Hur var artikeln?

1646611cookie-check4 bästa spel gjorda med enhet
spel
13 oktober 2021

4 bästa spel gjorda med enhet

Unity -motorn är kompetent. Oavsett om du är en oberoende utvecklare eller en del av ett välkänt företag kan Unity hjälpa dig att förverkliga dina kreativa mål. Och de upplevelser du kan bygga begränsas bara av din fantasi, tack vare motorns flexibilitet. Här ska vi diskutera de bästa spelen som gjorts med Unity.

Låt oss ta en titt på några av de bästa Unity -spelen som någonsin skapats genom att ta en promenad runt Hall of Fame. Genom historien har Unity visat sin uthållighet. Unity har använts för att bygga otaliga spel, varav några har blivit omedelbara klassiker.

Som ett resultat av detta har Unity utvecklat ett dåligt rykte som en 3D -spelmotor. Medan Unity utmärker sig i 2D kan den också skapa visuellt spektakulära 3D -spel. Idag kommer vi att visa dig några av de bästa spelen som gjorts med Unity, samt några nya som jag ser fram emot att spela.

Bästa kommande Nintendo Switch-spel 2021-2022

Städer: Skylines:

Städer: Horisonter

Det första i vår lista över bästa spel gjorda med Unity. Låt oss inse det: fans av stadsbyggnader hade en hård gång efter lanseringen av SimCity 4. Det fanns inte ett annat spel redo att ta upp manteln. Åren gick, och sedan fick Colossal Order Unity att fungera, vilket skapade en stadsbyggare med nästa generations grafik och djupa system.

Ladda ner här

Att bygga en stad har aldrig sett så bra ut och att hantera din stads infrastruktur ger tillräckligt med komplexitet för att hålla din planering. Med massor av innehållsuppdateringar och utvidgningar under åren sedan det släpptes fortsätter Cities: Skylines att blända blivande borgmästare med den mest otroliga stadssimulering sedan Maxis stängde sina dörrar.

Kerbal Space Program:

Kerbal Space Program

Det är i huvudsak raketvetenskap att spela Karbala Space Program. Ställ in ditt rymdprogram och skicka dina Kerbals till rymden med dina raketskjutare. Att hålla dina Kerbals från att explodera eller gå vilse i rymden är naturligtvis lättare sagt än gjort. Du kan testa dina teorier genom att bygga ett djupt rymdskepp med hjälp av konstruktionssystemet.

Ladda ner här

Slutligen, när allt ser bra ut, sätt det på Launchpad och se dina kontrollerade explosioner ta dig till månen och tillbaka! KSP är omtyckt av både spelare och forskare runt om i världen på grund av dess djup och äkthet. Och Unity gör allt möjligt.

Xbox One, PS4, Wii U, Windows, macOS och Linux är alla alternativ för blivande raketforskare.

Risk för regn 2:

Risk för regn 2

Risk of Rain 2, den efterlängtade uppföljaren till det enormt framgångsrika skurkaktiga, introducerar en ny spelmekaniker. Detta är fortfarande i tidig åtkomst, även om du inte kan se det genom att spela det. Använd byte och våld för att ta dig fram genom slumpmässigt genererade nivåer, eliminera allt som kommer i vägen tills du når den sista striden med gateway -cheferna. Inga två spel är desamma, trots deras likhet.

Ladda ner här

Utvecklaren Hopoo Games har gjort stor användning av Unity -tekniken i det här spelet. Hopoo Games Intuitiva kontroller och fantastiska bilder samlas för att skapa en rolig spelupplevelse. Bli framgångsrik genom att lansera dig själv på toppen av topplistorna på Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch och Microsoft Windows.

Rost:

Rost

Den sista hämtningen i vår lista över bästa spel gjorda med Unity. Utvecklaren Face punch Studios gav sig ut för att bevisa att de var mer än bara galna sandlådesverktygsbyggare efter Garry's Mods enorma framgång. Rust, en multiplayer -shooter som drivs av Unity, var ett av de mest intensiva och fascinerande spelen. Ark: Survival Evolved fungerade som guldstandard för andra överlevnadsspel att lära av och växa på under lång tid.

Ladda ner här

Rust kastar spelare in i en post-apokalyptisk värld utan tidigare erfarenhet. Bygg baser med dina vänner och rensa dig fram till civilisationen i detta sandlådespel. Men en bättre utrustad raidgrupp kan utplåna allt när som helst. Vad är vårt råd? Placera något hårt under din kudde. Om detta tilltalar dig är Mad Max tillgängligt för Windows, macOS och Linux.

Bästa Xbox Series S -spel 2021

Andra spel