Hur var artikeln?

1661139cookie-checkBack 4 Blood Trainers
FUSK
4 November 2021

Back 4 Blood Trainers

Det finns många tränare tillgängliga för Tillbaka 4 Blood på PC. Vi testade till och med ut en tränare (från en välkänd hemsida), som fungerade utan några som helst problem! Detta är bara tillåtet att fungera i enspelarläge och du bör inte använda det om det också finns multiplayer eftersom det kommer att få ditt konto att blockeras omedelbart. Så här är vad jag kunde få fram med denna offline-tränare:

Det finns många tränare tillgängliga för Tillbaka 4 Blood på PC. Vi testade till och med ut en tränare (från en välkänd hemsida), som fungerade utan några som helst problem! Detta är bara tillåtet att fungera i enspelarläge och du bör inte använda det om det också finns multiplayer eftersom det kommer att få ditt konto att blockeras omedelbart. Så här är vad jag kunde få fram med denna offline-tränare:

Det finns många tränare tillgängliga för Tillbaka 4 Blood på PC. Vi testade till och med ut en tränare (från en välkänd hemsida), som fungerade utan några som helst problem! Detta är bara tillåtet att fungera i enspelarläge och du bör inte använda det om det också finns multiplayer eftersom det kommer att få ditt konto att blockeras omedelbart. Så här är vad jag kunde få fram med denna offline-tränare:

Back 4 Blood trainer från wemod

Det finns en annan gratis tränare som du kan få tag på hos WeMod.com!

Oändlig hälsa

obegränsad Stamina

Obegränsade kortdragningar

Obegränsad koppar

Obegränsat med ammunition

WeMod-appen är ett revolutionerande sätt att uppleva Back 4 Blood co-op shooter. Med all din utrustning, förmågor och kraft till hands med ett sömlöst gränssnitt – kan du kämpa dig igenom dynamiska nivåer i detta spännande förstapersonsskjutspel från Left 4 Dead-skaparen Valve Software!

Back 4 Blood +7 tränare

Äntligen har vi en ny uppdatering från Cheathhänder. Den här gången är det en fördjupad tränare om hur du använder de mest kraftfulla föremålen i din arsenal och vad inte!

Tränaren gjordes en översyn den 20 oktober 2021 så att spelare kunde dra fördel av Super Damage och Caliber är desperata efter att förhindra att det händer.

Oändlig hälsa

obegränsad Stamina

Obegränsat med ammunition

Ingen omladdning

super Damage

Vår nyaste Back 4 Blood +7-tränare är nu tillgänglig för version 0.6.2.4 och stöder STEAM, EPIC STORE, WINDOWS STORE XBOX GAMEPASS FÖR FÖNSTER UNDER FÖRBEHANDLING AV TILLGÄNGLIGHET PÅ UTVECKLARWEBBPLATSEN VID INKÖPSTIDEN (länk). Dessa fusk är designade för att förbättra din upplevelse av spelet så kolla in det idag!

B4B Back 4 Blood Trainer

Nästan sist har vi en tränare från B4BTränare.

Back 4 Blood Trainer från Fearlessrevolution

Sista tränare från Orädd revolution

Det finns många tränare tillgängliga för Back 4 Blood på PC. Vi testade till och med en tränare (från en webbsida) som fungerade utan problem! Detta är endast tillåtet att fungera i enspelarläge och bör inte användas med spel för flera spelare

Oändlig Team Health

oändlig Kondition

Ingen omladdning

Oändlig ammunition

Ingen rekyl

Spelet är nu tillgängligt för köp på PS4, XBOX ONE och PC till ett pris av 50.99 USD + på Steam! Du kan lära dig mer om titeln genom att besöka dess officiella hemsida eller kolla steam-butikssidan

Andra FYTTER