Hur var artikeln?

1501793cookie-checkJupiter Hell Cheats Feature God Mode, Infinite Ammo
Blogg
26 oktober 2021
3 min läs

Jupiter Hell Cheats Feature God Mode, Infinite Ammo

Den turbaserade, rollspelande, indie-gjort hardcore-skytten från ChaosForge ringde Jupiter Helvetet har lyckats skära ut sin plats som en intressant ny strategi-action-titel på marknaden, fylla i klyftan mellan dem som gillade uppmätta, taktiska spel och de som gillar run-and-gun-action-titlar. Blandningen av de två inom ett spel är ganska bragd, inte till skillnad från Superhet, eller andra fiender-flyttar-när-du-rör-spel som tvingar dig att tänka på varje rörelse du gör. Tja, om du bestämt dig för att hämta en kopia av spelet finns det några fusk tillgängliga för dig att använda för att underlätta svårighetsgraden.

Den första fusktränaren finns tillgänglig både i gratis- och premiumformat från över till MegaDev.info.

Tränaren innehåller följande Jupiter Helvetet fusk:

10 XP

-10 XP

Oändlig ammunition

+ 100 XP

+ 1,000 XP

Gratisfusken inkluderar att kunna lägga till och ta bort erfarenhetspoäng. Nu vet jag att det här förmodligen inte är den typ av saker du skulle se som användbar – särskilt att ta bort erfarenhetspoäng – men att lägga till oändlig erfarenhet innebär att du snabbt kan gå upp i nivå utan att behöva gå igenom spelet för att tjäna den erfarenhet som krävs för att bli stark.

De andra fuskarna kräver alla ett medlemskap eller ett premiumkonto för att använda de mer användbara fuskarna, till exempel gudsläget eller för att maximera ut ditt lager med 99-objekt.

Det finns ett gratis fuskbord tillgängligt för Cheat Engine igen Fearless Revolution.

Fusktabellen innehåller följande fusk för Jupiter Helvetet:

oändlig HP

Oändlig ammunition

oändliga artiklar

Tabellen uppdaterades nyligen för att matcha den senaste versionen av spelet på Steam. Beroende på spelets popularitet (och på samma sätt tränaren) kommer att avgöra hur ofta det uppdateras för att matcha varje ny lapp för Jupiter Helvetet.

Fuskbordet erbjuder inte riktigt lika många alternativ som Megadev, men något är väl bättre än ingenting? Och dessutom är fuskbordet gratis, så det är inte så att du förlorar något för att använda det.

När det gäller spelet, Jupiter Helvetet är belägen på en avlägsen bas i djupa rymden som har överskridits med demoner, zombies och avskyvärda monstrositeter från det yttre riket. Du spelar som en soldat som försöker riva, riva och spränga dig igenom horden. Endast spelet spelas som ett turbaserat strategispel på vissa sätt, eftersom fienderna bara rör sig när du flyttar. Så varje utrymme du tar kommer de att titta på dig.

Om du spelar det försiktigt kommer det att ge dig tid att reagera och döda dina mål effektivt. Om du rör dig snabbt och hänsynslöst kan du fortfarande överleva bara genom att ge noll fooks och lägga öde åt allt i din väg.

Jupiter Helvetet är tillgängliga just nu över på ånga store För bara $ 24.99.

Övriga nyheter