara en som kan framkalla passionerad diskussion, men även en kortlista kan få dig att kämpa för att hitta tid att spela dem alla.

Å andra sidan är en sak som skiljer de största rollspelen från varandra att de aldrig riktigt får dig att känna att du är bråttom att "besegra" dem eller gå till nästa objekt. I slutändan tar de din hand och leder dig på en resa som kombinerar världsbyggande med berättande och karaktärsutveckling för att övertyga dig om att du inte längre bara är dig själv utan har potential att bli en legendarisk person som du bara har föreställt dig .

De största rollspelen genom tiderna, oavsett om de är JRPG, CRPG, taktiska rollspel eller ARPG, har en sak gemensamt: de låter dig slippa dina bekymmer, ansvar och ditt dagliga liv genom att ta dig vidare ett äventyr som inte liknar något annat.

Chrono Trigger:

Chrono Trigger

Ladda ner här

Chrono Trigger kommer alltid att komma ihåg som en klassiker, även om det är konstigt att säga om ett spel som involverar tidsresor.

Chrono Trigger är ett av de rollspel som gör allt vi älskar med dem samtidigt som de gör dem perfekta. Chrono Triggers drömbesättning innehåller några av de mest fantastiska JRPG -designarna någonsin, och även de mest tråkiga aspekterna av resan är fyllda av ren njutning på grund av detta. Få spel kan matcha det här spelets förmåga att bli enorm när det vill. Att spela detta spel är som att spela Tetris eftersom det finns så många slut att välja mellan och många aspekter av tidsresans historia.

När det gäller skräddarsydd RPG -design är Chrono Trigger där uppe med de största RPG -spelen.

Bästa PS Plus -spel gratis 2021

Diablo 2:

diablo 2

Ladda ner här

Många av oss stannade upp långt efter vår läggdags för att spela det fantastiska spelet eftersom det lyckades fånga alla de bästa delarna av klassiska Dungeons & Dragons äventyr samtidigt som det förenklade stridssystemet samtidigt.

Tja, Diablo 2 tog hand om allt det här, och det gjorde det hittills bättre än den första Diablo som det nu är nästan okänt. Det är svårt att argumentera för att Diablo 2 är ett av de bästa rollspel som någonsin skapats om du inte har tappat bort dig själv så grundligt att du har glömt allt annat.

Witcher 3:

The Witcher 3

Ladda ner här

Men även om du har spelat de två föregående Witcher -spelen och inte kan beskriva effekten av The Witcher 3, är det troligt för att dessa spel ensamma inte kunde ha förberett dig tillräckligt för detta mästerverk.

Sidosagor i The Witcher 3 är tillräckligt starka för att stå på egen hand som hela kampanjer i andra rollspel. Även efter hundratals timmars spel är jag fortfarande förvånad över hur det här spelet lyckas förbli så nytt och engagerande. Detta kan vara det ultimata inom svärd och trolldom fantasi önskan uppfyllelse för oss som växte upp och ville bli inskjutna i en medeltida fantasivärld där vi kände att vi kunde göra eller bryta alla andras öde som en hjälte.

The Elder Scrolls 3: Morrowind:

The Elder Scrolls 3: Morrowind

Ladda ner här

Se, jag vet att Skyrim är det mest sålda blockbuster-spelet, och jag har till och med hävdat att Oblivion är det mest OK Elder Scrolls-spelet någonsin, men som Pokemon Red and Blue är det omöjligt att förneka effekten av Morrowind och hur det permanent förändrats våra förväntningar på bredden i ett RPG -spel.

Även om Morrowind betraktas som ett av de första samtida RPG-spelen i den öppna världen, har få spel som har kommit efter det kommit nära matchning av spelets visuella uppfinningsrikedom och berättande, varför det är så överraskande. Morrowinds karaktärs- och världsbyggande förmåga gör det enkelt att förbise spelets brister när du spelar igenom spelets kampanj.

Mystisk recension av Omno

Andra spel