Hur var artikeln?

1656280cookie-checkHalo oändlig | OneAngryGamer ärlig recension
Omdömen
13 oktober 2021

Halo oändlig | OneAngryGamer ärlig recension

Halo Infinite, avslutningen på Master Chiefs resa för självupptäckt och hans strävan att rädda Cortana från sig själv, kommer att släppas den 14 december 2021, vilket ger Microsoft-fans ytterligare en stor behandling. Men om du är här, hoppas du få reda på mer om lanseringen av Infinite än vad som har avslöjats på de senaste testflygningarna. Följande information om Halo Infinite hjälper dig att förbereda dig för en december centrerad kring sci-fi rymdoperor:

John-117 återvänder i den sista delen av Reclaimer Saga efter att ha hittats drivande (och vilande) i rymdens kyliga djup. När han undersöker en annan Halo Array kommer Chief att möta en ny fiende, the Banished. Mänsklighetens öde hänger i balans, och Chief måste stoppa sina motståndares planer (förmodligen genom att förstöra glorieringen), undkomma samtalet och rädda Cortana från hennes egen "rampans".

Ladda ner här

Halo Oändlig

Regissören Frank O'Connor för Halo-serien sa till Time magazine att Infinite skulle lägga större vikt vid vår älskade grönbepansrade hjälte och hans lustiga upptåg: Efter Halo 5 har världen förändrats så djupt att vi måste förmedla en mycket mer mänsklig berättelse i nästa spel, utan att ge bort för mycket. Kommer vi att spela som ett lag här? Samarbetsspelet i Halo 5 har varit en enorm framgång för oss, så jag tror att det är något vi har lagt ner mycket ansträngning på och inte bara kommer att lämna.”

343 Industries har fortsatt att bygga på Bungies grund och vision sedan Combat Evolved-remaken. De ursprungliga formgivarna är ansvariga för några av de bästa first-person shooters någonsin, men 343 Industries omarbetade historien och spelmekaniken genom att koncentrera sig på det som gör Halo Infinite så unikt i första hand: dess karaktärer och framåtblickande onlinefunktioner.

Master Chief är nu mäktigare än någonsin, trots hans sorgliga koppling till Cortana. Storskaliga lägen som Halo 5:s Warzone har öppnat nya och spännande sätt att njuta av den snabba actionen i denna rymdopera med dina kompisar.

Det goda livet | OneAngryGamer ärlig recension

"Echo-216 Pilot" ansluter till chefen denna gång. Hans sanna identitet kommer med största sannolikhet att avslöjas någon gång under hela spelet - men filmen "Discover Hope" visar att piloten har sina problem att ta itu med. Piloten är desperat att fly från Zeta Halo Infinite efter att UNSC övermannats av de förvisade, och han skiljs från sin familj av ljusår. Det är synd att han mötte universums mest laserfokuserade spartanska supersoldat.

Halo Oändlig

Saccharum, mentorn till Atriox motståndare i Halo Wars 2, kommer att leda The Banished. Escharum och hans män utplånade UNSC-soldaterna på Zeta Halo Infinite själva, vilket gjorde ringen till deras nya hem. "Sätt eld i ditt hjärta, Spartan!" Escharum uppmanar Master Chief som en vältalad, charmig vilde. Ta med tänderna! Kämpa tappert! "Gör ditt bästa för att leva ett bra liv innan du passerar. Det är rimligt att dra slutsatsen att vi, tack vare de Banisheds allians med "The Harbinger", är på väg mot ett annat apokalyptiskt scenario.

Dessutom tillkännagav 343 Cortanas återkomst. Vi får vänta och se vad hon håller på med med sin onda armé av väktare, samt om Spartan Locke/Fireteam Osiris eller Blue Team kommer att räknas in i historien. Om du hoppas på ett överraskande framträdande från The Arbiter, håll inte andan.

Unbound Worlds Apart: OneAngryGamer Honest Review (PC)

Är det sant? Multiplayer i Halo Infinite är helt gratis. Eftersom Battle Pass aldrig går ut, kommer konkurrenskraftiga spartaner inte längre vara under någon tidsbaserad press att rankas för unika priser från en säsong till en annan. Som "Heroes of Reach" kommer den första säsongen att innehålla en mängd olika överraskningar och anpassningsval som påminner om Reachs omfattande kosmetikabutik. Slagfältet kommer fortfarande att vara full av granater och exotiska vapen som Grav Hammers, vilket skapar spännande kraftkrockar under varje omgång. Kampen rör sig också i en snabbare och mer flytande takt än någonsin tidigare.

Halo Oändlig

I Infinites flerspelarlägen, Slayer, Capture the Flag, Oddball och Big Team Battle. Övriga detaljer är skissartade. Nykomlingar i serien kan dra fördel av Academy Training (eller de som föredrar decimerande bots). Om du vill nå topplistorna, kolla in videon om konkurrenslägesmeddelanden nedan för ytterligare information.

Dessutom, hur är det med smidesprocessen? Dessutom kommer den inte att vara tillgänglig vid lanseringen; inte mycket är känt om det populära spelläget för kartbyggande. De senaste läckorna antyder å andra sidan en extremt omfattande manusredigerare.

Andra recensioner