Hur var artikeln?

1699441cookie-check7 viktiga tips för att bli en bättre spelare i Apex Legends
spel
2 augusti 2022

7 viktiga tips för att bli en bättre spelare i Apex Legends

Varför skulle någon inte vilja bli en bättre spelare på sitt favoritspel? Det är en prestation som går att uppnå, förutsatt att du är redo att lägga lite tid på praktiken. Dessutom handlar det inte om att bara öva eftersom du kan göra fel.

Du måste få dessa övningstimmar att räknas genom att öva på saker som hjälper dig att växa. Så i den här artikeln kommer vi att dela med oss ​​av 7 tips som hjälper dig att bli bättre på Apex Legends. Slutligen, gör klokt i att beväpna dig med apex legends hacks och fusk.

Tips för att bli en bättre Apex Legends-spelare

Förstå karaktärsförmågor

Precis som många andra Battle Royale-spel har Apex-legender många olika karaktärer. Den enda justeringen är dock att dessa karaktärer har unika förmågor. Varje karaktär i spelet har tre olika förmågor – den ultimata, passiva och taktiska.

Varje karaktär har en enda passiv förmåga. Den taktiska förmågan kan användas i matchen så många gånger som möjligt. Slutligen laddas den ultimata förmågan över tiden och bör användas sparsamt. Lifeline, till exempel, använder sin Healing Drone Ultimate-förmåga för att hela sina lagkamrater.

Håll dig inte med en enda uppsättning vapen.

Vilket spel du än spelar kommer det alltid att finnas en mängd olika stridsscenarier. Spelutvecklare kryddar sina spel med balanserade doser av när-, mellan- och långdistansflygningar. Skaffa en SMG eller ett hagelgevär för närstrider.

För att komplettera det, skaffa också ett gevär för långdistansstrider. För sådana slagsmål som denna är några av de bästa långdistansvapen i spelet Cannon och Wingman. Att veta när och hur man byter dessa olika klasser kommer att förbättra ditt spelande långt.

Lär dig de olika ammunitionsklasserna

Vapen har motsvarande ammunition, som kännetecknas av färg. Så det finns blekta bruna, gröna, röda och gula färger. Blekad brun ammunition går för de mindre SMGs och pistolerna, medan grön ammunition är för större vapen som Cannon eller Wingman.

Gul ammunition är avsedd för speciella vapen i spelet och är sällsynt jämfört med andra. Ett exempel på ett vapen där du kan använda gul ammunition är Devotion maskingevär. Till sist har du den rödfärgade ammunitionen, som gäller för alla hagelgevär.

Maximera träningsläget

Du kan inte bli bra på någon uppgift du inte lägger tid på att öva på, och detsamma gäller Apex Legends. Tack och lov erbjuder spelet ett träningsläge där spelare kan spendera tid på att lära sig om kartorna och tillgängliga vapen.

Mer så bör du också använda det här läget för att förbättra din sikte. Imponerande nog har detta läge flera rörliga mål såväl som fasta mål. Att fullända i träningsläget kommer att göra ditt huvudspel till en walkover.

Lär dig att röra dig effektivt

Din kunskap om Apex Legends-kartan är ett måste om du vill påverka dina spel. Träningsläget bör hjälpa dig med detta. Dessutom, alltid känna till en närliggande utgång bara i händelse av en överraskning när du och ditt lag inte är redo.

Kom också ihåg att hölstra ditt vapen när du inte använder det. Det gör att du kan röra dig snabbare. Slutligen, glöm inte att det spelbara området på kartan krymper med tiden, och håll dig utom fara.

Du behöver strategier tillsammans med tålamod.

Du kommer att fortsätta pyssla och dö hela tiden om du aggressivt rusar in i slagsmål utan en spelplan i åtanke. Apex Legends kräver tålamod, ännu viktigare, sikte och rörelse. Om du inte är säker på ett skott, tryck inte på avtryckaren.

Ännu viktigare är det bättre att verka feg än att dö. Planera därför dina strategier för att täcka scenarier där du måste fly och planera en effektiv avkastning.

Träna med olika karaktärer

Du har träningsläget för tester och experiment på apexlegender, och de olika legenderna är också värda en del av den träningstiden. Träna med dem och känna till deras förmågor. Denna kunskap hjälper dig att välja din huvudkaraktär.

Dessutom har du en bättre chans när du ställs mot en motståndare som har vapen och förmågor som du är bekant med. På så sätt vet du vad du kan förvänta dig och hur du ska tackla dem.

Slutsats

För att göra sådana framsteg i Apex Legends måste du lägga lite tid på träningsläget. Framför allt, se till att du har strategier på plats. Förutom andra saker, välj dina vapen och legender noggrant. Öva på dessa tips så kan du vara säker på avsevärda framsteg på kort tid.

Ett svar på "7 viktiga tips för att bli en bättre spelare i Apex Legends"

  1. Karolis säger:

    detta är test

Lämna ett svar

Andra spel

det här är det här