Hur var artikeln?

1698632cookie-checkDet är officiellt – Final Fantasy Trilogy och Crisis Core – Final Fantasy 7 – Återförening
spel
20 juni 2022

Det är officiellt – Final Fantasy Trilogy och Crisis Core – Final Fantasy 7 – Återförening

Det är enorma nyheter bland spelarna och även Final Fantasy-fansen runt om i världen. Det har sagts under strömningen av Final Fantasy VII 25th Anniversary Celebration, vad vi känner som Final Fantasy 7 Remake har nu officiellt blivit en trilogi. Det vi trodde var ett fristående spel har nu förvandlats till tre olika spel, och den andra titeln tillkännagavs för tre dagar sedan. 

Officiellt kallad Final Fantasy 7 Rebirth, som faktiskt är fortsättningen på den första FF7-remaken. Berättelsen kommer att utökas kraftigt från den ursprungliga berättelsen. Det betyder att spelet kommer att ta Cloud och resten till utsidan av Midgar, med en resa som är större än den ursprungliga remaken. 

Även om den andra titeln i spelet tillkännages officiellt komplett med trailern, skulle den sista delen av trilogin inte tillkännages ännu. Men vad vi vet för tillfället är att berättelsen inte kommer att vara långt ifrån huvudberättelsen om FF7 Remake. 

Hur som helst, här är trailern till final Fantasy 7 Rebirth som jag tog från Final Fantasys officiella YouTube-kanal:

Sephiroth och Zacks utseende

I trailern som vi har sett är det första vi kommer att se Cloud walking tillsammans med... Sephiroth. Japp, du gissar rätt. De gick tillsammans in i området som vi inte ser i den ursprungliga FF7-remaken. Det är lite konstigt eftersom de är tänkta att slåss mot varandra, men den här fridfulla händelsen är inte riktigt så illa dock. 

Efter det gjorde Zack Fair också ett framträdande här med det ikoniska Buster Sword. Zack ser misshandlad ut och haltar med medvetslös Cloud på sin sida till platsen som ser ut som en ruin. 

Båda scenerna är något som vi inte ser på originalet Final Fantasy 7 Remake och jag fick precis reda på att FF7 Rebirth är fortsättningen på FF7 Remake-berättelsen, som det stod på den officiella Square Enix webbplats. Det berättas också att historien kan gå mycket längre in i framtiden och ta upp Cloud och hans gäng till utsidan av Midgar till en mycket längre värld. 

Annat än det förblir det okänt för världen som spelet eller karaktären som är inblandad. Eftersom själva spelet är planerat att släppas nästa år kan jag säga att det faktiskt är vettigt. Vad vi behöver göra nu är att vänta på att nästa trailer släpps. 

Crisis Core – Final Fantasy 7 – Reunion

Final Fantasy Trilogy och Crisis Core

Ytterligare en nyhet under final Fantasy VII 25th Anniversary Celebration streaming är remastern av den gamla men guldiga Final Fantasy-prequelen. Den heter Crisis Core -Final Fantasy 7- Reunion, tidslinjen tar händelsen som hände före den ursprungliga FF7-remaken. 

Fokuserar på Zack Fair och hans resa för att hitta Genesis Rhapsodos och alla avslöjanden som hände efteråt, särskilt den främsta anledningen till att Sephiroth blev Clouds fiende i Remake-spelet. 

Eftersom det är en remaster, skulle Crisis Core inte förändras drastiskt. Den största förändringen som du kommer att se är faktiskt grafiken som är mycket bättre än tidigare. Berättelsen i sig är redan bra, karaktärerna... ja, jag har inga klagomål på det, och spelet är fantastiskt som alltid! 

Inte konstigt att originalspelet som släpptes redan 2007 fick mestadels positiva recensioner och försäljningen var också hög! The Crisis Core -Final Fantasy7- Reunion är planerad att släppas under vintern 2022, och förhoppningsvis kommer det att gå enligt schemat. Kan inte vänta på att det ska hända!

Andra spel