Hur var artikeln?

1650171cookie-checkOsynt: OneAngryGamer Honest Review
Omdömen
20 oktober 2021

Osynt: OneAngryGamer Honest Review

Medan du befinner dig i den dystopiska världen Arcadia (Unsighted), spelar du Alma, en minneverdig robot som ser ut och agerar som en människa. En mindre personlig, men inte mindre oroande, fråga är att Anima håller på att ta slut i automaternas stad. Med andra ord, du och alla andra på en planet som redan överskridits med dessa hemska varelser har lånat tid.

I vissa berättelser tävlar du mot klockan, men du har oändligt mycket tid i verkligheten? NPC:er som tillhandahåller uppdrag, butiksägare och till och med din robotkompanjon i Navi-stil riskerar alla att bli Unsighted på grund av spelets Unsighted-fel. En dag/natt cykel i spelet klocka och en kontaktlista över alla du möter i spelet hjälper dig att hålla reda på hur mycket tid som är kvar.

Ladda ner här

Skymd

När jag spelade Unsighted var jag orolig för att jag skulle behöva rusa genom en vacker värld för att rädda så många liv som möjligt. Detta skulle vara perfekt i sitt sammanhang, men du har möjlighet att ta dig tid i spelet. Dagarna går mycket snabbare än i verkligheten, men inte så snabbt att du känner dig tvungen att skynda på resan för att avsluta den.

Även om jag har tagit mig tid att utforska Arcadia fullt ut, har jag också tyckt att det är en fascinerande utmaning att se hur snabbt jag kan gå igenom fängelsehålor utan att snåla med dolda skatter och förbättringar.

Jett: The Far Shore | OneAngryGamer Honest Review PS5

Att hitta meteordamm, en sällsynt resurs som lägger till 24 timmar till allas klocka, gör att du kan förlänga ditt eget och andras liv. När du ger butiksägare meteordamm stiger deras gunst för dig och du får rabatter som följd. Som ett resultat av sina roliga problem är detta system både utmanande och givande. Oavsett om du hjälper en vän eller en köpman, bör din motivation vara tydlig: vill du ha utrustningen för dig själv eller din favorit sidokaraktär? Att veta hur lite tid du har kvar med den mest meningslösa NPC ger en känsla av brådska och meningslöshet.

Skymd

Det var då jag insåg hur lite tid han hade kvar, och jag bestämde mig för att göra allt i min makt för att se till att han levde tillräckligt länge för att klappa en hund. På grund av detta finns det några skäl att gå tillbaka och spela Unsighted efter att krediterna har rullats. Även om ingen har dött ännu (även om en gammal bonde är på väg att dö), har jag bestämt mig för att om någon dör så dör de, och jag vill följa berättelsen till slutet, oavsett vad som händer. Du får blanda och kombinera Almas närstrid och vapen som du tycker är lämpligt.

En gigantisk shuriken kan slå borta växlar eller transportera eld till facklor som en del av ett pussel. Du kan ändra utseende och känsla hos Alma för att passa dina preferenser genom att använda olika marker som ger bonusar som ökad hälsa och uthållighet eller buffs som hälsodränande attacker eller snabbare laddningstider. Ytterligare fördelar som ökad attackkraft för ett visst antal gungor eller möjligheten att återupplivas efter döden tillhandahålls av tillfälliga kuggar. Almas flytande, graciösa rörelser är ett utmärkt komplement till striderna.

The Big Con: OneAngryGamer Honest Review

Skymd

Eftersom hon flyttar springande, hoppande och klättrande, kommer du snart att finna dig glad att navigera på kartan och hacka motståndare för att skrota. Även om plattformsspel är oväntat i ett spel ur denna synvinkel, håller Unsighted saker och ting intressanta. I denna top-down Metroidvania är ditt primära mål att samla fem meteorskärvor, som var och en bevakas av en mäktig fiende. Tills du köper eller hittar ett vapen för att ta bort en barriär från din väg kan du gå efter skärvor i vilken ordning du vill. Osynligt är massor av kul. Handlingen går i hög fart, och den tickande klockan ger en känsla av brådska i förfarandet. En fascinerande planet och mytologi presenteras attraktivt.

Andra recensioner