Hur var artikeln?

1644922cookie-checkBästa PS Plus -spel gratis 2021
spel
6 oktober 2021

Bästa PS Plus -spel gratis 2021

Om du använder de bästa gratis PS4 -spelen kan du spara pengar samtidigt som du har en underbar tid. Genom att ladda ner och spela dessa spel gratis kan du fatta ett välgrundat beslut om huruvida du vill köpa dem eller inte. I den här artikeln går vi igenom de bästa PS Plus -spelen som kommer att vara tillgängliga gratis år 2021.

Flera av dessa spel erbjuder kostnadsfria tester eller valfria köp i spelet för att du inte ska kunna köpa de fulla versionerna. Trots att det rekommenderas starkt att du donerar pengar till skaparen är du inte skyldig att göra det.

Det finns många sätt att spela online med vänner om du och dina följeslagare inte kan komma överens om vilken ny version som ska köpas tillsammans.

Besök butikens gratis att spela-avsnitt för att testa en ny genre eller ett spel om du är osäker. Om du sparar till en PS5 -uppdatering kan du fortsätta spela dina befintliga favoriter samtidigt som du sparar pengar genom att spela de bästa gratis PS4 -spelen. År 2021 är dessa de bästa gratis PS Plus -spelen som finns.

De bästa spelen för PlayStation 5

Helvetet släpper loss:

Helvetet Låt Lösa

Målet med Hell Let Loose, ett PS Plus -spel, är utmärkt pistolåtgärd med en känsla från andra världskriget. En viss oordning är oundviklig, även i strider med 100 deltagare. Eftersom du inte har en minimikarta för att hålla reda på dina vänner och motståndare, är situationsmedvetenhet ditt mest värdefulla vapen. Mer erfarna spelare kan till och med ta rollen som befälhavare, vilket liknar en RTS -position genom att det ger dem tillgång till kraftfulla förmågor som kan tippa vågen till deras fördel.

Ladda ner här

Dödlig strid X:

Mortal Kombat X

Med Cassie Cage, Sonya Blades dotter och resten av Kombat Kids är denna raka uppföljare till PS Plus-spelet Mortal Kombat reboot, som inkluderar många återkommande medlemmar i den ursprungliga rollistan, ett måste för fans av serien. Klockan har flyttats framåt med 25 år. Olika stridstekniker kan väljas för varje karaktär för att de ska kunna ta sig an motståndare i berättandet, lokala flerspelar- eller onlinekamper.

Ladda ner här

Overcooked: Allt du kan äta!

Overcooked: Allt du kan äta!

Det är bara halva striden i detta kulinariska PS Plus-spel för upp till tre spelare. Det är allt ditt om det är överdrivet! Den reviderade uppföljaren till Overcooked 2 ingår, liksom nya tillgänglighetsalternativ så att spelet kan avnjutas av en bredare publik.

Ladda ner här

PGA Tour 2K21:

PGA Tour 2K21

2K: s senaste golfspel för PS Plus-speltjänsten är nu ute, och det är din sista chans att få ett smakprov på serien innan PGA Tour 2K22, som förväntas innehålla en Tiger-driven makeover. Spela mot verkliga proffs på vackert återskapade golfbanor efter att du har skapat din egen skräddarsydda golfare. Sedan kan du designa ditt eget klubbhus samt en kalender med aktiviteter och tävlingar under hela säsongen.

Ladda ner här

Plants vs Zombies: Battle for Neighborville:

Plants vs Zombies: Battle for Neighborville:

En galen förstapersonsskytt, Plants vs Zombies: Battle for Neighborville sätter spelare mot hjärnlösa zombies eller onda växtliv i en förortsstrid, som äger rum i en förortsmiljö. Plants vs Zombies 'online multiplayer galenskap är bra för spänningssökande eftersom det inte tar sig själv på alltför stort allvar. Det är väldigt kul.

Ladda ner här

Operation: Tango:

Funktion: Tango

Ett världsomfattande cyberhot bekämpas av dig och din följeslagare i Operation: Tango med endast dina röster (så du behöver en mikrofon för att spela). Lös problem och utför uppgifter över hela världen med hjälp av den senaste tekniken och ett team. För att delta i Operation: Tango måste du spela i globalt kooperativt läge med andra spelare från hela världen.

Ladda ner här

Star Wars Squadrons:

Star Wars-skvadroner

Ladda ner här

Hur skulle det vara att delta i en Star Wars -kamp i ett PS Plus -spel? Skvadroner är ett bra alternativ om så är fallet. Skvadroner ställer dig mot andra kejserliga och nya republikens piloter i första personens hundstrider. Som en extra bonus är Squadrons kompatibel med PlayStation VR, vilket möjliggör en ännu mer uppslukande spelupplevelse.

De 15 bästa spelen på PC

Andra spel