Hur var artikeln?

1645331cookie-check5 bästa indiespel på Nintendo Switch
spel
7 oktober 2021

5 bästa indiespel på Nintendo Switch

Även om det innehåller några av de största AAA -spelen, betraktas Nintendo Switch huvudsakligen som en oberoende maskin av spelsamhället. Många av de bästa indiespelen är nu tillgängliga på hybridplattformen med Switch och Switch Lite mobilitet. Detta är bra nyheter för oberoende skapare. Här ska vi diskutera några bästa indiespel på Nintendo Switch.

Till råga på allt har flera tidigare publicerade indiespel som Hollow Knight sett en uppgång i uppmärksamhet och beröm efter att ha hoppat till Switch. Som ett resultat är både spelskapare och Switch -användare nöjda. För att hjälpa både nya switchägare och pendlare har vi sammanställt en lista över de bästa indiespelen på Nintendo Switch för att hålla dig underhållen under din dagliga pendling.

Bästa PC-rollspel genom tiderna

Varelse i brunnen:

Varelse i brunnen

Vanligtvis blandas inte flipperspel och hack-and-slash-handling, men ingen sa till Flight School Studio att innan de började utveckla Creature in the Well. Det är en mystisk jakt där en "BOT-C" vågar sig inne i ett berg och besegrar titulära varelsens prövningar och motståndare där. De fantastiska bilderna och zoomade perspektivet får dig att känna dig som en fläck i ett stort universum, men de industriella elementen ger spelet en dyster känsla.

Ladda ner här

Varelse i brunnens unika spel kombinerar flipperspel med mer konventionellt actionspel. Du måste träffa en klot som färdas mellan studsare samtidigt som du undviker torn och andra fällor som angriper dig för att utföra uppgifter. Det är till skillnad från allt annat vi har spelat tidigare, och det är ett av de bästa indiespelen på Nintendo Switch.

Jag är död:

Jag är död

I am Dead finns på vår lista över bästa indiespel på Nintendo Switch. Till att börja med har vi Annapurna Interactive's I am Dead. Sagan börjar med Shelmerstons död, en museumskurator. En vulkanisk explosion har skapat en ö, och efter att ha sett sin hunds ande bestämmer han och spöket sig för att utforska den.

Ladda ner här

Ett enda val i I am Dead kan förändra öns historia; spelet koncentrerar sig därför på att skärpa dina beslutsförmågor. Att rädda ön och dess invånare från en förestående naturkatastrof är det yttersta målet.

Hotline Miami Collection:

Hotline Miami Collection

Hotline Miami Collection sammanför det första spelet i serien och lägger till slut till listan över bästa indiespel på Nintendo Switch, Hotline Miami, med uppföljaren, Hotline Miami 2: Wrong Number, i ett häftigt och krävande paket. Top-down, blodiga spel blandar ryckigt actionspel med smyg på innovativa sätt. Spelets musik, som är bland de finaste i det senaste minnet, kompletterar paketet.

Ladda ner här

Huvudpersonen i båda spelen är lika sårbar för dödsfall med en träff, även om du kan döda fiender med olika vapen och närstridsvapen över de expertdesignade nivåerna. Som ett resultat är det en spänning i båda matcherna. För att lyckas måste du snabbt kunna återkalla information och agera snabbt. Med andra ord är det helt utom kontroll. Dessa spel är inte bara fantastiska att spela, utan de utstrålar också stil, det är därför det betraktas som ett av de bästa indiespelen på Nintendo Switch.

Hades:

hades

Hades kommer 4: a på vår lista över bästa indiespel på Nintendo Switch.

Du kanske har ett intresse för grekisk mytologi. Om du vill ha en djupare kunskap om grekisk mytologi, ta på dig rollen som Hades i videospelet. Hjälp Zagreus, sonen till Hades, på hans resa för att nå toppen av Mount Olympus i denna actionfyllda fängelsehålare.

Ladda ner här

Att ha ett brett utbud av vapen till ditt förfogande ger dig friheten att använda olika överfallsstrategier. Du kommer att upptäcka ett gäng skatter längs vägen. När du använder hack-and-slash-kampsystemet kan du köpa flera föremål och vapen när du vill.

Min vän Pedro:

Min vän Pedro

Det utmärkta bullet-time-spelet är My Friend Pedro är ett av de mest fascinerande och bästa indiespelen på Nintendo Switch. När du spelar detta spel antar du identiteten på en anonym huvudperson som leds av en talande banan som heter Pedro. Även om handlingen är fullständigt nonsens, är handlingen i den här filmen mycket tillfredsställande. Hoppa, undvika och sakta ner stillestånd när du använder en rad kraftfulla vapen för att ta ut motståndare i en rad sidorullningsfaser.

Ladda ner här

För My Friend Pedro handlar det om att skaffa "snygga poäng" genom att få flera dödar i rad. I etapper där du kan åka skateboard eller använda stekpannor för att blockera skottlossning, skjuter stilfaktorn upp. Min vän Pedro rör sig som en idiot och spelar mycket bättre än det ser ut.

De bästa spelen för PlayStation 5

Lämna ett svar

Andra spel

det här är det här