Hur var artikeln?

1682135cookie-checkAssassin's Creed Origins Mods du kommer att älska
spel
12 januari 2022

Assassin's Creed Origins Mods du kommer att älska

Välkommen till hemligheternas kammare, samlingen av dina Assassin's Creed Origins-moddar som du kan välja för att pimpa ditt spel. Tja, det är inte längre en hemlighet att spelare normalt vill ha något som är "mer" än originalet. Något som är annorlunda, något som är bättre. Det är därför modders skapar modden – så att tillfredsställelsen av att vilja ha mer kan uppfyllas. Jag menar, spel är frihet och du kan göra vad du vill och förändra allt. Att spela för fullt är mitt motto!

Assassin's Creed Origins mods - bättre ikonbild

Och med den här listan kommer vi att utforska vad jag tycker är den bästa listan över Assassin's Creed Origins-moddar. Det kan variera inte bara från en aspekt utan från olika delar av spelet som karaktärsanpassning, kartdetaljer och grafiska detaljer. Utan vidare, låt oss dyka in!

Bättre ikoner i spelet

Våra första assassin's creed origins mods på vår lista är denna lilla men användbara detalj och kommer att ge stor inverkan, speciellt för dig som ofta tittar på en karta för att hitta uppdrag, platser etc. som heter Better Icons, modden ändrar alla ikoner som såg små ut i en storlek som är lite större men lätt att se. Den modderade ikonen kommer att ha en geometrisk kontur och varje ikon är olika, vilket gör den lättare att känna igen. Denna mod kommer att vara mer användbar, särskilt för nya spelare att enkelt läsa kartor

Denna mod gjord av BrunoHM kan laddas ner här: Bättre ikoner på Assassin's Creed Origins Nexus – Mods och community (nexusmods.com)

AC ORIGINS grafik mod

Ändra din ursprungliga Assassin's Creed Origins-grafik till en mer levande och färgstark a-la GTA 5. Denna mod är i grunden en port av en ökända GTA 5 Redux. Lägger till mer detaljer, ställer in belysningen och ger en annan atmosfär som den gjorde i GTA 5. På grund av det kan du förvänta dig en liten minskning i ett utbyte med ett snyggare utseende. För mig är det ganska värt det.

Denna assassin's creed origins-moddar finns på NexusMods-webbplatsen och länken nedan kan transportera dig dit direkt.

Länken: AC ORIGINS grafikmod på Assassin's Creed Origins Nexus – Mods och community (nexusmods.com)

Assassin's Creed Origins Mod: Rebirth Reshade

Klar med ikonerna, bort till grafiken. Denna mod ändrar färgkompositionen till lite mer realistisk än den ursprungliga genom att ställa in färgbalansen så att den blir mer naturlig, lägga till detaljer i skuggan och alla små saker som hände här och där. Det är ett så fantastiskt val för människor som föredrar en lite mer naturlig och jordnära typ av spel.

Denna mod är skapad av yytssln, kan laddas ner här i Assassin's Creed Origin Rebirth Reshade på Assassin's Creed Origins Nexus – Mods och community (nexusmods.com)

Bayeks Skin Tone Mods

Går upp till grafiska modifieringar till karaktärsanpassning, det här är Assassin's Creed Origins mods för Bayeks hudton. Som namnet antyder, ändrar denna AC Origins-mod hudtonen på huvudpersonen Bayek. Det finns fyra alternativ som du kan välja, antingen en mörkare hudfärg eller en lite ljusare hudfärg. Du kan välja din preferens.

Skapad av AshiteratsuAka, modden kan hittas här Bayek Hudtoner på Assassin's Creed Origins Nexus – Mods och community (nexusmods.com)

AC Origins Nakenmodssamlingar

Nu är detta den mest intressanta delen av moddingvärlden. Assassin's Creed Origins Nude Mods-samlingen är en sammanställning av alla nakenmoddar som finns på internet. Till exempel att få karaktärens outfit att försvinna är en av sakerna, som Naken Bayek (förfalskare). Eller Topless Amunet som kommer att få Amunet eller Aya att framstå som... topless. Eller till och med få Cleopatra att visa lite av sin hud med Naken (toplös) Cleopatra. Det är en lätt passform.

True Desert Raider – Skin Retexture

Savannah Marauder Outfit är en av de fina plagg som du kan få lätt, lika enkelt som du kan köpa den från skräddaren. Men huden är ganska ... vanlig om jag får säga. Det är väl blandat med miljön, men monotont i färgen och saknar detaljer. Kan vi ändra det? Självklart. Med denna True Desert Raider – Skin Retexture-mods kan göra det åt dig. Helt enkelt ändra detaljerna, göra leopardhuden mer synlig och ändra metallfärgen mer till en guldaktig stil.

Denna mod är skapad av NicoCintra, kan laddas ner här i True Desert Raider – Skin Retexture på Assassin's Creed Origins Nexus – Mods och community (nexusmods.com)

Captain America-sköld och modern klädsel

En av de mest unika Assassin's Creed Origins-moddarna som du kan hitta i NexusMods-utrymmet. Denna mod kommer att ge dig ett modernare utseende för outfiten och ändra skölden till den ikoniska Captain America-skölden komplett med Star Pattern. Japp, det stämmer! Och nu kan du bekämpa de gamlas orden med stil. Tja, det kanske är mindre komplett utan den ikoniska Captain America-hjälmen, men jag tror att det räcker.

Captain America Shield är skapad av BHAVYAPRASHANT och kan laddas ner här i Captain America Shield And Modern Themed Outfit på Assassin's Creed Origins Nexus – Mods och community (nexusmods.com)

Kinesiska Assassins outfit

Tillbaka till Assassin's Creed-universumet är den kinesiska Assassins-outfiten som Bayek kan använda, tack vare denna Origins-mod. Den är inspirerad av huvudpersonen i Assassin's Creed Chronicles: China, den låter dig ändra den egyptiska Wahid-outfiten och modifiera den med Juns outfitelement. Outfiten är dock ganska cool och för de som har spelat spelet kommer du att känna dig nostalgisk efter att ha installerat detta. För dig som inte har spelat spelet är denna outfit dock ganska cool. Rött och svart är den bästa matchningen!

Hur som helst, de flesta är skapade av Foedawg, kan laddas ner här i Chinese Assassin Outfit på Assassin's Creed Origins Nexus – Mods och community (nexusmods.com)

Prince of Persia outfit

Vem säger att du inte kan spela Assassin's Creed Origins med Prince of Persia-karaktären? Tja... för tillfället kan du inte göra det men det finns en mod som kommer att förvandla dig till något mer Prince of Persia-aktigt. Namnet är Prince of Persia Outfit skapad av SoulSif, som låter dig göra om den persiska Prince-outfiten till något som liknar outfiten för huvudpersonen i Prince of Persia.

Hitta länken här om du vill ladda ner moddarna! Prince of Persia outfit på Assassin's Creed Origins Nexus – Mods och community (nexusmods.com)

AC Origins Inventory Editor

Går in i en mer systematisk mod som du kan ladda ner för ditt Assassin's Creed-spel. Denna Assassin's Creed Origins-mod låter dig ändra inventeringen i spelet med allt du vill, i en mängd som du gillar så länge det fortfarande är inom spelkapaciteten. Lägg till fler pilar, ta bort objekt eller något. Det är din frihet och du är fri att göra vad som helst!

Assassin's Creed Origins är ett roligt spel ändå. Även utan Assassin's Creed Origins-moddar är grafiken förstklassig även om den skapades 2017 och spelet är fantastiskt. Det är uppkomsten av RPG-eran som började i Layla Hassan-eran. Som alltid, bara en liten notis... eftersom moddar är något av en olaglig handling som hatas av Ubisoft, använd det alltid på egen risk.

Lämna ett svar

Andra spel

det här är det här