Hur var artikeln?

1651694cookie-checkDeath Stranding Director's Cut | OneAngryGamer ärlig recension
Omdömen
21 oktober 2021

Death Stranding Director's Cut | OneAngryGamer ärlig recension

Inför allt av Death Stranding Directors våld, dess döda saker, dess surrealistiska skräck och den dystraste, saltade jordens skildring av postapokalypsen, har det alltid funnits ett starkt gnutta av hopp och kärlek och bindning och anknytning som aldrig finns. varit mer nödvändigt. Det här är en utmärkt ursäkt för att gå tillbaka till Dödsskuggans dal och se vad den bistra skönheten handlar om. Du kan läsa Kallie Plagges originalrecension, där hon gav den en 9/10, här "Det är utmanande att komma in i Death Stranding på grund av svårigheten i spelet.

Det är ett spel som kräver tolerans, vänlighet och medkänsla, och det är ett spel som vi skulle kunna använda just nu”. Death Stranding Director's Cut, å andra sidan, är något av en felaktig benämning.

Trots överklagandet av en författare som Kojima som tar ett mer proaktivt tillvägagångssätt, tweaking dialog och textfiler eller lägger till scener, har inget som har att göra med handlingen, berättelsen, karaktärsutvecklingen eller sättet som världen presenteras här blivit krånglat med. Det här är fortfarande i princip samma spel som det var 2019: en postapokalyptisk odyssé för att återförena Amerikas olika städer till varje pris, med vår tystlåtna, trolösa hjälte, Sam Porter-Bridges, som möter Amerikas bokstavliga och metaforiska spöken längs vägen. .

Ladda ner här

Death Stranding Director

Det är bara toppen av en berättelse som också utforskar metafysik, politikens betydelse i våra liv, fundamentalistiskt tänkandes underliggande nihilism och försämringen av den sociala kompakten, bland annat. Mitt i allt detta får du i huvudspelslingan att agera som en brevbärare över hela landet, främst till fots och över olika, deprimerande landskap.

Mycket av det fanns redan i spelet vi fick för två år sedan, och Ghost of Tsushima: Death Stranding Director's Cut är i princip samma sak. För att göra saker enklare, i början, inkluderar Death Stranding Director's Cut en ny förlamande Maser Gun tidigt i spelet, såväl som en mer elegant uppsättning viktiga uppgifter och förklaringar av spelets grundläggande principer.

Detta var särskilt användbart för att lära sig hur man undviker med Strand -repet och få ner tiden perfekt. För mina ögon är den visuella uppdateringen på 60 fps perfekt, och även med två kvalitetsinställningar lyckades båda lägena nå det bildhastighetsmålet, med endast kvalitetsläget som stötte på problem när det fångades av BTs eller i en game over-situation. DualSenses haptik är återigen stjärnan i showen. Varje steg Sam tar är påtagligt, och påfrestningarna och svårigheterna med att försöka hålla honom balanserad när han drar en så betydande börda visas väl här.

WarioWare: Get It Together | OneAngryGamer Honest Review (Switch)

Death Stranding Director

Det mesta avser att Sam hittade en övergiven fabrik/vetenskapsanläggning tidigt i spelet, med ytterligare sektioner som öppnas när du fortsätter genom spelet. Ändå är denna nya berättelse ett betydande resultat av spelets undersökningar av vad Amerika är och hur vi har förlorat det på vägen, och hur vi kan återta det. Vi måste fråga oss själva vad vi vill ge våra barn och sona tidigare generationers misstag.

En stor del av att få fram berättelsen är att använda smyg, och även om det alltid har funnits där i spelet som helhet, kräver det nu mycket av det att få hela historien i en tekniskt och tonmässigt annorlunda match. Samt många av de nya tilläggen, som Maser Gun och lastkatapulten. Å andra sidan måste du dock peka på cirklar på en karta samtidigt som du ger kommandon till en AI, som tar hand om benarbetet. Istället för att vara Death Stranding Director, blir spelet ett obalanserat RTS vid dessa tillfällen.

Även om detta kan vara sant, kan Death Stranding Directors viktigaste tillgångar ligga i dess tvetydiga natur, med handling och mekanik som begränsas av berättelsen snarare än tvärtom. Det som gör det här spelet så övertygande är hur tufft det är att korsa de amerikanska ödemarkerna samtidigt som man bär tyngden av nationens ambitioner och ambitioner, med döden som dyker upp på alla sidor. Det gör spelet och dess många spelaspekter mindre trubbiga, men det verkar fragmenterat genom att ta för mycket av Sams kontroll ifrån dem.

Retur: OneAngryGamer Honest Review (PS5)

Death Stranding Director

Tack och lov, som tidigare sagt, förändrar inget av de nya tilläggen Death Stranding Director kärnidentitet. Ändå är det tydligt att återvändandet till Death Stranding efter året vi alla har haft var effektfullt på sätt som jag inte förväntade mig innan jag gick in. Av någon anledning föll det mig inte första gången hur realistisk spelets skildring av mänsklig interaktion skulle vara. På ett sätt som gör spelet värt att uppleva, även om du inte njuter tillräckligt av det för att spela i hundratals timmar, slår hoppet, sorgen och beslutsamheten över det hela annorlunda idag. När det gäller nedsänkning gör Director's Cut fortfarande ett utmärkt jobb med att höja upplevelsen.

Andra recensioner