Hur var artikeln?

1661063cookie-checkAge of Empires IV fusk och tränare
FUSK
3 November 2021
4 min läs

Age of Empires IV fusk och tränare

Age of Empires är tillbaka, större och bättre än någonsin tidigare. Age of Empires IV ger dig kommandot över episka historiska konflikter som har format världen, vilket sätter dig mitt i spännande strider som utspelar sig under Romarriket, medeltiden och mer. Med fantastisk 4K-visuell trohet och vidsträckta landskap att utforska, levererar Age Of Empires IV en fusk och tränare9 för dig, ta en titt nedan

Age of Empires IV +11 tränare

Vår Age of Empires IV +11 tränare är nu tillgänglig för version 5.0.7274.0 HF1 och fungerar med STEAM, WINDOWS STORE och XBOX GAMEPASS FOR WINDOWS. Dessa Age of Empires IV-hack är tänkta att förbättra din spelupplevelse. Kontrollera Fusk händer

 

Edit: Guld

Edit: Stone

Edit: Mat

Edit: Wood

Spelhastighet

Visa mer

Visa mindre

PLITCH FUSKKODER FÖR AGE OF EMPIES IV

Det här spelet kommer att bli väldigt roligt med hjälp av PINCH. Med bara en knapptryckning kan du ha tillgång till allt du behöver tack vare vår Age of Empires IV Trainer. Använd våra Age of Empires IV-fusk och koder för att bli kung och erövrare! Pinch – Age of Empires IV-tränare

Pinch har betalversion och gratisversion, om du föredrar gratisversion rekommenderar vi att du hoppar över denna tränare

Snabbuppbyggnad

Snabb research + uppgradering

Inga resurser för AI

Godmode AI (enheter + byggnader)

Autoläka AI-byggnader

Visa mer

Visa mindre

Age of Empires IV fusk

Med WeMod-appen kan du använda Age of Empires IV-tränaren och fusk för att stödja både Steam och Windows Store. The Age of Empires IV-spelet ger dig kommandot över stora historiska konflikter som har påverkat modern historia. Använda sig av WeMod's Age of Empires 4 tränare och fusk för att ta dina konfrontationer till nästa nivå.

 

Oändlig hälsa

En träff dödar

Instant Construction

Omedelbar rekrytering / Omedelbar forskning

Ställ mat

Age of Empires 4 tränare

Fusk för att samla resurser ökar hastigheten med vilken medborgare samlas! Du kommer inte att stoppas av en befolkningsgräns, vilket gör att du kan producera ett oändligt antal enheter – Orädd revolution

Fuskkoder i spel är en helt annan värld. Det kan vara roligt, de kan ge dig en fördel och det ger spelaren en känsla av "prestation".

Grundidén bakom fuskkoder är att göra spelet roligare och mer givande för spelare. Det låter spelare låsa upp saker som annars skulle ta år eller till och med decennier att skaffa, men som de kan få tag på inom några sekunder efter att de startat spelet med en fuskkod.

 

Aktivera tränare

Oändlig mat

oändlig Wood

oändlig Gold

Oändlig Stone

Visa mer

Visa mindre

Spelet är nu tillgängligt för köp på PC, med ett pris på $59.99 / £49.99 på Steam och betyget 82/100 av METACRITIC. Du kan lära dig mer om spelet genom att besöka dess officiella hemsida eller steam-butikssidan.

Andra FYTTER