Hur var artikeln?

1681911cookie-checkAssassin's Creed Origins recension – En av de finaste
Omdömen
11 januari 2022

Assassin's Creed Origins recension – En av de finaste

Assassin's Creed Origins-recensionen är skapad för att berätta för er om detta hajpade spel frigörs av Ubisoft redan 2017. Efter över 30 timmars spelande kan jag säga att det alltid finns skäl för dig att spela det här spelet. När jag säger det menar jag många anledningar. Jag menar, historien är fantastisk, grafiken är alltid fascinerande, speciellt för en nybörjardator, spelupplägget förändras men det är en av faktorerna som gör att det här spelet är tillräckligt intressant, särskilt för mig. Okej, utan vidare, ska vi hoppa in?

men The Assassin's Creed Origins påminner mig om när Hobbitarna släpptes år efter succén med Sagan om Ringen-trilogin. Utifrån det ger det en tankeställare att det måste vara en trend inom underhållningsindustrierna och det är en stor framgång. Det bevisades att Assassin's Creed Origins-betyget är ganska högt bland alla Assassin's Creed-serien.

Dessutom är Assassin's Creed Origins förbättringen av alla Assassin's Creed-spel som släpptes innan detta och hypen var verklig! Spelet fick mestadels positiv kritik och det blir en av favoriterna bland serierna. Okej! Utan vidare, låt oss hoppa ut.

Recensionen av Assassin's Creed Origins – uppkomsten av allt

Med släppet av Assassin's Creed Origin är känslan att Ubisoft har gått in i fas två med sitt spel. Det känns så eftersom allt här är nyintroducerat förutom deras varumärke Assassin's style gaming. Det är inte illa, det var punkten där saker och ting blir mer och mer intressanta (efter att på något sätt känna sig besvikna över deras AC-spel innan detta).

The Assassin's Creed Origins är ett rollspel i öppen värld komplett med ett utjämningssystem och färdighetsuppsättning. Du kan välja flera olika färdigheter som är uppdelade i tre beroende på jobbet; krigaren, jägaren eller siaren. Vart och ett av jobben har olika kompetenser som du kan välja. Antingen fokusera på ett set eller kombinera det med olika jobb, det är upp till dig. Men vänligen notera att detta nu är ett RPG-spel betyder att du kan få ett EXP-punkt genom att avsluta uppdrag eller sidouppdrag, upptäcka några nya platser och naturligtvis besegra fiender.

I början av berättelsen

Assassin's creed origins recension

Huvudberättelsen är den bästsäljande punkten i denna Assassin's Creed Origins-recension. Den är rik på kultur och uppenbarelser, det sätt som historien berättas på är alltid tillfredsställande att se och spela. Jag känner att det är så här spelet spelas.

Namnet Assassin's Creed Origins representerar den mycket grundläggande berättelsen och historien om varje Assassin's Creed som händer efteråt. Ställer upp i det gamla Egypten runt 49-43 f.Kr Ptolemaisk tid.

Fokuserar på berättelsen om Bayeks hämndresa för sina fallna bröder medan de fördes bort av fem maskerade män. Berättelsen kommer sedan att leda dem (Bayek och hans fru Aya) till att träffa flera människor inklusive Cleopatra och Julius Caesar som sedan (spoiler alert!!) bygger de gamla orden för att härska bland folket. För att hindra dem från att ta människors frihet, samlar Bayek och Aya allierade för att bilda den hemliga organisationen som heter The Hidden Ones. Just denna organisation kommer sedan att bli vad vi kommer att känna som Assassins Brotherhood. Som de Gamla Orden kommer den att bli grunden för Tempelherren.

Enligt min åsikt är historien fantastisk och AC Origins har gett mig svaret jag behövde – hur Assassins Brotherhood bildades (liksom Templarorden). Det besvarades vackert och underförstått. I kombination med det helt nya utjämningssystemet är den rätta vägen som Ubisoft tar.

Grafiken

Rent grafiskt var det otvivelaktigt. Helt enkelt vackert packat med allt som det verkligen representerar en forntida egyptier – de kungliga trädgårdarna, lerhuset och så många små detaljer som är för mycket att berätta. Det gör att spela spelet är riktigt fascinerande och får mig alltid att vilja gå tillbaka och spela spelet.

Men eftersom den släpptes 2017 är grafiken fortfarande okej med dagens standard. Minimikraven är 6 GB RAM men det maximala är 8 GB RAM som behövs. Grafikkortet behöver dock lite ström som är 2GB till 3GB VRAM. Bland alla specifikationer är det största du behöver minnet och du kommer att spara cirka 42 GB utrymme på din hårddisk. Nästan samma men med bättre kvalitet. Men låt mig säga en sak, det finns brister. Om du var jag kommer jag att tycka att felen är roliga att fånga.

Åh, nämnde jag att kartan är enorm! Den täcker nästan 50 kilometer och täcker områden i Egypten som Alexandria eller Memphis. Jag menar, att jämföra det senaste spelet som jag har spelat är enormt stort! Bra jobbat, Assassin's Creed Origins.

Var man kan köpa

Okej, all information har skickats, och nu väljer du plattformar för att spela spelet. Det kommer in i tre stora hårdvaror - du kommer att ha Assassin's Creed Origins PS4, Assassin's Creed Xbox, och naturligtvis har Microsoft Windows Steam, Ubisoft Connect, etc.

Olika plattformar har normalt olika saker, sa de. Hälften av det är rätt, men historien, liksom världen, är densamma mellan en och en. Det som är rätt är skillnaderna mellan grafiksidan men det är bara minimalt. Assassin's Creed Origins PC har normalt en jämnare FPS tack vare deras grafiska inställningar och konsolversionen som Xbox och PS4 har normalt låg FPS på grund av samma anledning.

Fusk och koder – hacka spelsystemet 

det finns olika anledningar till varför du väljer att göra det här men frihet är toppen av Assassins Brotherhood, eller hur? Så ja. Du kan göra det.

Assassin's Creed Origins-fusket är tillgängligt, mestadels via tredjepartsapplikationer. Mitt pålitliga Assassin's Creed Origins-fusk är WeMod eftersom det är lätt att använda och kan integreras med Steam-spel utan några problem, jäkt eller jäkt.

En annan typ är tredjepartsapplikationer som är allmänt tillgängliga via internet, men du måste installera ett icke-Steam-spel för att göra det. Dessutom måste du också flytta fusket eller tränarprogrammet in i spelets installationsmapp, vilket är, ja då kommer det att göra jobbet. Det är en slags rondell men vissa föredrar att göra det här istället.

Den slutliga domen

I denna Assassin's Creed Origins-recension har jag nämnt alla bra aspekter av spelet, men tro mig, det är verkligen svårt att säga vad som är dåligt med det här spelet. Allt är på plats och det är också en av anledningarna till att folk fortsätter att spela det här spelet igen och igen och igen. Jag tror att eftersom känslan är riktigt djup när man försökte lära sig ursprunget till brödraskapet och efter att spelet avslutats, så överväldigades alltid känslan av tillfredsställelse snarare än känslan av besvikelse. Jag menar, jag älskar spelet men det här är helt enkelt det bästa (efter Assassin 's Creed 2).

Andra recensioner