Hur var artikeln?

1658691cookie-checkBästa actionspel 2021 (PC)
spel
18 oktober 2021

Bästa actionspel 2021 (PC)

År 2020 kommer att gå till historien som ett av de mest ovanliga. Flera actionspel försenades också på grund av övergången till fjärrutveckling av spelbolag. På grund av detta kommer år 2021 att vara fullspäckat med utmärkta spel. Här är några av våra mest efterlängtade actionspel för 2019. Naturligtvis finns det inga auktoritativa listor; det här är våra tankar. Vi rekommenderar att du bokmärker den här sidan för framtida referens. När fler spel tillkännages eller bekräftas för release i år kommer vi att hålla ett öga på den här sidan och uppdatera listan vid behov.

Trots actionspelens popularitet är det bara ett fåtal utvalda som kan kalla sig bäst. Det här är spelen som får din puls att gå med snabba strider, mjuka rörelser och iögonfallande grafik.

Bästa actionspel 2021 (PS)

Yakuza 0:

yakuza 0

Ladda ner här

Som en franchise som sträcker sig över decennier av actionspel är Yakuza känt för sin unika blandning av fartfylld action och djupt berättande. Även om serien är fylld med anmärkningsvärda bidrag, har vi valt att fokusera på Yakuza 0, som fungerar som en prolog genom att sätta scenen för vad som händer i efterföljande spel. Den berättar historien om Kazuma Kiryus kriminella karriär från början, med dig som hans mentor när han reser sig från hoodlum till Yakuza-boss. I hela spelets öppna värld kommer du att ställas mot andra gäng och deras närstridsvapen, eller till och med bara dina knytnävar.

Devil May Cry 5:

Djävulen kan gråta 5

Ladda ner här

Devil May Cry 5 utspelar sig fem år efter Devil May Cry 4:s händelser och erbjuder en ny berättelse från tre spelbara karaktärers synvinkel. En demonjägare med utdragbar arm som heter Nero och Dantes klient V, som kan uppmana djurbekanta att slåss för hans räkning, följer med Dante denna gång. Urizen är en kraftfull demon som vill utplåna hela mänskligheten om han inte stoppas. Veteranspelare kommer att välkomna återkomsten av Dante och Neros komplexa stridstekniker, medan nykomlingen V ger ett nytt perspektiv till striden.

Kontroll:

kontroll

Ladda ner här

Det här spelet har dig som Jesse Faden när hon inleder en undersökning av det mystiska Oldest House, en statlig institution som är full av spöklik aktivitet. Även om spelet har sin del av läskiga ögonblick, är det mer av en fartfylld tredjepersonsskjutare än något annat. Jesse är beväpnad med en formskiftande pistol som han kallar Service Weapon, som han kan använda för att orsaka allvarlig skada i olika skjutlägen. Control blandar de finaste delarna av metroidvanias, shooters och science fiction, en spännande berg-och-dalbana av rasande action och dynamisk utforskning.

Resident Evil 3:

Resident Evil 3

Ladda ner här

När Capcoms omarbetade version av Resident Evil 2 blev en succé visste de att de var tvungna att göra samma sak med Resident Evil 3. Efter Jill Valentine och Carlos Oliveira följer spelet dem när de kämpar för att överleva utbrottet medan de står under konstant hot av en mycket avancerat biovapen känt som Nemesis. På grund av Nemesis obevekliga strävan är RE3-remaken ett utmärkt actionspel. Du måste fortsätta driva framåt och hitta nya metoder för att förvirra eller bedöva honom när du gör det. Mycket av spelet är ägnat åt detta tema, vilket resulterar i några av de mest spännande spelupplevelserna du någonsin kommer att ha.

Bästa äventyrsspel 2021 (PC)

Katana NOLL:

Katana NOLL

I Katana ZERO spelar du som Subject Zero, en mördare med katana som anlitats av sin psykiater för att utföra morduppdrag.

Ladda ner här

Din terapeut ger dig inte bara läxor utan ger dig också "Chronos", en illegal gatudrog som saktar ner tiden och låter dig se in i framtiden. Sidoscrollningsstadier erbjuder olika typer av fiender och fällor när du avancerar genom spelet. Det verkar som om din karaktär kommer att kunna avleda kulor med sitt svärd och undvika angrepp med tärningskast i ett actionspel.

Andra spel