Hur var artikeln?

1681751cookie-checkAssassin's Creed Origins Characters – De mest historiskt korrekta
spel
11 januari 2022

Assassin's Creed Origins Characters – De mest historiskt korrekta

Att möta alla viktiga Assassin's Creed Origins-karaktärers uppdrag i spelet är något speciellt du kan känna med det här spelet. Ge dig ut på resan för att avslöja det eviga agg mellan Assassin Brotherhood - Templarorden och hur började det.

För att lära känna spelet bättre kommer vi att dyka djupare in i var och en av karaktärerna för att förstå deras berättelser och vad de har för roll i spelet. Och med denna AC Origins karaktärssamling kommer vi att avslöja var och en av dem, en efter en. Nu kör vi!

Den spelbara Assassin's Creed kommer från karaktärerna: Bayek of Siwa

Vår allra första lista är den viktigaste Assassin's Creed Origins karaktär. Han heter Bayek, han är en Medjay i sin by Siwa samt grundaren av The Hidden Ones som snart blir Assassins Brotherhood. Bayeks resa började när han kidnappades tillsammans med sin son av fem maskerade män för att öppna Siwa-templets valv. Bayek visste inte hur de skulle öppna men de maskerade männen hotar hela tiden att döda hans son om Bayek inte öppnar valvet. Med kniven som hans son stal försöker han döda en av de maskerade männen men misslyckades, vilket resulterade i att hans son dog.

Bayek började sedan sin resa för att hitta alla maskerade män och döda dem för att hämnas. När han insåg att han kommer att bekämpa de Gamla Orden skapade han sedan en hemlig organisation som heter The Hidden Ones tillsammans med sin fru för att motverka dem.

Assassin's Creed ursprung karaktärer
IMG: uhdpixel.com

Aya av Alexandria

Aya är hustru till Bayek och även grundaren av The Hidden Ones, en hemlig organisation som skapats enbart för att konfrontera de Gamla Orden som snart kommer att bli Tempelherreorden. Före skapelsen var hon medjay av Cleopatra under det antika kriget om tronen samtidigt, jagade sin sons mördare och lyckades döda två av dem. Aya kände att hon blev förrådd när Kleopatra bestämmer sig för att vara Julius allierade och gå med i den antika orden. Aya skapade sedan de gömda med Bayek för att motverka dem.

Aya skildes med Bayek och flyttade till Rom för att spåra upp ordensmedlemmen, hon bytte sedan hans namn till Amunet. Även efter Amunets död anses hon fortfarande vara en av de respektabla grundarna av brödraskapet. Statyn av Amunet byggdes för att hedra henne som mördaren som dödade Cleopatra med hjälp av ormgift.

Khemu

Är Son till Medjay Bayek och hans fru Aya. Båda bor i Siwa och hade en plan att bli Medjay när han blir vuxen. När båda Bayek fick i uppdrag att jaga en stenbock som kommer att användas i ceremonin. Khemu ber Bayek att ta med honom att jaga stenbocken och Bayek gick med på, de båda jagar anime runt den stora klippan där kolonin av stenbock samlas. Efter jakten bestämmer sig Bayek för att ta Khemu till toppen av kullen där han blir ombedd att hoppa till vattnet.

Lång historia kort, Bayek blev kidnappad och fördes till Siwas valv. Där såg han sin son också bli kidnappad av de fem maskerade männen och tvinga sin far att aktivera den gyllene orben. Med kniven som är stulen av Khemu skär Bayek av repet som knöt hans hand och bestämmer sig för att slåss mot de maskerade männen. När man håller kniven och avleder den till Khemu, vilket resulterar i hans död, och tar Bayek in på hämndresan.

Resan ledde sedan till att han och hans fru skapade den hemliga organisationen som heter The Hidden One.

brutus

Junius Brutus är en medlem av den romerska republiken Politiker som motsätter sig Julius Caesar. Han är också en av de första medlemmarna i The Hidden Ones tillsammans med Cassius. Under sin aktiva tid i den romerska republiken började Brutus frukta att Caesars ambitioner har drivit honom galen på makten och utarbetade en plan för ett mord tillsammans med Aya och Cassius. På det planerade datumet gick Aya med Brutus efter att ha hanterat Lucius Septimius och gjort det första hugget i Caesars kropp. Så småningom anslöt alla senatorerna henne till Stab Caesar, vilket lämnade Brutus det sista slaget som leder till Caesars död.

Sedan länge sedan är Assassin's Creed känd eftersom de tenderar att ta historiska figurer för sitt spel. Brutus här är inget undantag, men istället för att vara medlem av den dolda, är han en verklig romersk politiker som var... verkligen mördaren på Julius Caesar trots att han var nära Caesar före mordet.  

cassius

Gaius Cassius Longinus är den romerska republikens politiker och även den första medlemmen av de gömda, tillsammans med Brutus. Före dagen för Caesars lönnmord återvände Cassius till Liberatores och informerade om planen att stoppa Caesars himmelsfärd som misslyckats, vilket ledde till det enda valet genom att mörda honom och rädda Rom. På dagen för mordet fick Cassius och Brutus rollen att fördröja Caesar innan de kan genomföra planen. Efter att ha besegrat Lucius, återvänder Aya till Brutus och fortsätter planen. Hon levererar det sista hugget till Caesar följt av Cassius och Liberatores, vilket leder till Caesars död i Brutus hand.

Liksom Brutus är Cassius också baserad på historiska personer. Den historiska gränsen mellan spelet och verkligheten är nästan likadan, särskilt i mordplanen för Julius Caesar.

Cleopatra

Cleopatra, den välkända karaktären för lönnmördarens ursprung, är Egyptens farao i antiken. Hon ärvde tronen efter hans fars död och gifte sig med sin yngre bror baserat på egyptisk sed. Sedan blev hon landsförvisad av sin egen man eftersom handlingen skapades av de gamla orden. Efter att ha känt sig nedslagen bestämmer sig Cleopatra för att eliminera orden med hjälp av Aya och Bayek samt hennes pålitliga anhängare, Apollodorus. Planen var framgångsrik och Cleopatra tog tronen ännu en gång.

Strax efter det allierade han sig sedan med Julius Caesar och bjöd in henne att gå med i den antika orden. Med en känsla av svek jagade Aya sedan Kleopatra till landet Rom och beslutade sig för att mörda honom. Av respekt eftersom hon var Ayas tidigare arbetsgivare, tillät Cleopatra sedan segla tillbaka till Alexandria, bara för att bli mördad igen av Aya.

I verkligheten är Cleopatra drottningen Ptolemaic kungariket i Egypten och ättling till Ptolemaios 1 Soter, följeslagare till Alexander den store. Arvet från Kleopatra finns fortfarande kvar till denna dag i form av konst, skulpturer, målningar, romerska mynt och reliefer.

Julius Caesar

Den välkända historiska karaktären anpassad till en av mördarens trosbekännelse.

Är huvudpersonen i Assassin's Creed Origins och även medlem i Order of the Ancients. Det var den tid då Caesar konfronterades av Ptolemaios i hopp om att kunna alliera sig men avbröts av Kleopatra. Hon erbjuder Caesar ett äktenskap med henne men det slutade med att hon lyckades. Ptolemaios blir förbannad och bestämmer sig för att belägra staden men båda kan fly med hjälp av Bayek och Aya. Efter kriget utser Caesar Cleopatra till Egyptens enda farao med hjälp av orden. Det retar både Aya och Bayek och de kände sig förrådda. Caesar mördades sedan av Aya tillbaka i Rom tillsammans med Brutus, Cassius och Liberatores.

Julius Caesar är ett känt namn bland historiker. Han var den som etablerade staden Florens och var känd som Roms diktator för livet. Under sin diktatur hatades Caesar av många människor och politiker. Det hamnar sedan i att Brutus, Cassius och de andra senaten som kallar sig Liberatores mördade honom. Han dog sedan i Ides of March, med 23 knivhugg av de 23 politikerna.

Det som intresserar mig så mycket för att göra den här artikeln är riktigheten i historien och historien som du kan relatera mellan den ena efter den andra. Jag menar, Aya och Bayek kan vara fiktiva Assassin's Creed Origins-karaktärer. Men de andra är definitivt verkliga. Ta exemplet med Brutus och Cassius. Även om de inte är riktiga medlemmar av The Hidden Ones, var mordet som de har utfört mot Julius Caesar tydligt skrivet i historieboken. Det är de väsentliga delarna som gör att Assassin's Creed Origins-spelet är så intressant att spela, särskilt för dem som älskar historia. Som jag själv. Hur som helst, glöm inte att njuta av spelet till ditt hjärta!

Andra spel